Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    04. Lipanj 2015. 18:25

Mene danas dva puta tak speklo kod jetre ko da me neko sa iglom propiknuo. 

A i svi me nerviraju, svi zovu kad ces,kaj vec nisi,pa rekla si jos prije dva tjedna da cekate kad ces. Ajme meni, kazem im svaki put kaj meni doktor kaze,a i ja bi voljela znat tocno kad cu. pa ima i drugih bisera koji mi napadnu muza da sam u bolnici a da im on ne zeli rec. Nego da ce samo javiti kad rodim. Bas bi sve podavila kad mi dignu tlak 

A kod nas u stanu pakao zivi.

Bublica123
    04. Lipanj 2015. 18:41

Ej ekipa...evo mi se vratili od bake..ubila sam se od tresanja a i ponjeli smo doma puuuuunu vrecu...trbuh mi je napet ko puska a on mali se samo kotrlja jer vise nema mjesta...ima menstrualnih grceva i malo pritiska na guzu a o nogama da ne pricam...naotecene su ida mi je preeeesmjesno...ko da nisu moje
    Sutra uzv!!!

Buco tvoj
    04. Lipanj 2015. 19:00

Ja tak volim tresnje. Ali kad se sad najedem tak mi je tesko j zelucu i bas mi je neki odvratan pritisak. Pa jedem tri po tri. Muz mi se smije. 

Bublica123
    04. Lipanj 2015. 19:05

I meni bude zlo al ja ih ne mogu prestat tamanit...vani je vruce za popi...al mi smo super...ja lakse podnosim vrucinu nego hladnocu...nadam se da i vi dobro podnosite ove vremenske prilike

renchiii
    04. Lipanj 2015. 20:24

Meni cak i nije tak strašno kak sam se bojala tih vrućina. Imamo klimu u stanu, ali danas smo roštiljali kod mojih i vani mi nije bilo nepodnošljivo. Isto sam više za vruće nego hladno... 

Ja sam rucala u 3, malo ubila oko i poslije toga sam pojela pol kile trešanja i onda opet roštilj kod šogorice, ima da večeras umrem od žgaravice. 

Ja sam poludila za svime što je crveno! Trešnje, jagode, paradajz... 

Cure moje ja od jučer jedva hodam, ali stvarno, to nije normalno, ne mogu noge pribliziti jednu drugoj... nadam se da ću ubrzo jer nemrem ovakva hodat po svijetu   I svi mi se smiju 

Buco tvoj
    04. Lipanj 2015. 21:00

Danas sve navalile na tresnje 

A joj Renchiii valjda nebudes jos dugo cekala. 

Ja imam susjedu koja je dan vise trudna od mene pa prek prozora razgovaramo i veli ona da vec sad nemoze. I natjecemo se koja ce prije. 

Mi nemamo klimu,a u potkrovlju,ima da poludimo. A iuzluduje me ova vrucina i znojenje i to kaj su mi gacice non stop znojne i majica i ludim vec. 

A prosle godine u ovo vrijeme tak lijepo prohladno bilo. Nasa kuma rodila u 7 mjesecu malu u dugo oblacila kak je hladno bilo. A mislim da nama bude pakleno i umrijet cemo od vrucine...

renchiii
    04. Lipanj 2015. 21:28

I mi smo u potkrovlju i prvo ljeto smo umirali, drugo (prošlo) je bilo hladno, ali smo na kraju ljeta naletili na neku na popustu i kupili i stvarno je spas... Ja dobro podnosim vrućine, ali ako sam na zraku, a ovo unutra kad upeče........ uf........

Meni je isto grozno to s gacicama, nikad se nisam dole tak znojila ko u trudnoći 

Osjećam se ko hobit kak je pikica rekla, ili mary, nisam sigurna 
    Stopala mi gore i uzasno su natečena a i ruke... presmješno!!

Buco tvoj
    04. Lipanj 2015. 21:52

A moja stopala led ledena, ja spavam ili sa dekicom na njima ili u onim debelim zimskim mucastim carapama 

Da Renchiii zaboravila sam ti rec da si mi prepala muza jucer 

renchiii
    04. Lipanj 2015. 22:08

Ajme ne mogu zamisliti da mi ista dodiruje stopala a kamoli čarape! 

Kako sam ga prepala? Jer imam ogroman trbuh??

Buco tvoj
    04. Lipanj 2015. 22:44

Hahahaha... Neg kak si dosla do mene i rekla prepoznala sam ti muza,a ja ssm njemu zaboravila rec da cemo se mozda srest tamo. I veli on da te gledo, ne sjeca se da te upoznao, veli vidi da samnom lijepo pricas. A veli opet ko zna kaj bu poslije kad odemo iz bolnice jel bum se nadurila i vikala na njega di on zenske upoznaje. I di se on to skice. Hahahah... 

Al poslije je povezao ....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI