Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    15. Lipanj 2015. 15:15

Buco nas otpisao...hahahaha forget bucek...ovaj tjedan napadamo sve tri...ja bila na depilaciji da budem skroz fina...iako su mi noge pune krasta od uboda komaraca, ko dijete prvi osnovne,hahaha...meni danas svi komentiraju da mi se spustio trbuh, iako to nista ne znaci...opet, neki pomak

Renchii koji te doktor porodio? Jel bila guzva? Kad ides kucici svojoj? Sta da obavezno imamo za radjaonu?

Puse maloj princezi

Mary36
    15. Lipanj 2015. 15:45

Mene je jučer muž malo pošišao da nisam baš totalni busch, al i dalje će me brijati mislim Al nema veze, ne smeta mi to tak...strah me sad čupati dole jer sam sva osjetljiva a sama niš ne vidim. I kad pokušavam kao masirati međicu samo se neš koprcam.
    Pikice moj se trbuh već odavno spustio pa još niš...

Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 16:35

Hahahha, nemoj te me sad napadati,ja sam samo predlozila 
    Mene muz lijepo sve obrijao jucer,kao i prosli tjedan i svaki prije i reko mi je da je sad stvarno dosta i da bi bilo skroz uredu da rodim. 
    Mene zabrinjava moj ovaj najveci pesonja,on je uzasno vezan za mene i jutros kad sam isla na pregled se jedva odvojio od mene i kasd smo se vratili mama ga tkera van u dvoriste i on nece,jedva ga je nagovorila,i to je sjedio nanvrhu stepenica i jedva cekao da ona otvori vrata da smugne gore. Cak ni susjeda nije dole isao pozdraviti,kaj je bas cudno za njega. 
    Vele mama i muz da on sigurno nesto osjeca pa da je zato takav, da sigurno osjeca da ce se nesto novo dogoditi. Ovoj drugoj dvojci nisam zanimljiva,brinu se samo ako imam nesto za jest. 
    Meni se od jucer jako trbuh spustio,bas se vidi. 
    Ne zelim roditi po ovakvom vremenu !!!!!!!!!!

Mary36
    15. Lipanj 2015. 16:47

Ma Buco sad je idealno vrijeme, ja baš uživam u zahlađenju i mislim da će sutra biti baš super dan za roditi! Samo da se još i Herman složi...leđa me rasturaju danas

Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 16:55

Danas su u trudnickoj tek u 9 sati upalili klimu. Mama i ja smo dosle oko 8 mokra sam bila ko mis. Uzas jedan koja sparina. I da moram podjeliti s vama. Inace me zovu u kabinu 3 ili 4. Danas zove ona mene u 1. Ja dodem,sestra dode i kaze skinite se. Ja se skinem i zovu oni mene. I ja ocekivala budu bar za to kratko vrijeme da nikog nebude bilo tamo di se tlak mjeri i vaze. Jerr kabina 1 je s tim spojena. I ja izadem ono 3 zene unutra i gledaju mene golu kak trcim od srama do one prostorije di se pregledava. Imala jesam duzu majicu ali ono neugodno ti je. I iscupa on meni to,ja blijeda ko krpa od bolova. Sidem sa stola kad meni sestra gurne ulozak medu noge . i veli ajde sad ste gotovi odite se obuc nalazi na salteru. Ja trckaram natrag u kabinu jedan drzim taj ulozak medu nogama jer mi ide krv kak je konac izvadio,i nemrem jos bas kak spada majicu potezat i kad tamo 4 zene. Sve 4 bleje ko tele u sarena vrata,nedaj Boze da bi te okrenule glavu na drugu stranu ili nesto nego se bas zapiljile. E cure moije ja sam htjela propast u zemlju od srama .m

Mary36
    15. Lipanj 2015. 17:04

Jooooj Buco zvuči grozno!!! Meni se čini da čemo mi nakon svega što tamo u Petrovoj prođemo i poroda kad će nam se svi nagledavati u nas u svakakvim stanjima potpuno izgubiti osječaj za sram!

Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 17:12

Brijem da cu nakon Petrove moc gola hodast po kvartu .

Alki bas ti je neugodno. Drzis taj ulozak i trckaras. Ali meni ti nisu jasne te zene kaj bleje,daj okreni glavu i svi sretni. 

Tako da znate kaj vas ceka ako zavrsite u kabini broj 1. 

Mary jel imas pritisak dole?

Mary36
    15. Lipanj 2015. 17:32

Ma joj boli me dolje da ne mogu stajati, ko da mi se guzica razdvaja danas... boli naprijed, u leđima...sve živo. Al i dalje nikakve sluzi ni čepa. Mene niš ne bu otvorilo kažem ti...već sam počela brijati da ja možda nemam čep, ha,ha

Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 19:23

A ak si se otvorila, mozda ti je ispao vec pa nisi primjetila. Recimo moja mama nije skuzila ni cep,ni da joj je puko vodenjak jer ju je u 2 sata tjeralo 30 puta na wc i u jednom od tih puta joj je pao cep i vodenjak puknuo. 
    Ja iskreno neznam ni dal je meni pao,i dal je uopce cep ono sto ja mislim da je ili nije. Ma kad krene boljeti znam da je to to. Nema tu neke mudrosti....
    Joj ja cijeli dan mokra dole. Neznam jel iscjedak ili voda. Mogice da je od pregleda ali vise u nikaj nisam sigurna.

Mary36
    15. Lipanj 2015. 20:04

A nemam pojma...možda mi je mogao pasti nakon sexa, tad tak i tak svašta curi. A valjda čemo skužiti na vrijeme Buco...a ak voda pukne počnu jaki trudovi obično pa čemo i to valjda primjetiti...Ma joj znaš što? Mi smo više toliko ispreanalizirale taj porod da je već stvarno vrijeme da to probamo i u praksi!!!
    Kak se ti osječaš? Jel kreće što?
    Jedva čekam svoj pregled sutra u jutro!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI