Mene nekak strah sexa jer sperma moze uzrokovati neke upalne procese, a posto sam otvorena...
Ja isto imam vecinom mlijecni iscjedak, a nekad mi zna biti prozirno i sluzavo, ali u malim kolicinama na papiru...
A sto se tice tog grebanja, skakljanja ja isto znam osjetit u zdjelici kao da vrti glavicom ili skaklja rukicama iznad stidne kosti, nekad i po preponama
Nisam vise nikog nasla od nasih dragih doktorcica, a evo dosad sam landrala s dragim i pojela jedno 2 kg sladoleda po kucama

Ja sam mrknula danas dva sladoleda i onda vodila psa u setnju pa maznula jos kuglicu...ma sta se sexa tice ne da nemam volje nego nemam...uzaaaas...valjda ce se vratiti...

Meni je kako koji dan... nekad sam luda, a nekad ne mogu ni pomislit

Joj sladoled...možda nagovorim mužeka da u utorak nakon pregleda odemo u vincek

Meni je opet nestala želja...imala sam jedno razdoblje oko šestog,sedmog mjeseca kad sam bila baš napaljena

Cure moje je utihnula danas nesto. Imala goste i kak nisam spavala nocas meni je tako lose bilo,sve me bolilo i zaspala u sedam i eto sad ase probudila. Reko idem odspavati da vidim da nisu trudovi. Bas me sve zivot trgalo. Evo sad sam bolje.
Mljecni iscjedak imam i ja. A kaj se sexa tice moj sirocek moze zaboraviti na njega dok ne rodim tak mu je valjda sudeno .
Jos nisam,ali ne znam kolko jos nebum bila .
E tak me kod trtice presjece jedno 5-6 puta dnevno. Nezz dal je to od lezanja ili kaj zmaci. Kaj vi mislite?
Trbuh nista. Nije tvrd ni nikaj.
Kak ste nam vi?
Buco tvoj lako da ti je to od mirovanja, mene svi ti živci počnu boljet kad samo ležim pa mislim da je počelo. Ja sam opet pola dana prespavala i danas mi je stalno tvrd trbuh. Bebica se gura nogama prema gore, stvarno joj je postalo tijesno pa stalno izdužujem gornji dio tijela kao da joj napravim više mjesta
.

Mary mislim da nam je krajnje vrijeme da rodimo . iako bi se ja voljela jos malo doma otvoriti da ne cekam tamo u radaoni 10 sati da ae otvorim kak spada.
Jel si ti sve slabija i slabija sa zivcima ko i ja?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji