Ni kod mene niš novo... Danas mi je nešto mirna, valjda jer sam dosta u pokretu, ali kad se razbudi onda kako Pikica kaze hoće mi probit kozu na desnoj strani nogicama tako da nemam problema sa žgaravicom i papanjem jer me ne pritišće gore nogama.
Ali zato stalno moram piškiti i baš me boli mjehur kad ga stisne, spustila se frajerica skroz i hodam ko patka, svi mi se smiju jer sam visoka i samo ogroman trbuh ide ispred mene I sva sam popucala zbog prasice
Al nema veze, nek je samo ona meni dobro...
Sestrična mi nije ipak izašla nakon 3 dana, mali dobio neku bakteriju i žuticu i sad je na antibioticima... Jeste vi sve išle na onu pretragu za streptok B?

Mene Renchiii nitko na to nije slao.
Sta ti mislis o ovom probadanju kaj mi se javilo u stidnoj kosti? Svi na fb mi kazu da idem na hitnu,a meni se fakat ne ide da ne pokupim nekaj posto sam otvorena.
A joooj ja se nadam da ce brzo izaci iz bolnice.
I ja držim fige sestrični i bebaču za brzi izlaz iz bolnice. Ja sam radila bris, ko što sam već pisala. Drago mi je da jesam jer sam negdje pročitala podatak da je svaka četvrta žena pozitivna na to. Nemam pojma dal je istina.
Renchiii ja nisam još ništa popucala al se svaki dan od nekih tri mjeseca trudnoće mackam s bademovim uljem. A beba mi je isto jako nisko i jedva hodam...

Ja nisam radila bris...doktor nije nista ni spomenuo...mozda se to vidi kroz urin jer je meni dao uputnicu za mikrobioloski za urinokulturu

Ne bi ja zbog tog isla na hitnu, mene isto zna boliti, pogotovo ako sam na boku bez jastuka između nogu. proci ce kad se počneš kretati...
Bas cu pitati u srijedu za taj bris.

Ja isto Buco tvoj mislim da je to u našoj fazi trudnoće sve normalno, pa uskoro čemo roditi. Mene danas sve stravično boli. Bris na streptokok ti baš mora uzeti i onda ga nosiš u zaraznu bolnicu na analizu. Očito je moja dr stvarno temeljita.

Ma joj nemrem vjerovat da neke zene mogu bitintoliko bezosjecajne. Mislim pitala sam lijepo na fb i zena mi prica kak je nju pikalo i kak joj se skoro maternica raspukla i tak. Uzasne stvari. Napisi to je ok i ja sam sretna a ne mi dodatnu brigu na vrat stavljat.
Ja sumnjam da ce meni stici napraviti briseve.
I da kad sam lezala na PT2 dr je rekla kad mi je radila ove briseve na ureaplazmu i tak to da 99% djece se uopce ne zarazi virusom koji ima majka nego nekim desetim koje samo pokupi u bolnici kad se rodi.
Sad se malo smirili,samo tu i tamo pikne ali uspjela sam ja napipati da je to bas cista cista kost da nije nista drugo. Jer okolo ne bolo neg bas sama kost u jednom mjestu.
Ma bolje ne pričati s drugim ženama o tim stvarima, ja sam se stvarno naslušala priča u trudnoći da je čudo kak su uopče žive...žene pretjeruju i uvijek ti moraju najgore izvući i ispričati kako je njima bilo stravično. Ne kužim to uopče, posebno kad ideš to pričati trudnicama. Meni kad sam imala odumiranje mioma i jake bolove svekrva svašta nadrobila kak je i ona to imala, pa joj je miom ispao i visio vani (mislim da to ni nije moguće...očito ne zna kaj je miom) i onda je ona tako krvarila, kapala krv za sobom...bla, bla. Ma žene nemaju pametnijeg posla nego svoju paranoju širiti na druge. Ak ti krenu trudnovi znala buš otići u bolnicu i to je to, pa normalno je da te sve boli. Imamo velike bebe i treba to izdurati.

Ma uzas jedan. Ovak sam si odspavala i proslo je. Tu i tamo propikne,ali kaj ocekivati. Mislim kaj bi bilo da sam napisala da minse ta bol siri od stidne kosti preko prepone do lijeve noge. Odmah bi nilo ne znam kaj. Mislim da sam se pocela jako otvarati i da je ne zna!m kaj pocelo pucati realno bilo bi krvi bar malo. Da mi konac reze grlic ili tako nesto. A s druge strane kak su one meni sve napisale nemoj se bojat usla si u 9 mjesec ispalo je das su to trudovi. A ak trudovi tak izgledaju ja bi svaki dan isla roditi.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji