Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    17. Svibanj 2015. 00:54

Ha, ha da  tri trudnice zajedno, to bi bila luda kuća! Ja danas stalno nešto cmizdrim, muž me jadan tješi...mislim da sam ga izludjela već. Iako sam do sada bila dosta cool, kako se termin približava a beba je sve veća hvata me lagano panika...nikak mi nije jasno kad se gledam kuda bi bebica trebala proći...tak je to sve nekak sitno u odnosu na trbuh...mislim ja sam dosta sitne građe. A opet znam da je realno glupo tako gledati na to kad je moja prijateljica još sitnija od mene rodila bebača od 4 kg...ma joj, paranoja.

Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 01:18

Hahahah... Ja nisam sitna, ali imam relativno mali trbuh i pati me di je stala unutra beba od 2700g. I kak bu izasla. :-D. Ja sam danas isto nesto bas cudna. Ali kaj kad ja dane prespavam, a po noci osluskujem jel se mice 

renchiii
    17. Svibanj 2015. 10:59

I meni je vikend katastrofa, neka sam depresivna i nikakva... Fakat bi mogle nać stan prek puta petrove, parkirat torbe kod vrata i još se možda i skompamo s doktorima kao susjede pa bude lakse  Moj ti isto tak radi i nema ga do 5-6-7 doma, a i kad dođe ode u garažu ili kod frenda u radionu i onda šarafe po autima do besvjesti. Uopće u biti nije svjestan da sam ja u 9. mj. i baš mi ide na živce! tak da mi ne gine da ce me svekrva vozit, ona dođe oko 3 s posla i uvijek sve na nju jadnu padne pa će vjer i to...

Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 11:57

Ja svog jednom kad dode doma s posla doma, nema nikam ... Bas sam vjestica .... 
    E pa daaaa.... Vidis odlicna ideja , i sve nam je blizu, osim ducana kojeg u petrovoj nema pa ni da ga povecalom trazis. 
    Mene od pregleda, tj od uzv bas neka paranoja hvata. Uzas jedan, jos se svi bas tad smislili zvat na telefon i ispitivat a kolko jos, i onda im velis pa znate mogla bi ja svaki cas, a mogla bi i za 4 tjedna, to nitko nezna. I onda me svi izresetaju komentarima kaj vec, ajme tak brzo..... I onda kad ne razsmisljas o porodu pocnes razmisljati....

renchiii
    17. Svibanj 2015. 12:58

Da, i meni je tak otprilike... jedva cekam da to sve prođe, i onaj prvi mjesec poslije za koji kazu da je gori od poroda...

Mary36
    17. Svibanj 2015. 13:04

Mene isto svi počeli daviti da kad ću roditi da oni isplaniraju kad će na more . Onda im objašnjavam da je termin unutar pet tjedana i da ja to nemam pojma, uglavnom stari mi skroz valjda već posenilio i nije mu to nikak jasno...poludjela sam.
    Mene je dr naručila za zadnji pregled tek drugi tjedan 27.05. i onda će mi dati tek uputnicu za trudničku u Petrovoj...malo mi se to čini kasno, al što sad. Možda i bolje da se tamo ne maltretiram previše. Mislim da taj prvi pregled u TA možda ni ne dočekam  Išla sam već prije zbog mioma, al sad me niš više ne šalje, nemam pojma.

Bublica123
    17. Svibanj 2015. 13:25

jel ste spremile torbe? ja jos nista...nekako sve kao imam vremena a vrijeme leti ko ludo  jooooj ja ne mogu docekati... nadam se samo da ce krenuti prjie termina...barem koji dan jos meni kao pomaknuli za 16.06. Jupiìiii

Mary36
    17. Svibanj 2015. 13:45

Ja sam većinu spremila. Fale još sitnice kao boćice s vodom za rađaonu, možda neki keksi, a čokolada je već spremljena . Jedino izdajalicu nisam još sterilizirala, a mislim je uzeti za sveki slučaj jer mi je nekako to gadljivo dijeliti...i da, trebam kupiti japanke jer mi je mačka jedine rastrgala .

Bublica123
    17. Svibanj 2015. 13:59

Hahahaha da i meni trebaju nove japanke ...ja cu poceti spremati lagano ovaj tjedan...jos  moram oprati tetra pelene za bebicu i on je spreman...ja u utorak imam pregled pa cemo vidjeti sta ce nam doktor reci...vjerojatno ce nas naruciti na uzv da vidimo kolika je gica 

Mary36
    17. Svibanj 2015. 14:02

Sretno na pregledu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI