Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    02. Lipanj 2015. 14:16

Blago vama,ja imam menge da sam dva puta skoro iskrvarila i zavrsila u bolnici. 

Pikica u kojem si kvartu?

Renchiii ja bi najrade nosila sve i izdajalicu i bocicu i dudu i sve. Ali nemam kam staviti i znam da ce mi gundati u bolnici 

A u cem cete bebu iznjeti? I kaj bute im obukle? 
    Ja imam 3 kombinacije 

Bublica123
    02. Lipanj 2015. 14:39

Ja sam ti na langovom trgu...novakova, tocno preko puta inine bezinske...ja sam pripremila za bebu body sa dugim rukavima, hlacice sa nogavicama, kapicu, ako bude bas hladno i trenirkicu na cif s kapuljacom i pamucnu dekicu...vidjet cemo kakvo ce vrijeme biti...ugl.varijacije na temu 

Buco tvoj
    02. Lipanj 2015. 15:05

Ja sam debelu trenirkicu ako bas bude hladno ko ono neki dan, a druga kombinacija mi je bodi dugih rukava,hlacice i carapice i kapica. Ali mislim da ce ova druga ipak ici.

A budes u autosjedalici ili?

Bublica123
    02. Lipanj 2015. 15:12

U jajetu...ti?

renchiii
    02. Lipanj 2015. 15:31

Da da Pikice, brzo cemo mi, al i ja sam ti isto u pokretu ful i isto sam u autu non stop...
    Ja sam pripremila AS iliti jaje sa tetricom i koncanom dekicom i vrecicu sa bodicem kratkih i dugih rukava... onda imam kombinaciju sa hlacicama, carapicama i majcicom na kopcanje i druga je kompletic iz hm-a sa pticicom, tanke hlacice sa stopalicama i majica-haljinica dugih rukava, ali iato lagana i u tom bi htjela da izađe jer je preslatko... 

Buco tvoj
    02. Lipanj 2015. 15:56

Ja sam imala i kosaru i jaje pripremljeno,posto je bilo moguce da bude nedonosce pa su mi rekli da nemoze u jajetu,ali eto sad kad smo prosli tu fazu bude isto u As tj jajetu. 
    Ja sam u h&m uzela bijeli body s minnie,hlacice su crvene sa bijelim tockicama i kapica je crna i ima uha i masnicu ko minnie. Bas mi je to medeno. I laganu dekicu za svaki slucaj. 

Renchiii sutra nas Vecek ceka 

renchiii
    02. Lipanj 2015. 17:09

Joj znam taj kompletic, presladak je 

Da da, pripremi se na nove dijagnoze   ja cu oko 10 doci

Buco tvoj
    02. Lipanj 2015. 17:45

Hahahahahah.... Bas me zanima kaj ce rec sutra. Ja bum oko 9 mozda bum imala srece ... Moram doc ranije da ako bude srece da swm ranije gotova jer mi muz mora na posao,a mora samnom da mu se ne srusim negdje. .

Joj nekaj me uhvatilo s desne strane izmedu pupka i kuka i bas me nervira. Valjda sam se zalezala. 

Mene tak neka paranoja oko plodne vode lovi. Uzas jedan. A nakasljavam se i nista. I onda se okrenem u krevetu i par kapi i evo ti panike . Hahahahaahaha

Mary36
    02. Lipanj 2015. 17:51

Bok curke Evo ja bila danas kod Hermana na pregledu i nakon pregleda doma zaspala ko top! Sanjala sam da sam rodila doma na wc-u! Na pregledu sve ok, naručio me opet tek za dva tjedna 16.06.! Ne znam, al nekako mislim da ću već do tada roditi...A ono, mogu vam reći da nisam baš oduševljena tim pregledom, nekako mi je to ofrlje...sad vidim kako je moja dr dobra i temeljita, ona bi mi svaki puta napravila sve živo, sve ispitala...A Herman je zgodan, al mi je nekako malo umišljen.Ja se nisam dalje ništa otvorila, tako da počinje opasna sex sezona i skakanje po stepenicama!

Buco tvoj
    02. Lipanj 2015. 17:59

Mary kolkko si otvorena? 
    Jel ti rekao kaj za kontrakcije? 
    I mene narucuje svaka dva tjedna. To je valjda u nasem periodu normalno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI