Ma joj ne znam ja sta vise ona radi,ali znam da sam luda. Te kaslji u wc papir,pa gledaj jesu gace mokre,pa jel se mice, pa jel trbuh tvrd.... Aaaaaaa.....
I onda mi dodu svi i vele samo nemoj tad roditi,samo nemoj tada,pa mogla bi tada. Dajte ljudii, nek samo ona odluci ici van ,ja samo biram da nije u Goluzinom dezurstvu
Cureeee ste mi rodile kad vas nema?
Ubijaju me vrucine. Mala sad nece van a prije 10 tjedana je navalila ko mutav na tramvaj.
Ej curkeee...ma kakvi rodile...sopingiramo po citiju...slazemo zadnje puzzle na policama za bebu...i naravno da sam zaboravila sebi kupiti jednokratne gace...grrrr..e koje ste si uloske kupile...ja sam uzela lola...cula sam da je puno marki ulozaka dosta usko tak da nemam pojma :/

Meni je mama kupila u bipi chiccho uloske i ogromni su. Ko 2 i pol ova lola. Ima ih 30 komada u pakiranju ja mislim i oko 60 kn su. Ali jedan je dovoljan. Netreba ih 5 slagati. Jer ak bum krvarila kak krvarim kad imam mengu onda mogu zaboraviti na te lola i vir 80. Mogla bum cijelo vrijeme sjediti na wc i samo mjenjati uloske.
Jel mi trebamo nesto za bebu nositi?
Buco mrak si!!!! Procitala sam i ja da su ti naaaaajbolji al ih danas nisam mogla naci...savrseno, bipa mi pod nosom...ja cu ponjeti koju pelenicu i tetru, vlazne maramice i one blazinice za pranje guze...i ponjet cu mu rukavice i skarice ako mu budu veliki noktici

Ajme menin kam bi ja jos to strpala. Imam kofer da me muz pitao jel ja namjeravam biti u bolnici do djetetovog prvog rodendana ...
Moja mama je nasla u west gateu u bipi bez problema i cine mi se ok. Ja sam za bebu samo gazice spremila. Moram jos rukavice,ali kak me grebe sad po maternici nebi me cudilo da se rodi sa umjetnim noktima onako fensi
Hihi, pa jel curka il nije...
Ja sam kupila Vir 80 i Jessa noćne ali one debele, to sam negdje našla na forumu kao savjet. Inače nemam jake menge tak da se nadam da će i ovo bit u granicama normale, ak ne bude, poslat ću mamu il nekog kad rodim po te chicco.
Za bebu ne treba ništa nositi do izlaska, ali ja sam isto stavila rukavice i dvije tetrice i gazice i razmišljam da dudu prokrijumčarim za svaki slučaj ak bude baš cvilila stalno

Ja imam jedan srednji kofer i jedan mali za kozmetiku...nista strasno....ak bude nekaj i falilo mi smo blizu petrovoj pa muz bez greske skokne i donese...joj super za uloske...odmah danas idem kupiti....iako ja nemam obilne menstruacije,al nikad se ne zna

Issssss renchiiiiii...pa tvoje lilypie trakice gotovo da i nemaa kako je 16.i moj novi termin onda....o bozeeeeeeeee....prebrzo mi je vrijeme proslo...pa mi zene moje mozemo svaki tren a ja ko divljak...jucer plazila na vrh tresnje, iz auta ne izlazim, non stop negdje picim...grozna sam...dok me ne uhvati negdje po putu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji