Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 10:47

Hej curke. Ja stigla. Joooj bolilo me ko sto vragova jer se konac urezao u grlic i morao je kopati da ga nade,ali nisam vikala .
    Bio je dobre volje pa se zezao samnom,mislio je da daleko zivim i da bi me ostavio ali kad sam mu rekla di sam reko je da mogu doma. 
    Reko je da se super drzim i da bi bas mogli jos tjedan dana cekati,dobio je ubilacki pogled i reko da se samo salio. 
    Kad je sav skinuo otvorila sam se 3 cm i cerviks skroz nestao. U petak moram na kontrolu,ali reko je da cisto sumnja da cu ja tolko izgurati. I da cu vjerojatno roditi ovaj tjedan ( toga me i strah jer kad god je on reko da ne vjeruje da cu izdrzati uvijek sam sve izgurala). 
    Sad imam lagane kontrakcije od tog ceprkanja po cerviksu,ali kad to prode malo cu u setnju da se posteno otvorim. 
    I Renchiii imas srecu kaj ti nisu serklaz radili jer meni je to veca trauma nego ne znam kaj. Sa koncicem od 3 cm(pokazao mi ga je ponosno kad ga je iscupao) oni mene zavezali,pa nije ni cudo kaj se urezao. 

Sad kad sam se izjadala da vas pitam kak ste mi vi? 

Mary36
    15. Lipanj 2015. 13:49

Renchiii hvala na savjetima...ja se nadam da budu mi muža pustili iako imamo samo tečaj iz doma zdravlja, a kupili smo i odijelo pa da nije bilo bez veze
    Buco tvoj eto vidiš da je dobro prošlo, budeš nam i ti sad brzo, juhu!!!Dajem ti najviše dva dana  Ak kreneš u akciju šetnja do sutra si gotova!
    Ja sam cure tak, tak...mužu je noćas teta umrla i sad je sav loše. Bila je bolesna, al još smo prošli vikend bili na ručku s njom, tak da i nije to bilo baš tako brzo očekivano...moja bebolina je stravično nemirna, uvijek tako reagira na moje osjećaje. Toliko se bacakala kako do sada još nije, tako da sam se sva prepala i jedva čekam taj pregled sutra...dok se bacala boljelo je ko da me netko s nožem probada kroz cerviks, cviljela sam ko pajcek. Baš sam se prepala al eto sad se nešto mirnije miče. Baš kao da si hoče prokopati put dole A možda se i otvaram pa zato toliko boli oko cerviksa i u zdjelici kad se jako miče? Nemam pojma...

Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 14:16

A joj Mary zao mi je. 

Meni ti moja stalno to radi,danas gospodicna opet na ctg zaspala,ali je zato nocas do 4 tulum imala. 

Sad me bole leda i dole kod jajnika i sve cekam da bude se smirilo,ali ne smiruje se bas. Mozda bude nocas. Budemo vidjeli. Cekala bum doma ko Renchiii da cim prije rodim .

A moguce da se i otvaras, bilo bi i vrijeme da se otvoris bar malo . To bi bilo super.

Nadam se da sutra bude sve ok. Mene probada u jajnicima i ledima. Uzas jedan valjda ce proci. 

Mary36
    15. Lipanj 2015. 14:45

Ma ja se više nadam kad krene boljeti da neče proći nego se pojačati  Ma krenut će tebi sada to, pitanje je kratkog vremena. Ja se sve nadam da će mi sutra reći da je to to i da ostajem. Sad mi je tako najbolje da se koncentriram na bebu i da još ne upadnem u depresiju...a jadan moj mužek, sav je i ovak bio šlagiran i napet, kak bude tek sada...moram ga malo maziti paziti dok još donekle mogu.

Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 15:03

Ti si iz Dubrave tak da ak bus otvorena ko ja ne vjerujem da te budu ostavili iskreno. Slali te budu doma i rekli kad krene vratite se. Ali to ti je i bolje. Kaj tam bi te smjestili ili na odjel ili u predradaonu i onda cekaj i cekaj. A ovak se doma budes ipak kolko tolko kretala. Mogle bi mi svaku subotu jedna . hahaha....

Mary36
    15. Lipanj 2015. 15:07

Mojoj se prijateljici desilo, a živi tu blizu mene, da je došla na pregled četiri prsta otvorena. Ostavili su je i dali joj drip i rodila kroz četiri sata. Tako da sve je moguće. Iako je sigurno manje bolno bez dripa i ona je uzela epiduralnu. Istina da bi ja to sve najradije izbjegla i ovako ko naša renchiii došla već pošteno otvorena!

Mary36
    15. Lipanj 2015. 15:08

Kak misliš svaku subotu jedna? Ak ti ideš ovu, ne mislimo ti Pikica i ja čekati sljedeću! Ma nema šanse, ha, ha!

Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 15:10

A mene sa 3 nije htio ostavljat jer je ctg uredan,nisam usla u 40 tjedan i reko je da cu brzo pa da idem doma. Ko bi vise njih znao. Ima tolko dr u petrovoj a svaki ima svoju politiku

Buco tvoj
    15. Lipanj 2015. 15:11

Ti sljedecu,pikica onu iza . hahaha... Nemojte me sad ubiti zbog ove izjave 

Mary36
    15. Lipanj 2015. 15:12

Buco tvoj moram ti reći da to ne dolazi u obzir!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI