Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    16. Lipanj 2015. 13:08

Joj blago ti se Pikice, sve ste već otvorene a ja niš! Možda se sad ubrza od pregleda! Mi smo se možda i vidle danas al nismo se prepoznale...

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 13:42

Oko koĺiko si stigla kod hermanica? Sigurno smo se vidjele...ma mary moja prst ti nista ne znaci...kad krene mozes se otvoriti u par sati

Mary36
    16. Lipanj 2015. 13:48

Ja sam jako rano došla, mislim da nije bilo ni pola 8. A joj nadam se da imaš pravo...ma prst je super naspram ništa...to sam tek doma skužila da je napisao u nalazu Još uvijek samo uloživa...

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 14:13

Ja sam dosla oko 8h u TA i bila gotova oko 10h...meni pise prohodna za prst do ovoja i glavicecerviks je 1čl....pa sta god to njima znacilo...jel si isla na ctg? Ja danas prvi put...forica je skroz cuti srceko...prvo je bio aktivan pa ga je teta morala budit pa je opet bio aktivan zecek mali

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 14:25

Mary koliko tije bila teska curica na zadnjem uzv i u kojem si gatjednu imala? Mene frka ako jos ne krene da ce stvarno biti div

Buco tvoj
    16. Lipanj 2015. 14:38

Hej curke. 
    Nisam vam se javljala. Jucer sam isla na hitnu jer je ono jako curilo. Babica me htjela odmah poroditi na drip jer sam kao 4 cm otvorena (tj. 3 prsta od Goluze,a 4 njezinih sitnih prstica). I vec je pripremila i klistir i sve,ali je dr rekla da idem na ctg prvo i stsvili mi neku gazu u gace i tak sam bila jedno sat vremena. Nakon toga dosla druga doktorica i zakljucila da je ctg uredan,da nema trudova i da je beba povremeno preaktivna jer su joj otkucaji bili preko 180. Ipak iskljucila curenje plodne vode,ali babica i dalje navaljivala. Na kraju me poslali doma i rekli da se javim danas u trudnicku na neki Kittrich test i ponavljanje ctg. Tako da sam to isla danas i uzas jedan morala sam se  skinuti tamo di je ctg i hodati gola sa gazom medu nogama i majicom na sebi. A naravno druge zene su radile ctg. Odvratan osjecaj. Na gazi je bilo dosta mokro ali dr je pogledao unutra i reko da mu se cini suhim,ali je ipak napravio taj test,koji je pokazao da nema tragova plodne vode unutra. Po njegovom otvorena 3 cm i reko je on pak sad da nezna kaj Goluza bulazni i da on nikako ne vjeruje da cu roditi do petka. Osjecam se razvaljeno ko kakva prostitutka kolko me dole boli i od pregleda mi ide sukrvica jer ipak sam u dan i pol 3 puta gledana.
    I da na kraju bi ispalo da nije bilo te doktorice babica bi mene nocas na silu porodila bez trudova mojih. Sva sreca pa je dr bila razumna. 
    I da tako sam ja upoznala slavnog doktora i bas mi je simpa, kad me pregledavao pitala sam ga dali ce taj test boljeti,a on mi je reko da je neugodno bilo kaj kad se gura u rodnicu,ali da ne boli i da je njemu isto jako grozno kad mu idu nesto u rodinu gurati . 
    Ja sam dosla tek oko pola 10 tak da sam se vjerojatno miomisla s vas dvije. 
    I sad na kraju mene muci kak prepoznati plodnu vodu jer ovo je bila voda voda bez boje,mirisa i bilo je pun ulozak. 
    Renchiiii super kaj ides doma. Ja idem na kontrolu u petak pa cu mozda ko ti u subotu roditi. 

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 14:54

Ajme buco pa tebe nikaj nemre zaobici...bas je glupo kaje golu tak nasetavaju..stvarno nemaju filinga....zato ce te bog sigurno nagraditi lijepim porodom...onda smo danas sve bile na hrpi a da nismo ni znale

Buco tvoj
    16. Lipanj 2015. 14:57

Ma joj uzas. Ste vi bile tamo jos u pola 10 kad sam ja dosla?

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 15:08

Ja sam bila do cca 10h...kad te opet narucio?

Mary36
    16. Lipanj 2015. 16:50

Ja sam isto tak bila otprilike do pola deset!Ziher smo se sve vidjele i nemale pojma...moja je na ctg-u stalno spavala, bila sam sto godina unutra i stalno ju je budila jer bi za minutu opet zaspala. A cijelu noć je znala skakati i naravno da je nastavila divljati čim je ctg završio...
    Meni je zadnji put uzv rađen prije tri tjedna kod moje dr i rekla je da beba ima oko 3 kg...tako da je vjerojatno malo fulala jer onda dobiva samo sto grama tjedno. A možda se bebama i uspori rast pred kraj, nemam pojma. Uglavnom ja sva uplašena jer me još pitao jeste vi već rađali prije, pa sam zabrijala da je pre velika, a on kaže da nije nego prosječna.
    Joj Buco tvoj bolje je ne ići previše tamo, baš ko što nam je rekla renchiii...dok nisi sto posto sigurna da bude sad izletjela bježi od tamo!!! Samo te gnjave...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI