Meni su vrućine koma...više se ne mislim vaditi iz širokih haljina i japanki, ne mogu podnjeti da me nešto stišće. Mi upravo došli s roštilja od prijatelja, baš sam se najela ko prasica. Bila je tam jedna cura s malim bebačem kojeg je rodila u 34 tjednu i s malim je sve super, baš je slatkica al je majušan. Kaže da je dan prije puno hodala i kad ono došli trudovi drugi dan! Tak da ja od danas krećem s aktivnosti i mislim svaki dan u šetnju! A kad smo došli do njih ispalo da su na trećem katu i nema lifta...ja poludila na muža da zašto me nije upozorio...

Joj da barem pojacana aktivnost ubrzava porod...ja bi vec bila u petrovoj davnih dana...ja uopce ne odmaram, stalno zvjerinjam negdje, sto putadnevno idem s psom u park takda ko mene to ocito ne pali...zato se bacam na onu dr verziju, sex

Hahahaha! Da, ja imam inace taj problem da mislim da mi ljudi citaju misli i da znaju sve unaprijed
Mary kak da hodam i seram kad nemrem nige skupit kad hodam
Mozda da se razgibam prije... probat cu ujutro...

Mene mala sad navecer pocela tuc po cerviksu i zdjelici. Ajme zvijezde vidim. Jel vas tak to boli?
Ja jos mirujem do ponedjeljka jer bi voljela da mi makne tak sugavi konac. Neznam nekak se budem lakse opustila bez njega. Citala na netu da skidaju u 37/38 tjednu pa valjda budu i meni tako.
Svi kazu da su stepenice zakon za otvaranje. Sad jel je ili nije tako neznam.
Renchiii cekaj da meni skinu sav pa mozemo skupa .
Renchiii tebi je već kasno za akciju A i ti si već dosta otvorena,ma sigurno nečeš imati problema...mene je samo strah da se sad neću ništa otvorit više ak ću bit mirna. Isto me sve živo boli al se razgibavam, a do kad ću moći...moja me ne tuče danas, al je dosta aktivna. Baš voli kad idemo među ljude
. Mislim da je i njoj dosadilo moje mirovanje!

Cure imam pitanje pošto vi već imate različite iscjetke i čep vam ispada već neko vrijeme. Kako to izgleda kad on počne ispadati? Da li je normalno da s njim ima sukrvice ili krvi ili je to razlog za zabrinuti se i ić doktoru? Meni još ništa nije počelo ispadati, ali si mislim ak vidim krvi da ću se odmah prepasti da nešto nije u redu s bebom, a možda je to normalno prije poroda.

A kazu da cep bi trebao imati malo kao sukrvice u sebi i moze ispasti u komadu ili nekoliko dana kao curkati. Ali kad sam pitala u Petrovoj misljenja su podvojena. Jedni kazu da mora biti malo kao krvi i da je bas ko cep,onak bas ajmo rec cvrsta zelatina,a drugi kazu da uopce ne mora biti krvi da samo moze biti veca kolicina sluzi ajmo rec saka i da ne mora biti krvi u njoj vec da moze biti od zelenkaste,zute,pa do roze boje. Tak da ti ja isto neznam. Meni je jedno reko doktor na hitnoj a drugo doktorica na odjelu.
Ak ti je sluz onda kad se obrises na wc papiru ti ostane hrpa sluzi,a ak je bas cep on valjda odjednom ispadne. A citqla sam da on moze ispasti i tijekom tusiranja, ili kasd si na wc ( velika nuzda) pa da ni ne primjetis.
Ali neznam ja ti se po njemu nekak ne ravnam jer citala sam da curama zna ispasti recimo danas a rode za dva tjedna,a nama je to tak i tak termin.
Ja znam da je moja kuma imala taj cep u obliku hrpe samo sliuzi (kaze ko iz nosa) i to zute boje,kaze da njoj kapi krvi nije bilo. Za dva dana nakon toga joj je puko vodenjak.
Renchiii jesi u komadu?
Zeleno smeđa kuglica Mary, meni u 2 dijela bila. Popiskila sam se kad sam se probudila i dodjem u kuhinju i osjetim onak ko iscjedak. Obrisem se i na papiru onak razvuceno zeleno. Odem opet u kuhinju i opet ista stvar. Obrisem se i onda je bila onak velika kolicina zelenog sa smeđim prosaranim. I nakon 10 min idem opet pogledat i na gacicama vidim bas kuglicu ko veca pikula onak...
Idem po stepenicama!

Renchiii budes se koturala po stepenicama .
Ja sam nocas imala tak neki nemir ponoci,uzas jedan kak sam lose spavala. Ujutro klasicna zelenkasta sluz. Imam osjecaj da je svaki dan ima sad u zadnje vrijeme.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji