Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    31. Svibanj 2015. 17:19

Renchiii pa ti si nam već skoro u 39 tjednu! Još češ i prenjeti! Da vidiš pikice tvoj je jedini dečkić! Cure jel vi imate lineu negru? Ja je imam, nije jako tamna, al mi je baš došla dosta visoko!

Buco tvoj
    31. Svibanj 2015. 17:27

I ja ju imam i bas nekak imam osjecaj da se penje .

Cure jel vas probada u stidnoj kosti i imate nekakav pritisak ko da vam se piski stalno?

Buco tvoj
    31. Svibanj 2015. 17:27

I ja ju imam i bas nekak imam osjecaj da se penje .

Cure jel vas probada u stidnoj kosti i imate nekakav pritisak ko da vam se piski stalno?

Mary36
    31. Svibanj 2015. 17:30

Meni se stalno piški i baš mi je počela neka gadna bol kao menstrualna...joj nadam se da ću bar muža dočekat da dođe, inače ću se s taksistom porađati! Iscjedak mi je postao stvarno jako obilan, al beba se miče i migolji stalno, valjda to znači da neće još, nadam se!

Buco tvoj
    31. Svibanj 2015. 17:59

Valjda neces trebati zamjenskog muza. 

Mene probada na trenutke u stidnoj kosti,nezz dal je to normalno? Kaj ti velis?

Meni je opet ispaao mala loptica sluzi,ali kaj kad meni to ispada od 27 tjedna i ajde ga sad ti znaj. Mislim da meni to cudo u dijelovima ispada. 

A kakav ti je iscjedak? Meni je onak bjelkasti i ko mlijeko ajmo rec. Nije ni gusti ni rijetki,vise brasnasti . ajme koji opis 

Mary36
    31. Svibanj 2015. 18:03

A nemam pojma dal je normalno, sve mi je već normalno...Možda ti se to beba gura dolje ili prčka nešto, meni je to najgore kad rukama krene prčkati da vidi što ima naokolo. Mjehur mi je danas koma.
    Moj eti je isto mliječni, na gaćama u sredini bude tak bijela fleka a okolo vodenasta. Isto isprobala baš kašljanje i ništa.

Buco tvoj
    31. Svibanj 2015. 18:10

Ma joj,mozda bi bilo lakse da se smijem kretat. Ali ovak sve primjetim, i sve bas asve osjetim . Nervira me to. 

Mislim da cemo se preporoditi kad cemo imat bebe u rukama. Ovo je vec dosta. Nemrem vise .

Bas me zanima koja ce prva. Svaki dan sve cekam objave. 
    A mene jos ceka i skidanje savova.  Valjda to ne boli

Mary36
    31. Svibanj 2015. 18:33

A  ne vjerujem da boli skidanje šava...bar ne jako. Pa sad kad ćeš biti punih 37 možeš se valjda krenut kretati da se malo razgibaš. Ipak će ti trebat snage na kraju 

Buco tvoj
    31. Svibanj 2015. 19:27

Hahaha... Ja bi voljela 13.6 jer je muzu imendan, ali mislim da nebum uspjela. 

Ubija me ta kost,nisam uspjela ni odspavati popodne kolko me pikalo u njoj. 

Moji svi prognoziraju da cu roditi nakon uzv u srijedu 

Ma sama pomisao Mary da mi gora skare unutra i reze konac mi je bljak i bolna. Nikad nisam od nigdje konce vadila pa mi je zato to strasno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI