Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    14. Lipanj 2015. 14:22

Ma joj Mary moja jos mi najgore kaj spavam puno pa se mozda ona i mice ali dok ja spavam,pa ne osjetim. I izluduje me totalno. Bas sam neka sugava. 

A cure moje kolko sam ja zivcana,svi me nerviraju. Uzas jedaaaaan. Svakom bi skocila za vrat i udavila ga. Ajme ....

Bublica123
    14. Lipanj 2015. 14:25

Ja imam filing da mi se spustio dolje i jucer sam bas imala bolove...al vise ni sama ne znam jel se otvaram ili ne...iscjedak je isti tako da stvarno vise nemam pojma...stalno imam pritisak na debelo crijevo 

Trebale smo mi fino za renchii a ne cvilit doma...onak kak smo se dopisivale...samo im banut

Mary36
    14. Lipanj 2015. 14:39

Da nas bar sve pošalju u rađaonu i lijepo smo do utorka navečer sve gotove Ak se uskoro ne nađemo u rađaoni budemo se u vrapću našle, ha, ha, ha Buco tvoj moja se danas migolji malo, ma vrijeme je koma pa ti se možda i od toga smirila. Ja sam u panici bez obzira jel se miče il ne, uvijek nešto zabrijem

Buco tvoj
    14. Lipanj 2015. 14:40

Joj ja idem 100 puta dnevno na wc,vec 4 dana i to me tolko muci. Vec me sve pece od brisanja i krv mi ide jer sam si kozu zgulila skroz. Uzas jedan. 

Jedva cekam. Da boli neznam kak da se izdrzati,samo da meni moja curka dode ziva i zdrava. Toliko me strah za nju. Strasno nesto. Mislim da me nikad niceg nije tolko bilo strah. 

Kak mi je prosli put dr reko da je ctg nije savrsen,tak me strah. A ona je samo pajala. 

Mary36
    14. Lipanj 2015. 14:45

Mene najviše nervira što nisam ni imala neki pošteni pregled, ctg mi nisu još radili jer kao sve je sad na kraju dobro i ne treba...nadam se da mi budu bar sad u utorak. I zadnji uzv sam imala s 35 i nešto tjedana...a ništa me ne smiri ko pregled, ovak se samo žderem. Sam mi je nešto Herman pročeprkao i to je kao sve super i ok...bez veze.
    Moja se isto jako spustila, uopče ne mogu sjediti kak me to sve boli i pritišće...

Buco tvoj
    14. Lipanj 2015. 15:27

Ctg bi ti mogli sad raditi jer meni su prvi radili prosli tjedan. Tako da bi ti stvarno mogli. 
    Mene bas zanima to skidanje konca kak to ide i jel boli. Mislim da nebi trebalo ako je konac vec olabavio kao sto je moj. Jer nije vise stisnut kak treba biti. 

Aaaaaaa..... Iduca tema bu nam se zvala i mi smo napokon rodile 

Buco tvoj
    14. Lipanj 2015. 18:59

Moram se pojadati. 
    MENE JE STRAH SUTRAAAAAA 

Mary36
    14. Lipanj 2015. 21:06

Ma drži se Buco tvoj! Sve bude to u redu Ja ne mogu dočekati taj utorak, da sam bar ko ti već sutra na redu...

Buco tvoj
    14. Lipanj 2015. 21:39

Mene sad copila neka bol u cerviksu,ko da se otvaram a da konac neda pa da se konac urezuje u meso. Odvratan osjecaj. Sasd neznam jel mala lupila dole pa je zato tako ili sta ali bas me peklo i boljelo. Sad je ok.

A nadam se da bude ok. Sad je doslo vrijeme za to. Prve kriticne tjedne asmo prosli,sprijecili raniji porod, serklaza,11 tjedana mirovanja i sad je vrijeme za skidanje toga,jos me cekaju trudovi i porod 

Mary36
    14. Lipanj 2015. 21:52

Ma najgore si prošla, najvažnije da je bebica dobro i velika.  Javi nam ako ostaješ u Petrovoj!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI