Ej koke...evo ja stigla sa uzv...mrcinica spremno dubi na glavi i ima 3340g......u uto pregled pa cemo cuti dalje
...go renchi go renchi

Nas hermancic je bio jako raspolozen i drag...jedino sam opet cekala 3h...grrrr...kako mene uvijek poseru neke preko veze
...al nema veze...bas me zanima sta ce mi reci u uto.u TA...renchi moja kako bi volila da krene vise
...nestrpljiva sam za popi....

Ajde bitno da je sve dobro proslo . A cekanje je vec nekqk normalno tamo. Valjda smo jedino Renchiii i ja cekale tak kratko.
Mene svako jutro mjehur ubija mogla bi satima sjediti na wc.
Renchiii juhu! Budeš ti nama brzo!!! Pikice tvoj je stvarno veliki bebač super! Ja sam počela sa svim popratnim aktivnostima za brži porod i imala sam baš bolne kontrakcije po noći, al je na kraju opet stalo. Od čepa još ništa! Nego, skužila sam da je sutra 6.6. i nije mi to baš lijepi datum za rodit pa bi ipak mogla bar do nedjelje pričekati
.

Hahahah.... Mene cure poceo strah hvatati od skidanja sava. To rade na zivo. Jel boli to skidanje konca. Jooooj . tak me strah da je to uzas jedan.
Muz je mislio da ce oni mene uspavati da mi ga skinu. Joooj. Vec sad ne spavam zbog toga.
Mary tak me i menj. Noc bolna ujutrp ko da nista nije ni bilo.
Ma buco ne brini...ako i bude bolilo brzo ce proci, mozda i imaju kakav gel da ublazi bolove...pitaj svakako...sta se tice kontrakcija, nista vise nego inace...mary sta se tice aktivnosti jel si pocela po stepenicama skakat il po muzu...ja sve nekako lijena...ha ha ha

Buco tvoj nemoj se bojati unaprijed, možda to uopče nije bolno!
Pikice i jedno i drugo i još i ananas! Mislim danas probat i čaj pronaći od listova maline jer tu kod mene u dubravi i nemam baš ideju gdje da to nađem osim u ljekarnama. Al mogu ti reći da se danas od tih aktivnosti samo bolje osjećam i ne bole me više toliko prepone
.

Sad citala na netu da u petrovoj ova Skrablinka zenskici koja je dosal na kontrolu 37+2 nije htjela skidat serklazu neg da ju je narucila za tjedan dana kad je bila punih 38+2. Ja se nadam da mene goluza nebu tak jer sam u ponedjeljak 37+4,i fakat minse neda jos tjedan dana onda cekat da se on smisli konac izvaditi.
A sve kaj citam da ne boli skidanje neg da jako boli to kaj te rastegnu ko zvakacu
Baš smo smiješne mi sad pred kraj, toliko smo čekale i sad više ne možemo ni dva tjedna izdržati!
Renchiii kako je kod tebe? Jesi već u rodilištu?!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji