Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 20:47

Ma joj moja je jucer cijeli dan i noc divljala,ali je zato danas jako mirna. Luda sam skroz na skroz zbog tih njezinih perioda. 
    Joj ja hocu roditiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. 

Nemrem vise ovako,luda sam skroz. 

Mary kad cemo mi?

Mary36
    13. Lipanj 2015. 20:57

Nadam se uskoro...ja sam isto već potpuno izluđena...

Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 21:24

Bas ... Joj ko ce to docekati. Nemoguuuuuuuu viseeeee. Da bar kad skine sav budem 7 cm otvorena inda me posalkje u radaonu

Mary36
    14. Lipanj 2015. 05:12

Opet uopće ne spavam od tih kontrakcija... opet portir
    Buco tvoj ja vjerujem da češ ti jako brzo roditi kad ti skinu šav, ja se mogu ovako još sto godina mučiti dok me ne otvori...Toliko sam nervozna sada jer se približava porod da ne mogu oka sklopiti...nisam bila ovako nemirna od kad sam ostala trudna, baš se moram skulirat

Buco tvoj
    14. Lipanj 2015. 12:48

Hej. Ja sam tak u strahu za bebu. Ajme sad me neka paranoja hvata da ce se bebi nesto dogoditi. Nemogu spavati,stalno ju osluskujem. Muzu se cak i rasplacem kad se ne javlja da joj se nije kaj dogodilo. Uzas jedan. Jako je mirna sad pred kraj. Uzas jedan. 
    Jutros kad sam se probudila imala sam saku sluzi ali zeleno zute. Nije bilo krvi ni nicega. 
    Kak se vas dve drzite?

Bublica123
    14. Lipanj 2015. 13:05

Ja sam isto...laznjaci...umiremo od vrucine...napokon danas slazem knderbet...bas nam se lijepo renchii porodila...svima pricam kako je lijep porod imala a jos nse ije ni javila

Bucek nemoj se nista brinuti, sve ce biti super...sutra pregled?

Mary jel si nam ti ok?

Buco tvoj
    14. Lipanj 2015. 13:53

Da sutra skidanje konaca. Uzasno me strah. Nemogu ti opisati. Znam da je to samo mali dio boli (ako uopce bude boljelo) za razliku od poroda. Ali toliko me strah da je to strasno. Najrade bi mu rekla nek me uspava skine konac i napravi carski i bok. A kakve sam srece nebum se nikaj vise otvorila kad skine konac,neg bum isto. Iako ta sluz mi curi ko luda svaki dan. Mislim da je to cak sluznincep koji ispada u dijelovima. Neznam kaj drugo. Ujutro kad se dignem tog tona ima. 
    A beba mi se bas umirila,ne divlja ko inace,i jucer me copilo neko spremanje. Sve me smetalo kaj nije na svom mjestu. Pa sam u ponoc isla spremat neke stvari. Muz me gledao ko da sam s marsa pala.
    Pikica ti u utorak ides?

Bublica123
    14. Lipanj 2015. 14:02

Ja mislim da bi ti mogao biti sluzni cep i mogla bi ti stvarno brzo...probaj biti pozitivna, negativnim mislima nema mjesta, samo moze odmoci nikako pomoci...uskoro ces i ti drzati svoju princezicu u rukamasamo budi hrabra

Da, ja sam u utorak kod svog hermancica

Buco tvoj
    14. Lipanj 2015. 14:09

Nadam se da je cep. Meni kad sam se otvorila u 27 tjednu je to isto curilo,ali kad su me sasili prestalo je i sad opet tece. Nervira me vec. 

A mozda je i njoj vruce,neznam. Bas bi voljela da me ostavi i ak nis drugo na indukciju posalje. Nemrem vise. Kuham se,a posteno se ni oprat nemrem jer me strah zbog tog glupavog konca. 

Jel imas osjecaj da si se pocela otvarati?

Mary36
    14. Lipanj 2015. 14:15

Ja zaspala oko devet u jutro i evo sad se probudila Ma možda je i bolje tako jer su ove vrućine za popizdit...
    Naša renchiii sigurno uživa s Nikom toliko da je na nas zaboravila
    Joj Buco ja sam u istom stanju ko ti, stalno nešto brijem i baš me nemir hvata...vidjet čemo sad na pregledima. Ja u utorak prvo kod Starčevića na uzv pa isto kod Hermana! Samo me strah da me ove moje kontrakcije ne otvaraju jer mi niš ne curi, a onda sam naježila jer stvarno ne znam što bude mene otvorilo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI