Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    02. Lipanj 2015. 19:56

Ja ni ne znam za bolje od bolnice...al proletilo je vrijeme hvala bogu...kazem vam ja...sve kao trebamo probit led a kad ono mi zabarikadirane...bas me zanima sta ce meni reci 09.06. Ako cujem uloziva za vrsak prsta ubit cu nekoga

Buco tvoj
    02. Lipanj 2015. 19:58

Mene ne puste vise samu jer sam se srusila jednom i boje se. A gle ipak ja 8 mjeseci lezim. 

Renchiii jel ti znas jel u radaoni ima klima?

Ma joj ja se bojim kad skinu konac da bum se sam rascvala kak bum se otvorila.

Bublica123
    02. Lipanj 2015. 20:00

Mary sta tebi tvoja ginekologica nije rekla da je tvoja curka mrcinica velika i da bi mogla prije? Iako to sta dsnas nisi otvorena moze se promjeniti u jedan dan...tako da udri po muzu i nadajmo se najboljem

Mary36
    02. Lipanj 2015. 20:03

Tak sam se i ja danas osjećala, ono zatvoreni i dođite vi za dva tjedna opet...a kažem ja njemu na to pa ja do tada već mislim roditi 

Bublica123
    02. Lipanj 2015. 20:08

Hahahahaha...tak cu mu i ja reci..mene jos pogleda u uto.i onda jedino di se mozemo vidjeti je rađaona

Mary36
    02. Lipanj 2015. 20:11

Pa nije mi rekla iako mi je kod nje na pregledima uvijek bila veća...nego meni se na prvom pregledu beba nije pojavila i već mi je skoro ta privatnica kod koje sam išla dijagnosticirala blighted ovum i poslala na kiretažu...ja bila u totalnoj komi jer sam znala da nije moguće da sam začela kasnije nego je moguće samo ranije. Tak da je to zbunilo ovu moju dr. Bebaćica se samo od jednom pojavila i bila sva napredna...nemam pojma. Uglavnom bitno da je sad velika , a na nekim ultrazvucima mi piše termin 15, na nekim 20...ko bi ga znao! Ja sam sigurna da je začeta nešto prije, a sad koliko točno pojma nemam! Možda je jednostavno buca!

Bublica123
    02. Lipanj 2015. 20:15

Mary

Pa nije mi rekla iako mi je kod nje na pregledima uvijek bila veća…nego meni se na prvom pregledu beba nije pojavila i već mi je skoro ta privatnica kod koje sam išla dijagnosticirala blighted ovum i poslala na kiretažu…ja bila u totalnoj komi jer sam znala da nije moguće da sam začela kasnije nego je moguće samo ranije. Tak da je to zbunilo ovu moju dr. Bebaćica se samo od jednom pojavila i bila sva napredna…nemam pojma. Uglavnom bitno da je sad velika , a na nekim ultrazvucima mi piše termin 15, na nekim 20…ko bi ga znao! Ja sam sigurna da je začeta nešto prije, a sad koliko točno pojma nemam! Možda je jednostavno buca!

Ma nebitno kolika je...van mora...ko i moj...dva tjedna veci po dimenzijama...ma nek su samo oni nama zdravi i neka pozure 

Bublica123
    02. Lipanj 2015. 20:12

Eeee da vidite moje noge umrle bi od smijeha...da snimaju novi nastavak hobbita sigurno bi pao angazman...znaci preeeestrasno...ko da su bile u pcelinjoj kosnici...koma...a tabani bole za poludit 

Mary36
    02. Lipanj 2015. 20:23

Ja se uvjeravam da moja beba zna što radi i da će izaći van dok bude još mogla Ja sam tak sitna da ne znam kako će to izgledati ako prenesem...prijateljica koja je otprilike moje građe je rodila prije mjesec dana malog od 3 kile i to u 42 tjednu...a moja se samo buci

renchiii
    02. Lipanj 2015. 20:23

I moja i Bucina je veca, ali nisu nam pomicali termin... Buco ne brini, ne mora biti da ti sav drzi to sve...

Negdje sam procitala da si uzmemo carape za rađaonu jer bude hladno... a vjerujem da mora biti hladnije, kao u operacijskim jer ipak su to rane, rezanja itd pa da ne bi bilo bakterija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI