Petak moram dOci ponovo. Kaj si obuceno imala?
Petak moram dOci ponovo. Kaj si obuceno imala?
Ja sam imala svijetlo roze hlace i sivu kratku majicu i bijele starke...crvenu vrecicu i koznu torbu ti?

Mary jel tebi ona mlada cura sta mjeri tlak stavljala ctg i nije mogla namjestit?

Ma nebi ni ja isla Mary ali mama i muzbkad su vidjeli isto da je to stalno mokro ko da je neko pola case vode izlio i tak stalno,rekli su bolje idi da beba ne ostane bez vode jer to nije malo. A s druge strane bolove sam imala od serklaze tj skidanja sava me kontrakcije drzale i kaj sad. Da sam ostala doma iskreno nebi nista rijesila jer i danas ta vodica curka. I ak ne rodim ovaj tjedan do petka bi se ziva pojela. I kaj si ti imala obuceno. Mene ak ste vidli imala sam vam ljubicastu majicu sa prugicama samo naprijed i na trbuhu je beba virila. I traperice.
Ja sam imala bijele hlače i sivu kratku kao neku košulju...joj jedva više mogu i to navući na sebe...I plavu kratku kosu imam. Pa sad mislim da mi je prvo stavila ctg ta mlada, a onda me ona starija namještala koja ima plavu kosu. I stalno mi je mrdala bebu jer se stalno uspavljivala

Ma ja nema šanse da vas skužim tak po opisu odjeće...nemam pojma stvarno

Pikica ljubicastu majicu sa prugicama naprijed i na trbuhu je beba virila i traperice.
Mene je tjerala da jedem i pijem kavu i setam jer je mala uvijek spavala jer sam ja svaki put prije to zaboravila i priznala,a kak me se sjeca od jucer onda mi je napomenula da to napravim. I sve sam to napravila i jos kole popila ali moja mala je spavala ko top. I na kraju ju je budila i kad me skinula sa ctg onda je ona podivljala.
A kaj ces dijete ne voli ctg.
Buco tvoj moja isto tak...ako je ovako prodrmam ili čak samo stavim ruku na trbuh odmah se rita, a na ctg-u nema šanse

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji