Kak cu ja onda svoju cut, ona divlja non stop.
Mogla bi bit guzva poslije produzenog vikenda...
Susjeda je jucer bila narucena na carski i vratili je doma da dodje u petak, kaj mislis zakaj? Neda im se raditi za praznik, sigurno je minimalan broj ljudi u bolnici...

Dobro jutro curke! Buco tvoj to zvuči ko kontrakcije Meni se isto aktiviraju od micanja mene ili bebe, to ti je uobičajeno da ih tak potakneš! Renchiii vidim ti odustala, možda i bolje em je blagdan i još vruće ko pas
. Ja cure kao obično nisam spavala po noći nego sam tek u jutro uspjela začoriti...moja bude totalna partijanerica izgleda!

Hahahha... Mene su drzali do velikog petka i onda su me pustili doma. A za prvi maj pola doktora nije radilo uopce taj tjedan. Znam da je vecek bio dezuran jer je bio na uzv 31.4. Ali spajaju nenormalno.
A cuj mislile smo da bude guzva i prije vikenda pa gle jucer nikog nije bilo. Ali ja se drzim svog dodem u 7 i onda malo sjedim pa oko 8 tlak i tak to i najcesce me oko 10 primi. A sad me bas zanima jel ce me slat na ctg i micati sav.
A bas smo izabrale mjesec u kojem cemo roditi. Kad ima najvise praznika i spajanja. Na kraju ce nas spremacica poroditi jer su ai svi doktori pospajali nekaj
Buco evo mi u terminu! Juhu! Idem odmah van malo šetati Onaj tjedan kad je nama termin su baš dva blagdana! A 25, moj rođendan je dan državnosti...tak da moramo bar tjedan prije curke!

Mene danas mjehur muci to je strasno. Samo pisam .
Cijela gorim a noge led ledeni .
Mary ja bum sretna ak do ponedjeljka doguram. Hahahahah.... Iako je meni muzev sef porucio da mogu roditi bilo koji dan samo da nije cetvrtak ili petak jer da muza nema ko onda mjenjat na poslu. Ja rekla da oni to narucuju ko da ja imam kakvog utjecaja na to kad ce ona .
Sad mogu pit Goluzi krv na slamku jer je reko da ni do 35 nebum dogurala.
Velim ti ja nas ce na kraju portir i spremacica poroditi ak doguramo do termina jer nebu bilo doktora i babica
Čaj nisam još kupila, ne znam da li danas rade ljekarne...mogla bi sutra skočiti do jedne. Ananas je baš fini slatki, a mene danas jako boli ko da ću mengu dobiti...a i beba je mirnija, al možda spava jer je po noći divljala! Vani je stvarno vruće...

Ja se bas vratila od mame, bili na rucku. Jedva sam se popela do stana na 2. kat
Uzasno tesko hodam, smjesno me vidjeti, a stopala su mi danas prvi put bas onak natecena ko da su ih bumbari spikali, valjda od vrucine.
Meni je obrnuto Buco, stopala mi uvijek gore i stalno sam bosa po parketu i plocicama jer mi pase a svekrva poludi kad me vidi... a trbuh mi je uvijek hladan.
Tak me prerezalo od pupka do stidne kosti kad sam se penjala, jos usred kontrakcije... sve zvjetde sam vidjela.... mislim da je mozda mjehur isto. Koza me pece i boli oko pupka, sva cu popucati bemu misa, cijeli trbuh mi je u strijama... sve dobila u zadnjih 3 tjedna cca

Ja se trackam ogromnim količinama bademovog ulja i za sad nemam strije, ali trbuh tako peče ko da će se raspuknuti. Sva sam napackana s raznim uljima, ha, ha...bademovo, za masažu međice...ima da budem sva elastična poslije poroda!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji