Hello! Ja sam još doma, tj malo doma malo landram... Mene trtica boli kad dugo sjedim ili lezim.
Ja sam se danas prepala da mi je vodenjak puknuo, išla sam piškit kad smo došli s kave i nisam mogla zaustaviti, onak pomalo je još curkalo, ali na kraju je prestalo. sad stalno gledam jel kapa, al kak je vruće gacice i ulozak su mi stalno vlazni od znoja i iscjetka pa ne znam... a onaj test s kašljanjem mi niš ne pokazuje pa valjda onda nije...

Renchiii i ja danas cijeli dan kasljem da vidim jel curi , pocela je sezona kasljanja
.
Rekla mi je susjeda,ona je isto trudna i treba roditi dan prije mene,a djece vec ima. I veli dosta smo izdrzale sad napad na stepenice. Ajmo gore dole .
Meni od četvrtka kreće sex sezona ak se nisam još više otvorila! Ma znaš što Buco, sve i svi mi idu na živce. Baš mi je sad ok kad mi je muž otišao na radni vikend vidim kak mi je lijepo
. Baš sam se smirila jer me i on opasno nanervira, a i sam je izvan sebe jer je sav uplašen...sad me nervira još samo mačka, znači samo se nje još trebam rješiti
. Baš uživam u vikendu, malo sam složila stan, kuham si lagano kak meni paše i prošla mi žgaravica, odem do prvog kafića na kavu i čitam u miru...ma baš mi je super!

Ojlaaaa i ja sam u komadu...nista novoga...sve kako je i bilo...malo me trbuh bolio danas, valjda isto nogama pritisce zeludac...imam osjecaj da ce mi nogicama probiti kozu na desnoj strani...gica jedna obicna

Povremeno mi je tvrd samo u donjem dijelu, a povremeno se baš cijeli skameni skroz do gore.

Bome i kod mene krece sex...dosta zafrkancije...ima da mali izleti ko metak do 16og

Ja nekako vjerujem da ću roditi 10.6., a ni 11. mi ne bi bio loš jer smo se ženili 11.04.

Mi 11.10 ...
Ma joj mene sve stisce i gnjavi i bas me svi nerviraju. Sam nek me krivo pogleda ja luda.
A malena mi unutra ko da s rukicama zgrabi maternicu i stosce,pa pusti pa opet primi. Ali ssmo na jednom mjestu.
A jedva jedem kak su joj nogice u zelucu. .
Nadam se jos malo da izdrzimo i onda da sretni sto smo napunili punih 37 krenemo put rodilista.
Pikica tvoj mali je blazeni medu zenama . Morat ce se curke nase boriti za njega.
Pikica tvoj mali je blazeni medu zenama. Morat ce se curke nase boriti za njega.
Da fakat....nisam ni skuzila da je moj jedini frajercic...ljubav mamina...ima da se curkice pocepusaju...ja bi voljela 09.06.rodit jer mi je mami rođendan i bas bi voljela da ju razveselim najljepsim poklonom

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji