A neznam vise stvarno. Nadam se da bude hladnije nego kad sam bila na hitnoj jer ono je pre strasno.
Curke jel vas zaboli nekad trbuh kad se okrecete na bok. Onak ko da se misic zgrci ili tak nekaj?
Da mene stalno zadnjih tjedan dana bole ti mišići trbuha čim se mičem, a bome i među nogama

Ja se jedva okrecem kad lezim, ali jedva! Sve boli!
Meni stopala nisu jako strasna, naticu, ali ne strasno, stanem u obucu jos uvijek najvise mi lijevi zglob otice i to unutarnja strana. Mene vise ruke muce, prsti ko da nisu moji!

Meni su i ruke i noge počele naticati i zglobovi me bole u jutro...baš smo babe. Danas su me malo nažuljale cipele, vidim da ću se morat u japanke prebacit!

Mene nista ne zulja i ne naotice,ali imam osjecaj ko da me nekad konac zna pikati,ali onda ko da se pomakne. A ovo se bas prepadnem kad se okrenem i bas ko da se zgrci i zaboli me uzasno. Strasno... Valjda je ok to...
Mrzim vrucine jako jako jako... Ja bi snijeg.
A sutra Renchiiii kak bu dole u podrumu?
Ja sam se dolje u podrumu danas naručivala u uzv i bilo je grozno vruće i zagušljivo. Sretno sutra cure!

Da, i mene zglobovi bole kad se probudim po noci i ujutro...
Grozno je dole, uvijek 100 ljudi i zagusljivo...
Buco bude pocelo naticat kad pocnes hodat, nije ni meni dok sam lezala

Ma ja sam ko divljak...uopce ne odmaram...stalno sam na nogama, bas se forsiram bez veze,nije ni cùdo da su naotekle noge...uf podruma...mene ceka u petak

Ma ja sam ko divljak...uopce ne odmaram...stalno sam na nogama, bas se forsiram bez veze,nije ni cùdo da su naotekle noge...uf podruma...mene ceka u petak

Ma joj,uvijek mi je zlo i moram van izac. Uzas jedan. Nadam se samo da nece puno sutra kasniti jer budem poludila ak cu cekat ko prosli put do 12.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji