hahaha... tocno to!
Što manje pitaj jer znaš da te žene kojima je dosadno u životu samo dramu rade iz svega...
Meni je palo na pamet da bi me mogli ostaviti u srijedu odmah u bolnici valjda ne budu...

Renchiii ostavili te budu samo ako imas problem s plodnom vodom, ili ako si prenjele previse ili ako si bas puno puno otvorena. I da ako ctg nije ok.
Jer gle ak mene nisu ostavili u 35+4 otvorenu i jos uz serklazu di se i dalje otvaram mislim da stvarno nema razloga da tebe ostave.
Cak sam citala da su zene koje su bile otvorene 4 prsta slali doma i rekli vidimo se mi jos danas. I tak....
Kak ste vi izdrzale noc?
Onda dobro... Jer imam osjećaj da sam se još otvorila, nekako su me jučer i zadnje dvije noći baš bolile kosti zdjelice...
Joj ja sve lošije spavam, vrtim se cijelu noć i ustajem bar 5-6 puta. Ili moram piškiti ili me grčevi u nogama ulove pa se moram dići i istezati listove ili mi šake budu tak zgrčene da moram na svjetlu pogledat kaj se događa jer imam osjećaj da će mi otpast prsti...

Meni je jutros opet ispao komadic onog zelenkastog zelatinastog i kak me jucer ta stidna kost boljela sve mi se cini da se jos otvaram. Beba je dosta mirna danas.
Tak da ako izguram do ponedjeljka i skine mi sav mislim da bum 4-5 prstiju sigurno otvorena i da ce me sibnut ravno u radaonu. Samo me strah da on sam dok skida sav ne potrga vodenjak.
Psihicki sam bas koma, ubija me to. S jedne strane mi je ajde nek krene vise da vidim bebicu i da ne strepim tolko vise,a s druge strane mi je ajde nek priceka jos malo da odgodim bol.
Iako mi je susjeda rekla da nezna zasto su mi rekli da mirujem jos kad sad vec normalno mogu roditi. Mozda zbog serklaza.
Kak je tvoja bebica jel divlja ili?
Ticno tak je i meni, u jednom trenu bi sad isla rodit, a drugom neka nas jos malo u komadu
Moja je jucer bila mirna skroz do navecer i onda je poludila, cijeli trbuh mi je skakao, a sad je onak normalno, pikne me svako malo
A kaj su ti rekli da ce ti u pon skinuti?

Nisu nista rekli,Goluza je skrt na rijecima , ali bilo bi mi cudno da ne skinu jer cu biti 37+4. A svugdje di sam citala skidaju u 38 tjednu. A meni je glupo da me naruci za 3 dana kad budem punih 38 i onda da ga idu skinuti. To bi mi bas bezveze bilo.
Mene sad hvata panika neka. Kaj ak se do tad bebi nesto dogodi,kaj ak joj srceko prestane kucati. Pogotvo kad je mirna. Ja si nemrem pomoci. Ludim skroz na skroz.
Najgore mi je kad me sutne u mjehur i onak komda cu se popiskiti krene ali ja zaustavim to mi je bas naj naj gore..
Nemoj tak crno misliti, poludit ces! Znam da je tesko, pogotovo kad si na mirovanju i nadam se da ce ti skinuti ubrzo i da se mozes onda opustiti jer ces si tak i misli rasteretiti. A malena ce onda biti ljuta kad budes mirna i javljat ce se cim sjednes

Bok cure, ja opet ništa nisam spavala...zaspala sam tek oko 8 u jutro. Ma nešto me boli na glavi, nemam pojma dal je to od uha, desni, zuba...uglavnom cijela lijeva strana me boli...samo mi je to još trebalo u životu.
Ja isto imam osjećaj da se otvaram, sve me boli i to sve jače, a trbuh mi je stalno stvrdnut. Ma mene uopće nije toliko strah poroda koliko bi me bilo strah opet ostati trudna
. Baš sam vesela što se to bliži kraju, samo se isto stalno nešto bojim ko i Buco. Baš me probudio san da spašavam s umjetnim disanjem i oživljavanjem tek rođenog peseka
. A valjda su to sve normalni strahovi...a Buco gle, jednom budemo morale roditi, sad smo kuhane i pečene
, bitno da smo mi izgurale do termina!

Hahahah... Da tocno tak....
Curke kakav je vama iscjedak?
Ja sam stavila danas zadnju vaginaletu i unutra je onak ful mokro i bjelkasto,ali nije sluzavo neg vise vodenasto i malo brasnasto nekad zna biti. Ali vise vodenasto.
Jel vama tak? Hvata me paranoja vec. Iako ne curi da je plodna voda jer sam neki dan procitala da je plodna voda mljecna . Zanima me kaj vi kazete. Lakse mi je kad znam da netko ima isto tak.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Luda sam vec.
Ja imam isto tak, a i Mary kolko sam skužila... To je normalno, mislim da se zove leukoreja...
Meni je staaaaalno neš mokro i baš mi ide na živce! Daj ili curi kak spada ili šuti i ne gnjavi me!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji