Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    30. Svibanj 2015. 21:44

Mene nekak strah sexa jer sperma moze uzrokovati neke upalne procese, a posto sam otvorena...

Ja isto imam vecinom mlijecni iscjedak, a nekad mi zna biti prozirno i sluzavo, ali u malim kolicinama na papiru...
    A sto se tice tog grebanja, skakljanja ja isto znam osjetit u zdjelici kao da vrti glavicom ili skaklja rukicama iznad stidne kosti, nekad i po preponama 

Nisam vise nikog nasla od nasih dragih doktorcica, a evo dosad sam landrala s dragim i pojela jedno 2 kg sladoleda po kucama 

Bublica123
    30. Svibanj 2015. 22:20

Ja sam mrknula danas dva sladoleda i onda vodila psa u setnju pa maznula jos kuglicu...ma sta se sexa tice ne da nemam volje nego nemam...uzaaaas...valjda ce se vratiti...

renchiii
    30. Svibanj 2015. 22:48

Meni je kako koji dan... nekad sam luda, a nekad ne mogu ni pomislit

Mary36
    30. Svibanj 2015. 22:51

Joj sladoled...možda nagovorim mužeka da u utorak nakon pregleda odemo u vincek

Mary36
    30. Svibanj 2015. 22:53

Meni je opet nestala želja...imala sam jedno razdoblje oko šestog,sedmog mjeseca kad sam bila baš napaljena

Buco tvoj
    31. Svibanj 2015. 00:26

Cure moje je utihnula danas nesto. Imala goste i kak nisam spavala nocas meni je tako lose bilo,sve me bolilo i zaspala u sedam i eto sad ase probudila. Reko idem odspavati da vidim da nisu trudovi. Bas me sve zivot trgalo. Evo sad sam bolje. 

Mljecni iscjedak imam i ja.  A kaj se sexa tice moj sirocek moze zaboraviti na njega dok ne rodim  tak mu je valjda sudeno .

Mary36
    31. Svibanj 2015. 14:49

Cure gdje ste danas sve? Niste valjda sve u Petrovoj već?!

Buco tvoj
    31. Svibanj 2015. 15:37

Jos nisam,ali ne znam kolko jos nebum bila .

E tak me kod trtice presjece jedno 5-6 puta dnevno. Nezz dal je to od lezanja ili kaj zmaci. Kaj vi mislite?
    Trbuh nista. Nije tvrd ni nikaj. 

Kak ste nam vi?

Mary36
    31. Svibanj 2015. 15:43

Buco tvoj lako da ti je to od mirovanja, mene svi ti živci počnu boljet kad samo ležim pa mislim da je počelo. Ja sam opet pola dana prespavala i danas mi je stalno tvrd trbuh. Bebica se gura nogama prema gore, stvarno joj je postalo tijesno pa stalno izdužujem gornji dio tijela kao da joj napravim više mjesta.

Buco tvoj
    31. Svibanj 2015. 15:48

Mary mislim da nam je krajnje vrijeme da rodimo . iako bi se ja voljela jos malo doma otvoriti da ne cekam tamo u radaoni 10 sati da ae otvorim kak spada. 

Jel si ti sve slabija i slabija sa zivcima ko i ja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI