Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    17. Svibanj 2015. 14:07

Hvala mary...mozda se i sretnemo u TA u petrovoj 

Mary36
    17. Svibanj 2015. 14:14

Možda, blizu smo s terminima  Iako ja mislim da prije početka šestog mjeseca ne budem vidla TA kako je krenulo s mojom doktoricom...

Bublica123
    17. Svibanj 2015. 14:21

Sto kasnije to bolje...TA je muciliste....ne moze manje od 3-4h cekanja...uzivaj ovako 

Mary36
    17. Svibanj 2015. 14:26

A vjerujem da je tako pa se ni ne bunim previše 

Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 14:36

Ja torbu nisam spremila jer me svi zezaju da cim spremim ju da bum drugi dan odmah u bolnicu, da je kod svih nasih obicno tak. 
    Trudnicka je koma koma koma, ja vodim uvijek nekog sa sobom jer mi pozli pa ja cekam vani pa kad me prozovu neko dode po mene.  Najrade bi natrag svojoj doktorici.
    Pikica kod kojeg si doktora?

Bublica123
    17. Svibanj 2015. 16:16

Kod hermana...iako mi je zadnji put bio blajic a prije njega starcevic...a sve do tad herman tak da mi je on br.1...starcevic mi je malo pregrub ...a ti buco? Ja sam utorkom tamo na kampiranju 

Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 16:19

Ma ja sam kod onog idiota Goluze . i moram se podhitno prebaciti jer ne zelim da on bude ni blizu mene kad idem roditi, pa makar samo njegovo ime na papiru stajalo. Uzasan mi je. Bas ga nevolim. Dvaput biola, dvaput se posvadali , inace ponedjeljkom sam tamo

Bublica123
    17. Svibanj 2015. 16:23

Buco tvoj

Ma ja sam kod onog idiota Goluze . i moram se podhitno prebaciti jer ne zelim da on bude ni blizu mene kad idem roditi, pa makar samo njegovo ime na papiru stajalo. Uzasan mi je. Bas ga nevolim. Dvaput biola, dvaput se posvadali , inace ponedjeljkom sam tamo

Ti fino reci da ne mozes u pon i kod sestre na salteru reci da mozes u uto i onda si kod hermana...on je ok...nije grub i ne filozofira previse...ma samo se nadam da mi goluza ne naleti na porodu s obzirom da je to cista lutrija 

Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 17:46

Ja sam rekla da ak bu on u smjeni kad ja trebam roditi da bum stiskala noge samo da docekam drugu smjenu 

Mary36
    17. Svibanj 2015. 17:50

Joj sad ste me splašile s tim Golužom...znači ponedjeljkom izbjegavat TA! Sad ak dođem rađat u njegovu smjenu usrat ću se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI