Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    05. Lipanj 2015. 11:19

Ej koke...evo ja stigla sa uzv...mrcinica spremno dubi na glavi i ima 3340g......u uto pregled pa cemo cuti dalje...go renchi go renchi

renchiii
    05. Lipanj 2015. 11:47

Super pikice, budes i ti samnom! Kakav je bio g. Herman?

Bublica123
    05. Lipanj 2015. 11:53

Nas hermancic je bio jako raspolozen i drag...jedino sam opet cekala 3h...grrrr...kako mene uvijek poseru neke preko veze...al nema veze...bas me zanima sta ce mi reci u uto.u TA...renchi moja kako bi volila da krene vise...nestrpljiva sam za popi....

Buco tvoj
    05. Lipanj 2015. 12:08

Ajde bitno da je sve dobro proslo . A cekanje je vec nekqk normalno tamo. Valjda smo jedino Renchiii i ja cekale tak kratko. 

Mene svako jutro mjehur ubija mogla bi satima sjediti na wc. 

Mary36
    05. Lipanj 2015. 12:24

Renchiii juhu! Budeš ti nama brzo!!! Pikice tvoj je stvarno veliki bebač super! Ja sam počela sa svim popratnim aktivnostima za brži porod i imala sam baš bolne kontrakcije po noći, al je na kraju opet stalo. Od čepa još ništa! Nego, skužila sam da je sutra 6.6. i nije mi to baš lijepi datum za rodit pa bi ipak mogla bar do nedjelje pričekati.

Buco tvoj
    05. Lipanj 2015. 12:42

Hahahah.... Mene cure poceo strah hvatati od skidanja sava. To rade na zivo. Jel boli to skidanje konca. Jooooj . tak me strah da je to uzas jedan. 

Muz je mislio da ce oni mene uspavati da mi ga skinu. Joooj. Vec sad ne spavam zbog toga. 

Mary tak me i menj. Noc bolna ujutrp ko da nista nije ni bilo.

Bublica123
    05. Lipanj 2015. 13:07

Ma buco ne brini...ako i bude bolilo brzo ce proci, mozda i imaju kakav gel da ublazi bolove...pitaj svakako...sta se tice kontrakcija, nista vise nego inace...mary sta se tice aktivnosti jel si pocela po stepenicama skakat il po muzu...ja sve nekako lijena...ha ha ha

Mary36
    05. Lipanj 2015. 13:16

Buco tvoj nemoj se bojati unaprijed, možda to uopče nije bolno! 
    Pikice i jedno i drugo i još i ananas! Mislim danas probat i čaj pronaći od listova maline jer tu kod mene u dubravi i nemam baš ideju gdje da to nađem osim u ljekarnama. Al mogu ti reći da se danas od tih aktivnosti samo bolje osjećam i ne bole me više toliko prepone.

Buco tvoj
    05. Lipanj 2015. 13:26

Sad citala na netu da u petrovoj ova Skrablinka zenskici koja je dosal na kontrolu 37+2 nije htjela skidat serklazu neg da ju je narucila za tjedan dana kad je bila punih 38+2. Ja se nadam da mene goluza nebu tak jer sam u ponedjeljak 37+4,i fakat minse neda jos tjedan dana onda cekat da se on smisli konac izvaditi.
    A sve kaj citam da ne boli skidanje neg da jako boli to kaj te rastegnu ko zvakacu 

Mary36
    05. Lipanj 2015. 13:31

Baš smo smiješne mi sad pred kraj, toliko smo čekale i sad više ne možemo ni dva tjedna izdržati!

Renchiii kako je kod tebe? Jesi već u rodilištu?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI