Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 08:40

Curke moje kak ste mi danas? 
    Mene nesto boli ispod desnog rebra i oko desnog jajnika, kuka, prepone ili cega vec tamo dole na desnoj strani.  
    Osjecam se ko baba u starackom domu. Malena cijeli dan jucer mirovala, ali zato ponoci tulum 

renchiii
    08. Svibanj 2015. 14:08

Juhuuu! Vidis da je samo malo odmarala... 

Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 14:32

Kak si ti? 
    Na kraju i meni nalaz urinokulture uredan... Uopce nezz zakaj sam na hitnoj imala tih leukocita... 

Mary36
    08. Svibanj 2015. 18:56

Buco tvoj

Kak si ti? 
    Na kraju i meni nalaz urinokulture uredan… Uopce nezz zakaj sam na hitnoj imala tih leukocita… 

Meni su uvijek povišeni od kad sam trudna. Malo sam tražila po netu i izgleda da je to trudnicama uobičajeno. 
    Cure ja isto ovih dana perem i peglam dječje stvarčice. Za sada sam oprala i popeglala većinu robice, a za vikend me čeka posteljina i tetrice. Isto imam iz malog anđela sovice i baš su mi super! A imam i posteljinicu s medekima tak da jedva čekam da sve operem i posložim za dolazak!

renchiii
    08. Svibanj 2015. 16:18

Dobro...Nemam vise onaj iscjedak, pojavi se u tragovim jos mozda jednom u 2 dana. Upalila sam si klimu i peglam pomalo tetrice, dosle mi prije 2 dana od Malog Anđela i robicu, oprala sam sve ovih dana da mi se na suncu lijepo posuši i baš me opušta to sve nekak 

Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 18:21

Meni je sve mama morala kad ja nemrem :-(. 
    Kakve si tetrice narucila? Ja imam one bijele sa ovcicama :-)

Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 19:26

Svi imamo tetrice iz Malog anđela :-).
    Ja sam se smrzla kad sam vidjela po ducanima kolko kosta posteljina za kimbac. Uzas jedan. 
    Ja nista nisam mogla samaaaaaaaaa :-(. 
    Sad ce me za koji dan i spakiratinda torba ipak bude spremna. Kad cete se vi pakirati?

Mary36
    08. Svibanj 2015. 19:32

Ja sam se već većinom spakirala, ziheraš totalni! Da me ništa ne može iznenaditi! Imaš u ikei lijepe pamučne komplete posteljina do 100kn, pa pošalješ muža ako još nisi kupila. Ja sam se uglavnom tamo opremala, uzela sam jednu posteljinu s zečevima i baš je slatka. Uguglaj, sve je na netu.

Buco tvoj
    08. Svibanj 2015. 20:03

Ma kupila sam jednu u Ikei, i u Lidlu je bilo za 79 kn Disney posteljina, ali samo je jednu muz uspio uloviti jer su sve rasprodali. 
    A pakiranje ceka moje :-) . Sve sami moraju.
    Si sve pripremila? Kimbac?

Mary36
    08. Svibanj 2015. 20:43

Da, da, sve imamo , samo treba sve posložiti. Dobili smo i kolica, danas smo ih oprali. Manje stvari tipa stvari za higijenu, izdajalicu i slično sam još prije dva mjeseca pokupovala jer me bilo strah da kasnije neću moći kako sam stalno na mirovanju. Te pripreme mi ipak dosta skrate vrijeme, mislim da bi inače poludjela stalno biti doma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI