Nista zasad... stidna kost me razvaljuje i prepone, iscjedak jos uvijek prisutan, ali smanjila se ta sluz...

Haha bezobraznice, smijat cu se i ja vama kad to bude iza mene a vi budete u panici

Renchii jos si nam u komadu?
Mene i daje boli ovo kao misic oko pupka pa nisam bas nesto ni spavala od panike, manje boli ali tu je kad se dize da me podsjeti da nije prosla
Bebq jutros jako slabo aktivna.
Ali sinoc mi se nesto jako cudno dogodilo. Ona je bila jako nemirna i okretala se i u jednom trenutku nisa imala osjecaj da se gura niti nista nego ko da se cijela okrenua za 180 ili guza dole glava gore ili da je kraljeanica uz moju kraljesnjicu a lice naprijed. Bas onako jaki okret,a i vidjelo se.
Kak ste danas na ovoj paklenoj vrucini?
Renchii jos si nam u komadu?
Mene i daje boli ovo kao misic oko pupka pa nisam bas nesto ni spavala od panike, manje boli ali tu je kad se dize da me podsjeti da nije prosla
Bebq jutros jako slabo aktivna.
Ali sinoc mi se nesto jako cudno dogodilo. Ona je bila jako nemirna i okretala se i u jednom trenutku nisa imala osjecaj da se gura niti nista nego ko da se cijela okrenua za 180 ili guza dole glava gore ili da je kraljeanica uz moju kraljesnjicu a lice naprijed. Bas onako jaki okret,a i vidjelo se.
Kak ste danas na ovoj paklenoj vrucini?
I meni je to znala raditi, al ne brini, tesko da se okrenula, nema vise mjesta... onak ko da ti se cijeli trbuh zavrtio jel da?
Meni nije jos vruce, bas pijem kavicu na balkonu u gacama i potkosulji a iznad mene leti helikopter policije ful nisko hahaha... nesto traze a vidjet ce polugolu trudnicu s kavom
I njenog muza koji joj govori daj se obuci kaj se slikas tu

Hahahaha... Nama je spavaca soba bas na strani di je ujutro sunce. I pakleno je. Muz danas glumi mene i odlucio je dan provesti u krevetu .
Mene neko kihanje uhvatilo.
I naravno iscjedak iscjedak iscjedak. Dignem se iz kreveta i ono osjetim curi. Pogledam a ono mokro a u sredini bijelo. Pretpostavljam da je samo iscjedak u pitanju? .
Jesi uspjela kaj odspavati nocas?
Policija je u stanju pripravnosti,ak ces trebat u rodiliste da te mogu voziti
E da bas ko da se cijeli trbuh okrece. Cak i bolan osjecaj.
A danas sam citala nekaj na netu i kazu da ovo kad bole trbusni misici su bh kontrakcije,ali nekak mi to nema smisla jer onda ih ja sama sebi aktiviram kad se okrecem u krevertu ili idem na wc.
I ja kisem, od klime...
Joj da vidis moj pupak... malo je izbocen, a onda kad krenu kontrakcije oko njega se sve podigne i upadne unutra skroz, ko brda i dolina. U početku me to bolilo, sad više ne, tak da lako moguce da su ti krenule te kontrakcije... jer meni se isto aktiviraju kad promjenim polozaj u krevetu, kad se napregnem kod ustajanja, kad se ona vrti, kad se podragam po trbuhu...

A onda moguce da je to to. Ko bi ga znao vise.
A jel znas mozda zabtaj cudnjik cudnjikavi iscjedak okolo morko prozirno a u sredini bijelo?
Zaboravila sam te pitat jel u trudnickoj jucerr pakao bio?
Isto sam imala taj iscjedak do prije par dana, normalna stvar rekao doktor.
Nije, bilo par trudnica samo i klima je radila, bila sam gotova za 15 min.
U srijedu idem opet ali samo na ctg, bas me zanima, nisam još bila.

A ja se bas nadala da ce mene u ponedjeljak staviti na ctg,ali ocito nece. Tj jedino ak ce sav skidat mozda budu.
Ja sam bila kad sam lezala u bolnici i onda je onak malo scary jer nekad mozes ne cut otkucaje jer je beba pre divlja. Onda ja malo sondu protresem pa se jave opet . hahaha
Postala sam i strucnjak.
Kod Goluze bude bio kaos sigurno u ponedjeljak,ak doguram do tada.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji