Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    03. Lipanj 2015. 11:21

Uzv raspored
    Ponedjeljak-Gasparovic
    Utorak-Starcevic
    Srijeda-Vecek 
    Cetvrtak-Goluza
    Petak-Herman

Tak bar pise na vratima.

Renchiiii kaj ti je reko Vecek? 
    Kaj kod tvoje bebe ne vidi?

Bublica123
    03. Lipanj 2015. 13:53

Buco tvoj

Uzv raspored
    Ponedjeljak-Gasparovic
    Utorak-Starcevic
    Srijeda-Vecek 
    Cetvrtak-Goluza
    Petak-Herman

Tak bar pise na vratima.

Renchiiii kaj ti je reko Vecek? 
    Kaj kod tvoje bebe ne vidi?

Buco ti si zmaj...mislim da bi bilo najbolje da te zaposla tamo da im slazes rasporede

renchiii
    03. Lipanj 2015. 13:43

Evo i mene! Prezivile mi danas i zapravo je bilo skroz ok, sve je nekak brzo islo, nije bilo guzve na uzv u klima je radila jeeeej! 

Moja bebolina je super, skroz je u zdjelici, ima 3100, glavica je u redu, plodne vode dovoljno...

Ja otvorena 2 cm, prohodna do ovoja i glavice, pregled dosta bolio, bas je gurao i pipao i malo mi je krvi bilo kad sam dosla doma pa sam se prepala, ali to je valjda od pregleda jer je stalo...

Za tjedan dana ctg samo. Sve u sve dobro smo 

Buco danas kad smo bile zajedno i mogle brbljat islo je brzo, a kad dođeš sam cekas i cekas i cekas...

Bublica123
    03. Lipanj 2015. 13:52

Weeeeeeeee...bravo renchiiiii...meni u pet herman na uzv, svidja mi se to...ti si sve imala danas?ja sam zicala da mi uzv stavi neki drugi dan jer sam zadnji put bila od pola 8 do 14h kad sam imala oboje

renchiii
    03. Lipanj 2015. 14:01

Ma bolje ti je sve u jednom danu nego da dva puta dolazis. Ja sam danas dosla u 10.15 prijaviti se dole na uzv, a u pol 12 sam već bila gotova i sa uzv-om i pregledom.

U početku sam i ja dolazila rano, ali nema smisla jer oni prije 9-10 ne počnu raditi dok ne odrade vizite tak da sam onda počela dolaziti oko 11 na pregled, ako imam uzv dođem malo ranije. Al opet ovisi od dana do dana, no svakako nemoj rano ići jer nema smisla.

Da, happy sam kaj je sve dobro, samo sam ko da me neš pregazilo nakon tih pregleda i idem u krevet, kad odspavam će biti bolje...  A i vruće je danas za popiiiiii....

renchiii
    03. Lipanj 2015. 14:05

E da, išla sam sestričnu pozdraviti, leži na 2 katu s malim, rodila prošli tjedan, ali ih žutica muči. Sobe su super, sve je čisto, uredno, tiho i nije im vruće u sobama. Ona je pokrivena ležala, a mali je u dugom bodiju i u jastuku. Sad jedino ak im popodne ne zaprži...
    Nisam sve baš uspjela promotriti jer sam se ušuljala da me nitko ne vidi i pobjegla prije vizite, bila sam doslovce 2 min...

Buco tvoj
    03. Lipanj 2015. 14:09

Meni izgleda opet nakon hodanja dosta neke sluzi zeleno-zute izaslo van. Ali ravnam se po tebi Renchiii ak ti nisi jos rodila nebum ni ja. 

Hahhaa.... Bas bi mogli me zaposliti pa da im ja ordiniram kad ce i kak ce .

Da Renchiii brzo nam je proslo vrijeme. Sva sreca pa vodim muza ko znak raspoznavanja 

Meni Vecek danas nije mogao vidjeti srceko,ali ga je cuo. Kraljesnica na mjestu i komorice se zatvorile. 
    Malena je teska 2987g (ali cini mi se da je krivo izmjerio jer po mojoij racunici bi trebala biti veca) 

Mary36
    03. Lipanj 2015. 15:54

Super cure! Renchiii meni zvuči da ti budeš skoro , mislim da ćeš nam probiti led! Joj svaka čast da ste izdržale danas, vruće je za popiz..., ja bila na kavi u hladu i vratila se sad doma sva mokra i sljepljena...
    Buco tvoj mi sutra službeno u terminu. Ma još čemo na kraju roditi male bebe, a cijelo vrijeme nam briju da su divovi.
    Ja sam tek onaj utorak za dva tjedna na pregledu i uzv, znači herman i starčević ak uspijem dočekati!

renchiii
    03. Lipanj 2015. 16:11

Buco vjer se zeznuo prosli put na onom starom uzv-u... a i ja sam prije tebe s terminom a moja ima 3100, isto bi trebala vise imati... ma i ta odstupanja su velika sto se tice tezine bebe tak da becemo se s tim zamarati...  bitno da su dobro

Da, muza sam ti odmah prepoznala hahaha! 

Bas sam nikakva danas, nisam se digla iz kreveta i boli me dole sve zivo od pregleda... muz mi radi do 22, poludit cu do tad... a nikom se neda dolazit mi po ovoj vrucini. 

Buco tvoj
    03. Lipanj 2015. 17:28

Renchiii nezz kak tebi ali mene stidna kost i s lijeve strane pupka rasturaju od uzv. Uzas jedan. On stvarno ko da je alona pregledavao je stisnuo taj uzv na meni. 
    Ajme jadna njegova zena 

Ali pazi meni kak je pozlilo sestra se jadna ustrcala oko mene ocete sjest,ocete vode, ajde sidite sa stola,ajme kak ste probljedili,jel vam dobro,a on onak flegma gospodo a kaj vas muci,ja velim da mi je slabo od lezanja em na ledima em kaj lezim 9 mjeseci,a on onak a proci ce vam to kad se beba rodi onda se budete razgibali. Da sam pala brijem da bi mi prije sestra pomogla neg on. Hahaha

Renchiii mada ti njega jako malo ljudi prepozna koji su ga vidjeli na slikama od svadbe jer je onda bio osisan,obrijan,a ima ovak bradu i malo duzu kosu. Ti si valjda prva 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI