Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    16. Lipanj 2015. 17:01

Petak moram dOci ponovo. Kaj si obuceno imala? 

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 17:13

Buco tvoj

Petak moram dOci ponovo. Kaj si obuceno imala? 

Ja sam imala svijetlo roze hlace i sivu kratku majicu i bijele starke...crvenu vrecicu i koznu torbu ti?

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 17:05

Mary jel tebi ona mlada cura sta mjeri tlak stavljala ctg i nije mogla namjestit?

Buco tvoj
    16. Lipanj 2015. 17:07

Ma nebi ni ja isla Mary ali mama i muzbkad su vidjeli isto da je to stalno mokro ko da je neko pola case vode izlio i tak stalno,rekli su bolje idi da beba ne ostane bez vode jer to nije malo. A s druge strane bolove sam imala od serklaze tj skidanja sava me kontrakcije drzale i kaj sad. Da sam ostala doma iskreno nebi nista rijesila jer i danas ta vodica curka. I ak ne rodim ovaj tjedan do petka bi se ziva pojela. I kaj si ti imala obuceno. Mene ak ste vidli imala sam vam ljubicastu majicu sa prugicama samo naprijed i na trbuhu je beba virila. I traperice.

Mary36
    16. Lipanj 2015. 17:18

Ja sam imala bijele hlače i sivu kratku kao neku košulju...joj jedva više mogu i to navući na sebe...I plavu kratku kosu imam. Pa sad mislim da mi je prvo stavila ctg ta mlada, a onda me ona starija namještala koja ima plavu kosu. I stalno mi je mrdala bebu jer se stalno uspavljivala

Mary36
    16. Lipanj 2015. 17:19

Ma ja nema šanse da vas skužim tak po opisu odjeće...nemam pojma stvarno

Buco tvoj
    16. Lipanj 2015. 17:32

Pikica ljubicastu majicu sa prugicama naprijed i na trbuhu je beba virila i traperice. 

Mene je tjerala da jedem i pijem kavu i setam jer je mala uvijek spavala jer sam ja svaki put prije to zaboravila i priznala,a kak me se sjeca od jucer onda mi je napomenula da to napravim. I sve sam to napravila i jos kole popila ali moja mala je spavala ko top. I na kraju ju je budila i kad me skinula sa ctg onda je ona podivljala. 
    A kaj ces dijete ne voli ctg. 

Mary36
    16. Lipanj 2015. 17:38

Buco tvoj moja isto tak...ako je ovako prodrmam ili čak samo stavim ruku na trbuh odmah se rita, a na ctg-u nema šanse

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 18:07

Buco tebe sam vidjela!!!!!!!!!!

Buco tvoj
    16. Lipanj 2015. 18:15

Ma da? Di si ti bila? :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI