Cure jel vas zna boljeti oko pupka kao da ste istegle ligamente? Mene to ubijat sad pocelo. Kad se smiri je ok,ali kad se treba pomaknuti ajme meni.
Mene je znalo prije boliti, sad više ne... mozda ti se još rasteze trbuh...
Ja sam vam sva na iglama, još uvijek imam krvavi iscjedak, tj sluz i čini mi se sve više...
Bole me prepone i jedva hodam, a i trbuh me boli ko pred mengu, nije jako ali osjetim... I trtica me boli. Sad su mi starci i seka otišli i njima je smješno, stari samo viče pa super, produženi vikend je, moci cemo feštat!

Super renchiii, možda je krenulo, samo hrabro
Buco tvoj mene su sad jako počeli boljeti ti brbušni mišići i jako me peče cijeli trbuh...baš je užasno bolno pa se prepadnem i tresem trbuh da vidim dal se beba miče. A izgleda da je to završno rastezanje, samo da sva ne raspucam ko lubenica...i grče mi se trbušni mišići i na nogama, ma baš neugodno. Meni još ni sluzi ni čudnog iscjetka...

Joj Mary mene kud boli,ona se jos mice ko luda. I to me bas boli sa lijeve i desne strane pupka. Bas ko da sam istegla misice. Uzas jedan.
Meni danas nakon uzv kad sam dosla doma opet bilo sluzi. Tak da primjecujem cim se krecem eto ti sluzi.
Ali lakse mi je ak kaj krene muz mi je do ponedjeljka doma.
Ajmo renchiiiii...javljaj kako napredujes...mogli bi dobiti prvu bebicuuuuuu...jupiiiiiiiii....

Renchiiii sad tek vidjela tvoju poruku. Mozda je stvarno sluzni cep. Nadam se da ce biti sve ok. Javi kako napredujes
Zivcira me, i je i nije cep, trudovi standardni ko i svaki dan, jedino kaj me malo grci u krizima i dole u trbuhu. Sad ja necu moc spavat a mozda nije nista!

Renchiii znam kak ti je. Meni cim je nekaj neobicno nemrem spavat,nemrem nista.
Sasd me pati ta bol u trbuhu,ali po osjecaju bas bi rekla da su misici.
Tebi je mozda dr sve pokrenuo kad je cackao. Ko zna.
Ni mene nije boljelo ovo danas do ultrazvuka. Kad je ovaj njezni navalio pocelo me boljeti.
Mozda rodis na praznik. Ali neznamo ko je dezuran. Moramo nekog ubaciti unutra da nam prati takve stvari
Da, ne znamo najvažnije a to je tko je koji dan dežuran u rađaoni! Možda je i bolje tako da ne bi predugo doma ostale!
Renchiii javi nam razvoj situacije!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji