Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    13. Lipanj 2015. 17:54

Renchiii je vjerojatno već rodila kako je krenula! Bravo renchiii. Ma znala sam da češ ti to lako kad si bila toliko aktivna!!!
    Ja zaspala, opet me probudile kontrakcije...u totalnoj sam paranoji, nisam baš cooler ko renchiii. Malo sam surfala po netu i takve kontrakcije ko moje mogu trajati i do dva tjedna. Nadam se da ne budu...sad mi muž ima dva slobodna dana i ja hoću k renchiii. A u ponedjeljak ima da nam dođe i Buco tvoj nakon Goluže, ha, ha! Pikica u vincek!

Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 18:31

Vidjela sam na fb da je Renchiii rodila. 

Cestitam ti jos jednom,super si ti to odradila. Nadam se da i mi budemo tako brzo .

Ja sam bila do ducana s muzem i sve je bilo super,jedino dok sam sjedila u autu uzasan pritisak sam imala u donjem djelu trbuha di su jajnici. Jel nekom tako? Bas me boljelo jako.

Bublica123
    13. Lipanj 2015. 18:55

Bravo renchiiii...sad cemo mi tvojim stopama...ma odradila si to junacki...svaka cast...ljubi niku od nas

Mary36
    13. Lipanj 2015. 19:03

Renchiii čestitam na bebici!!!
    Buco tvoj to ti je normalno kad se krećeš, mene isto sve dolje boli ak hodam neko vrijeme...spuštaju se već naše bebice!

Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 19:08

Mary meni je to dok sam sjedila,a dok sam hodala sam malo pikalo. Ah nadam se da cemo i mi iduci tjedan. Ne svida mi se onaj iza tjedan previse praznika ima . 
    Iduci tjedan sve tri moramo roditi. 
    Kakve sam srece docekala bum 1.7 u komadu. 

Mary36
    13. Lipanj 2015. 19:34

Ma joj Buco tvoj mene tak sve boli da se nadam da stvarno to ne bude još dugo trajalo...Da, tjedan iza ima dva praznika sigurno budu svi zbrisali na more...a meni je baš taj dan državnosti 25.06. još i rođendan Samo čekam neki čudan iscjedak...za sada ništa samo je dosta pojačan...kontrakcije stalno imam danas...

Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 19:38

Mene wc muci i kontrakcije i jaki,fakat jaki pritisak dole na mjehur i bas me to gnjavi. Malena aktivna kak joj se da,vecinom joj se neda. Imam osjecaj da se otvaram a da konac zateze tkivo pa da me onak malo pece. 
    Ja bi fakat voljela iduci tjedan. Nemogu viseeeeeeeeeeee. Umrla sam do Gardena i natrag. Ko da sam putovala do Dubrovnika. 

A da se sad nas tri skupimo i odemo tam i velimo da smo mi dosle roditi i neka nas porode kak god znaju ? 

Mary36
    13. Lipanj 2015. 19:51

Ha, ha Kažemo renchiii je rodila, hočemo i mi!!!
    A normalno da se umaraš još si i toliko mirovala. Mene isto dolje sve peče ko da se otvaram cijeli dan...makar sumnjam da ću se ja baš tako lako otvoriti kao vi kad je vama već i čep ispao...iako nikad ne znaš Zovem ja sad muža da mi kupi neko voće i pita on mene sav prestrašen dal rađam. Kažem mu ja nemam pojma, moguće je da nešto počinje On se sav izbezumio i  do kraja razgovora nije niš rekao nego je samo ponavljao da, da, da...presmiješni su ti muški!

Buco tvoj
    13. Lipanj 2015. 20:03

Hahahah.... Mojeg je mama nazvala jucer u 8 ujutro dok je dosao na posao,a inace ga ne ziove,a pogotovo ne tak rano. I on se javi kaj u Petrovoj ste,a veli mama ne samo sam te htjela pitat jesi prosetao pse. A on se jadan sav prestrasio. 
    A sad bili u Garednu i mene to pocelo boljet a veli on idemo u Petrovu,da mi ne rodis u autu. Hahaha
    Mary jel tebi beba svaki dan isto aktivna?

Mary36
    13. Lipanj 2015. 20:16

Ne, znala je kroz trudnoću imati periode kad je bila mirnija i kad je skakala ko blesava cijeli dan. Sad je zadnjih par dana jako nemirna, posebno po noći i pred jutro mislim da će van iskočiti. Ali mi se i čini da je moja nešto življeg karaktera jer je stvarno znala ludovati i uvijek reagira jako burno na moja raspoloženja i na ono što se vani događa. To zna biti jako vidljivo preko odjeće jer kad idem na kavu ili sam u društvu ona počne jako živahno skakat. Već sam poludjela od komentara joj gle ko da imaš vanzemaljca u sebi...Ne, imam bebu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI