Ja sam ih dobila na početku trudnoće pa sam koristila Rojazol vaginalete i kremu i znala sam ju namazati i poslije kad bi imala neko peckanje, znalo mi je isto od onog gela za pregled biti... Inace sam prije uvijek canesten koristila jer sam isto sklona gljivicama, ali u Suncu mi je ginićka prepisala Rojazol. Mislim da je to sve isto...

Ma mene to samo izvana sad pecka a ne ide mi se dr jer cubse fakat jos poroditi od tih silnih njihovih pregleda. A i sranje je to kad moram tak rec kaj su me me se skoro svi odrekli. Moja dr kaze ti si sad pod bolnickom brigom, tj trudnicke ambulante, trudnicka kaze dolazis kad te narucimo, a na hitnu mi se ne ide da me cackaju bezveze jer kad znam kaj je. Brisevi uredni sve ok, a znam da su gljivice jer sam im bas sklona. I tak da me nitko ne zeli
Da, nemoj na hitnu bezveze, fakat ce ti šav otić skroz od pregleda... ak imaš canesten malo si namaži, bude prošlo... Ja mislim da su mene počeli hemeroidi mučiti!!!!

Joooj, kak kukamo nekad se osjecam ko bakica od 100 godina ...
Ma joj samo da izdrzim do pregleda 25.5, da stignem do neurokirurga ili da odluce kaj ce samnom .
Sad me panika hvata, uzas jedan...
Veselim se susretu sa curkom mojom, ali me strah .
Bas pricam nes s muzem i veli on da smo se bas nasle:
Mary-ima kontrakcije, al se ne otvara
Renchiii- i kontrakcije i otvorena
A ja otvorena al bez kontrakcija
Da nas sve tri spojis mozda bi i dobio neku normalnu trudnocu bez briga i mirovanja
Hahahaa... Da bas :-D.
Jos da nam se curke odluce doc isti dan :-D.
Iako ja jos uvijek neznam jer sam prirodno ili na carski, ali nema veze :-D.
Ubija me zgaravica vec 2 dana, imate kakav recept?
Ha, ha, baš si nas smiješno posložila!
Joj žgaravica...meni pomaže jedino da se malo prebacim na malo manje masnu hranu i spavanje s dva jastuka pod glavom Mineralna pomaže samo trenutno...ma kad me baš jako uhvati niš ne pomogne.

Hehe Mary po redu
Neki dan citam na fb kao zena sanjala neki datum i pitala kolko njih je u trudnoci sanjalo datum i bas na taj datum rodilo. I od njih 30-ak kaj je komentiralo sigurno ih je 20 reklo da se njima tako desilo da su sanjale datum i rodile tada. Ja sam nocas sanjala 19.5. Nadam se da nebum jos :-D
Kaj vi kazete?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji