Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 14:41

Ja pijem codipin, normabel i novocef, i magnezij. Normabel ni ja nisam htjela ali moram da ne dobim kontrakcije zbog serklaze. 
    Ajme mene ce ovo ovo vrijeme ubiti, ja samo spavam od jutra do mraka. Uzas jedan. Vec sam se pocela brinut jel normalno tolko spavati.

Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 19:41

Renchiii muzevi su nam u celibatu 

renchiii
    07. Svibanj 2015. 21:07

Ma spavaj kad možeš! Ja sam danas malo ubila oko popodne jer mi je baš težak dan i vruće za poludit... A tlak mi je svaki put 100/60 kad mi mjere u petrovoj, a uvijek jedem prije. 
     Malo celibata ne škodi, da vidimo kolko nas vole 

Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 21:11

renchiii

Ma spavaj kad možeš! Ja sam danas malo ubila oko popodne jer mi je baš težak dan i vruće za poludit… A tlak mi je svaki put 100/60 kad mi mjere u petrovoj, a uvijek jedem prije. 
     Malo celibata ne škodi, da vidimo kolko nas vole 

Hahahha.... Ma joj valjda je tak sugav dan. Nadam se da je i mojoj bebici takav dan. Da se nista lose ne dogada. Mrzim takve dane kad miruje, kad se samo malo zgura i to je to. A mozda je i lupala dok sam ja spavala, ko zna...

renchiii
    07. Svibanj 2015. 21:41

Sigurno.. Bitno da se javila, od moje kume mala je bila ful mirna u trbuhu, morala se bas smirit i skoncentrirat da ju osjeti. Al kaze da je onda bila i mirna kao beba 
    Bar ti ne puca trbuh od protezanja ko meni Moja zna bit nemoguća! Strah me da se ne umota u pupcanu

Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 21:51

Ma i ona je nekad tak, a nekad ko danas mirna mirna. Ali kazem mislim da je to kak se ja osjecam. Jer jucer sam se prepala kad me presjeklo to kod pupka i reko ajde sve je ok ona ce se sutra javiti i bu sve ok, i bas kad si ja tak mislim ona nece . Tvrdoglavka mala. 
    Renchiii iz kojeg djela grada si?

renchiii
    07. Svibanj 2015. 22:32

Novi Zg, ti?

Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 22:39

Maksimir :-). 
    Ali ak nigdje srele bumomse kad tad ili u trudnickoj ili na uzv ili u radaoni :-D

renchiii
    07. Svibanj 2015. 22:42

Zapamtila sam ti prezime jer imam puno Matića oko sebe pa ću škicati po papirima  Kad ti ideš u trudničku?

Buco tvoj
    07. Svibanj 2015. 22:48

U ponedjeljak sad 11. 5. pa cemo vidjet kad ce me opet naruciti. Posto me narucuju kak im se smisli, nekad za dva tjedna, nekad za tri, nekad za par dana i tak :-D. .
    Mrzim piskiti po onim stapicima, zakaj nam nedaju casu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI