Ja još ništa nisam sanjala Možda onda ne budem skoro? Sad čemo vidjeti a tobom da li tu ima kakve istine

Ali da, uvijek sam u životu sanjala da imam jedno muško dijete...bila sam uvjerena da tu ima nešto kad sam to toliko često sanjala, a kad ono curica. Tak da više ne vjerujem baš snovima

Meni obično ono što sanjam bude baš obrnuto...
Zgaravica- isto lijecim povisenim položajem i mineralnom. Iako je mene mučila na početku, sad baš i ne, vrlo rijetko.
Mene neki grčevi muče, nadam se da je probava

Ja isto imam sve gore probleme s probavom...sve manje mogu jesti kako idem prema kraju. U drugom tromjesječju sam samo jela, sad mi od svega teškog bude muka tri dana. Bar pijem magnezij pa mi sve to potjera

I ja pijem magnezij i još sam si jučer donat mg uzela jer nisam 2 dana bila na wc-u. Danas sam to rjesila, ali imam neke grčeve i boli me donji dio trbuha pa me strah... Kaka cu prepoznat te grčeve pred porod Mary, ti imas iskustva..?

Nemam iskustva, prva bebica Ma ja se isto to stalno pitam, već par puta su mi krenule te bolne kontrakcije pa sam već mislila da rađam. A na pregledu sam zatvorena totalno...Koliko sam čitala kako to žene opisuju je da su takve bolne kontrakcije sve češće prema kraju ali ako nisu porođajne nisu u pravilnim razmacima i smire se nakon nekog vremena dok su ovi pravi stalno sve jači i ne prestaju.
Super mi je za piti Mg nivela, probajte cure! Jeftinija je od donata, a baš je ukusna i meni odmah smiri kontrakcije

Joj sorry, pomiješala sam s Mirell, ona ima troje dječice...
Da, Mivela je finija i jeftinija, ali ne potakne mi probavu ko Donat. Nadam se da mi neće trudovi početi i da je samo probava Sama sam doma pa sam malo u panici...

A valjda još ne bude...ja se isto bojim da me ne uhvati kad sam sama doma. Muž mi ima smjene od po 12 sati, tako da ak me primi dok ga nema taxi mi ne gine

Mene za probavu spasava magnezij direkt. I stvarno mi je fenomenalan.
A ja imam bolove samo da me u donjem djelu leda neko ko s ostrim nozem zareze ajmo rec malo vise trtice i to je to. Tak da zapravo blage veze nemam kak kontrakcije i trudovi izgledaju.
I da jos me dole u rodnici malo malo nekaj pikne probode presjece ili nekaj slicno :-D
A kaj se tice samoce, sama na drugom katu kuce, valjda 50 stepenica, a mama i muz svaki dan od 7-6 na poslu. Tako da se nadam da nece uraniti jako. Da ce mama uspjet otici na godisnji ili da bu bar sara cekala dok neko bude doma.
Ali sad vise nisam ni sama ziher dal bum na carski il prirodno. Strah me i jednog i drugog.
I katetera i klistira
Najbolje da nas tri nademo si stan i skupa cekamo kad ce ... Bar nismo onda same doma
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji