Samo sam uloživa za vršak prsta, tako da to sada ispada malo...a za kontrakcije je rekao da ak me nisu do sad otvorile da je sad dobro da ih imam, tj. već normalno. S miomom ništa jer je iza i idem na prirodan porod. Ja sam svašta natrpala za bolnicu...nisam uzela dudu, al izdajalicu jesam nekako ugurala! Za bebicu dva različita odjelca s dugim rukavima i nogicama, tetricu, dvije pelene, vlažne maramice, dekicu za svaki slučaj i jaje autosjedalicu. Mislila sam nositi i jastuk za bebe, al sad kad je ovako pripeklo mislim da neću...
Cure ja sam do sad pila magnezij i prestala sam da mi sad kontrakcije malo slobodno rade, al su me danas kad sam se probudila uhvatili takvi grčevi u nogama da je to strašno...nemam pojma da li da ga sad i dalje pijem. Bojim se da ostanem zatvorena zbog njega, a opet ovi grčevi su strašni...

Mary tako ti je to u bolnici, i meni je bio šok nakon moje drage dr iz Sunca, ali sad kako sam tamo već mjesecima navikla sam se. Moj pregled kod Blajića traje 30 sekundi, bez pretjerivanja, ako nekaj hocu pitat hodam za njim po ambulanti onak bez gaća i sve u hodu dok me već ne počne gurat u kabinu i vikat Zbogom dušo, ništa ti ne brini, sve će biti dobro!
Mene isto te kontrakcije ne otvaraju i moram ga pitati sutra šta raditi jer ako mi kaze da sam i dalje samo prst otvorena nakon svega poludit ću, a termin mi je za 2 tjedna...
Sto se tiče magnezija imaš isto razmišljanje ko i ja... Htjela sam ga prestat piti, ali već 3 noći se dižem i hodam zbog grčeva, užasno me muče i baš sam nervozna... A opet kazu da je magnezij za "pravilan" rad mišića (a i maternica spada u mišiće) tak da ne bi trebao zaustavljati... ma ne znam...
Mene vec par sati probada u leđima i imam česte kontrakcije, možda i ne dočekam pregled

A ne znam renchiii, možda da pijem pola šumeće bar dnevno...mislim skoknuti do ljekarne po taj čaj od lista maline i poečt se natakat, nadam se da nije kasno. A tebi je sutra pregled? Da, baš tako, ono pa što vi hočete sve vam je ok stav, a nije pošteno ni papire pogledao...a i čekala sam ga tamo gola valjda pola sata jer se zablebetao s nekim...i onda su ga sestre zvale kao da ga hitno netko treba na telefon pa je došao napokon...ha, ha, malo one muljaju doktore!

Ma joj meni je tak glupo kaj moram na mjestu cupkat gola i ispitivat kaj me zanima. Ko idiot.
Ma joj meni je vec danas muka kaj moram sutra na uzv. Uzas jedan. A tak me nervira muzev sef. Jooooj. Super je on covjek ,ali zaboravljiv skroz na skroz. Muz mu cijeli dan napominje da ga sutra ujutro nemq i ovaj veli ok i sad odjednom,on dogovorio aute za sutra i pita muza kad ce doc jel do 10. Ja sam posizila.
Sad vidim koliko sam imala sreće što sam bila tak dugo kod svoje dr.A tek ona svlačionica...koja klaustrofobija a vruć dan ko pas. I kažu mi pričekajte unutra dok vas ne pozovemo...ja skoro već pala u nesvjest...Nadam se da je dio za rađanje ljepše uređen od ovog!

Ali da te odmah utjesim da kad sam ja bila lezala gore na ctg u radaoni isto je pakleno.
Sad dal klimu nisu upalili ili ju nemaju neznam.
Ali ta noc nije bila tak vruca,ja sam dosla u vestici,ali gore sam zakuhala. Htjela sam se gola skinuti. I bas je i doktorica rekla da je koma vruce.
Hahaha! Da, meni u tim kabinama uvijek po smrdljivim nogama smrdi! Uzas! Ja sam prvi put 20 min cekala u tih metar sa metar!!! Onda sam usla i pitala jesu me zaboravili, sestre se pocele smijati, da nisu, da nek ja samo cekam...
Komedija u toj petrovoj! Al sestre su mi super, smjesne su sve...
Bolnica je super, ne brini, sve je novo i cisto i lijepo...
Ja sam cula da i ananas otvara, da ga treba zadnji tjedan svaki dan jesti, al ja ga bas ne volim... budem i ja taj caj kupila onda... mislim stvarno bi mi bilo smjesno da mirujem pol trudnoce i onda me na kraju na silu otvaraju...

Još budemo sve završile na induciranom, ha, ha! Ja volim ananas, kupujem ga prvom prilikom

Buco ak je taj covjek ok, nek muz bude samo malo tvrđi, nek cekaju auti...
Ak te tjesi, moj je prosli tjedan promjenio posao i ne usudi se nis ni pitat za slobodno kad ja rodim, a kamoli da me vozi na preglede jer je na probnom. Tak da snalazim se sa svima okolo, ali eto ima Boga, stalno radi ujutro i sutra su mu rekli da dođe popodne iz nekog razloga, zaboravila sam kojeg, ko da su znali... tak da ce me vozit a doma cu na taxi ako ne budem do 1 gotova... Inace sam uvijek sama u toj trudnickoj ko bogec, samo me neko doveze i aj bok...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji