Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    01. Lipanj 2015. 14:03

Meni ne curi,ili zna tu i tamo par kapljica. Ali kak sam isla staviti vaginaletu bas sam skuzila bijelo,izmedu vodenastog i malo brasnastog i bas sam se prepala. 

U srijedu mi uzv i jedva cekam da vidim kolko je malena i trk po stepenicama gore dolje. Tak me strah da bebolina ne ostane bez vode. Ali opet si mislim od par kapi nemre ostat bez vode a i obnavlja se. A s druge strane kakva bi to plodna voda bila kaj se samo zadrzava u rodnici i tu i tamo kapne. Valjda bi curila. Kaj ne???

renchiii
    01. Lipanj 2015. 14:47

Naravno... Nemre sam tak nestat 

Buco tvoj
    01. Lipanj 2015. 15:28

Kak se vi nosite s naglom promjenom planova? 

Meni npr je mama od iduceg tjedna trebala biti doma i bas sam se razveselila da budem mogla odhnuti jer ce ona biti samnom, i sad nista od toga jer mora i iduci tjedan raditi. A muza sef pustio prije dva tjedna da ide samnom na uzv i onda ga zvao za sat vremena da se vrati na posao jer je frka. Ja dobijem slom zivqca na to. Totalno poludim. Jer ovo za uzv ja sam toliko slaba da fakat sama nikam ne mogu. Dobro da i na wc sama mogu ici.

Bublica123
    01. Lipanj 2015. 15:28

Ej curke...kod nas nista novog osim kaj si mi prsti na rukama a jos vise na nogama ko sarajevski  cevapi...inace je sve ok...vani je upeklo i bas bi bilo dobro rijesiti se pupice

renchiii
    01. Lipanj 2015. 16:18

I meni mary, i imam osjećaj da kad se to vrati u normalu da ce mi koza ostat razvučena i stara 

Buco ja sam ti luda isto na te stvari, neki dan sam popizdila jer mi je seka rekla doći ujutro na doručak i kavu i na kraju nije mogla, a ja sam slom zivaca dobila. Muz ak kasni s posla isto popizdim ful... kak on kaze tebi je tak dosadno da samo cekas mene da se imas s kim posvađat... 
    Kad si sam nisi svoj!

Mary36
    01. Lipanj 2015. 16:31

A ja baš sad uživam kad sam sama jer mi svi idu na živce! Ma normalan ti je to iscjedak Buco tvoj, meni je strvarno obilan, al nije to plodna voda. Isto me nerviraju ti pregledi, ne znam kak budem to uopče pred kraj obavljala kad mi muž stalno mora raditi. Dobit će samo 3 dana kad ja rodim. Ma užas, ti šefovi su seronje. Možeš misliti kak bi oni radili kad im žena rodi.

Buco tvoj
    01. Lipanj 2015. 17:52

Ma joj ja poludim kad zakasni s posla, i 3 minute ja luda luda. A on nije tip koji ce se svadat. On kaze da draga i to je to.  E onda me pogotovo izludi. Dobim slom zivaca .

Najela sam se tresanja i sad mi je takon lo da je to strasno. Uzas jedan. Hahahha.... A nisam mogla odoljeti  

Mene tak strah ic nekam da mi vodenjak samo ne pljusne ono usred cekaone ili u ducanu

Mary36
    01. Lipanj 2015. 18:01

Ja isto zadnjih par dana imam osječaj da će mi vodenjak pljusnuti kud god idem...

Buco tvoj
    01. Lipanj 2015. 18:40

Jel tebi nesto pucketa ko baloncici kod stidne kosti? 
    Ja se svaki put preplasim to je to....

Mary36
    01. Lipanj 2015. 18:45

Da pucnulo mi je par puta, malo sam gledala po forumu pa sam vidjela da se to i drugima događa, pa je očito normalno! Nitko ne zna što je to točno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI