Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 20:27

Bole me leda i to dosta i onak kad se beba pomakne prema dole me presjece. Imam sluz,ali ona je smeckasta s tim da je to danas normalno jer  sam nakon skidanja konca krvarila. Uzasno se iscrpljeno osjecam. Dva puta kad sam se nakasljala bilo mi je mokro na gacicama,ali ostala 4 puta nista. Tak da fakat vise neznam. Nebi htjela nikam ic da me ne ostave ak nije nista. Tako da sad lezim i cekam da vidim. Logicno mi je ak je voda da curi stalno a ne samo povremeno. . . Neznam.... Kak se ti drzis?

Mary36
    15. Lipanj 2015. 20:34

Meni isto tak ko tebi, kad se pomakne ko da me nešto probode i leđa bole. A ak ti curi voda skužit češ s vremenom da curi...

Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 20:59

Mislis da ovo kaj tu i tamo kapne nije nista zabrinjavajuce?

Mary36
    15. Lipanj 2015. 23:11

Pa ne znam koliko ti kaplje...mislim ovisi da li je plodna ili nije...

renchiii
    16. Lipanj 2015. 09:06

Bokic curke! Mi danas valjda doma idemo. 

Jucer sam bila u komi cijeli dan, Nika je vristala jer nemam mlijeka, sestre forsiraju dojenje i nakon pol sata njenog vristanja ju uzmu i nahrane. Uzas, da mi je neko rekao da cu se s dojenjem toliko muciti ne bi mu vjerovala. 

Inace sam super, ne boli me jako niti puno krvarim, cak ni ne pijjem tablete za bolove. 

Buco ti bi mogla brzo jer ta bol u jajnicima i leđima je i meni bila prosli cijeli tjedan pa mi je dr rekla da se beba spusta i pritisce glavicom. Samo setaj i nemoj puno lezati, brzo ces ti. A i pesek te tjesi pred porod, vec znam par takvih slucajeva 

Za rađaonu ne morate forsirati spavacicu s gumbima jer vam ionak dignu skroz gore i stave bebu da lezi na vasoj kozi. Torbe su vam pored kreveta na podu, napunite si mobitele do kraja i uzmite vodu i to je to. 

Ak hocete imati nalaze i papire od trudnoce kopirajte si jer koliko sam skuzila ne vracaju ih. 

Sobe su super, klimu imate, frizider, telku, kupaonu...

E da, uzmite si neki crveni sok, kupina, borovnica, ribizl i sl, poslije poroda pase za poluditi, a i da vam vrati boju u licu i zeljezo da sestre ne dramatiziraju. I mene su digestive keksi spasili, pojela sam cijelu kutiju jer sam zakasnila na veceru 
    Klopa je inace ok.

I nemojte se ustrucavati sestre zvati za bilo sto. Pogotovo za dojenje. 

Ne gledaju vas svaki dan na viziti, meni su samo jucer rekli da skinem gace. Ali stalno su vam promenade, cca svaka 2h nesto, ili sestre ili klopa ili presvlacenje, pedijatar, doktor...

Porodila me neka mlada dr. Novak i babica Marijana, divne obe...

Cuvajte se i nedajte da vas ostavljaju poslije pregleda jer ce vam drip uvaliti. 

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 09:22

Renchiii super ako cete danas domeka....pliz daj nam napisi sta ti je trebalo za bebicu u bolnici...bit ce mlijeka, nacicat ce ona....treba i njima malima vremena da udju u stos

renchiii
    16. Lipanj 2015. 11:33

Ne treba za bebu apsolutno nista. Ni nedaju da ista koristis, meni nisu dali da joj stavim nasu pelenu preko glavice zbog klime, kao nije njima hladno.
    Samo robica za izlazak i jednu pelenu.

Mary36
    16. Lipanj 2015. 12:33

Buco gdje si nestala, rađaš?!?
    Evo mene upravo iz Petrove, nikakvih posebnih pomaka. Cerviks jako skraćen ali i dalje samo uloživa. Beba ima 3300, tak da nije strašno velika i valjda bude ok. Bio mi je neki jako smiješan dr na uzv koji mijenja Starčevića, al sam zaboravila kak se zove. Prvo je desetak minuta gledao u ekran i šutio, ja mislila isuse što će mi sada reći da ne valja kad on od jednom progovori i pita a što mi sada trebamo pogledati mjere djeteta ili što...ja rekla a valjda da, ne znam samo sam dobila uputnicu za uzv. A Hermanu pričam kak me jako boli i da se beba po noći luđački baca, a kaže mi sestra na to pa da znate sada će vam ili pući vodenjak ili čete dobiti trudoveA ja to nisam znala, ja mislila da će se na znam što dogoditi...Uglavnom sve ok, za tjedan dana ak bumo u komadu opet pregled...

Mary36
    16. Lipanj 2015. 12:36

Renchiii super što već idete doma i da je sve super! Često je u početku teško dojiti, samo budi ustrajna. Imaš tu na klokanici temu o dojenju na kojoj su cure jako puno pisale o svim mogućim problemima ili zovi rodin telefon za dojenje. Ma ufurat čete se sigurno kad dođete doma i budete u svom miru!

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 13:05

Evo i nas...i kod nas sve super...ctg odlican, otvorena prst...nocas cijelo vrijeme bolovi, valjda se priprema miš...nadam se da bude ovaj tjedan, ako ne, mary vidimo se za tjedan dana kod hermanica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI