Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 20:24

Ma on ti je kak da kazem nekad simpa, ali on hoce da ti njemu citas misli. Znaci ak si je on zamislio da ti kad dodes odmah kazes da si bila na serklazi ili nesto tog tipa iako on ima svoje papire pred sobom i gleda u njih i ti to ne kazes on poludi. Ili recimo on smatra u mom slucaju da ako mirujes serklaz drzi i kod mene to nije slucaj, i nebi on sad reko ok nesto je krenulo krivo, jeste mirovali i tak to, on ti odmah krene s napadom. I akpo mu pokusas nekaj objasniti onda ti ispadne jos gore jer se onda izderava na tebe i tak. A ako ga nekaj pokusas usput pitati a on nezna odgovor onda ase dere na tebe da sad to nije bitno nego da cete razg o tome u tipa 36 tjednu. Isto kp sto je mene prepao da necu docekat 36 tjedan, a na uzv me narucio u 39 

renchiii
    17. Svibanj 2015. 22:13

Evo i mene napokon, ubit će me ove pričesti, krizme, rođendani i babe sa 100 pitanja i savjeta... Pikica i meni je 16.06. termin, ja idem srijedom u TA kod Blajića i ovu srijedu baš idem, ali nije me na uzv naručio. Moja torba odavno spremna, fali mi samo bocica vode i htjela bi nabaviti byvacin sprej po preporuci frendice... 
    Buco, sto se tiče Goluže jučer mi frendica priča da nije bilo njega da ne bi bilo ni njezinog sinčića. Došla je s blagim trudovima i smirena i na ctg-u su skuzili da malom jedva da kuca srce, omotala mu se pupčana... da je goluža pustio sve druge i ostavio ženu u kolima hitne kojoj se  isto nešto zakompliciralo i da ju je skidao putem po hodniku i nisu ju ni brijali ni dezinficirali ni nista i u rekordnom roku skupio sve sa odjela i napravio carski... ona mu je zahvalna do neba i samo ga hvali... e sad ko bi znao, mozda je samo grub na jeziku...

Buco tvoj
    17. Svibanj 2015. 22:30

A ko zna. Valjda kakav mu je dan. Neznam kaj drugo da kazem... 
    Mislim mama mi sutra ide kod moje dr da se vidi kaj da radi s tom mojom cistom jer ja zbog tog ne spavam po noci i brinem se. Rade ja da imam neki papir u rukama kaj smijem kaj nesmijem pa ce mi biti lakse. Kaj da kazem drugo....

renchiii
    18. Svibanj 2015. 15:53

A kak mislis? Zbog poroda ili?

Buco tvoj
    18. Svibanj 2015. 17:13

A da... Nebi bas voljela da rodim i da onda moram mjesecima biti u bolnici jer se nekaj desilo u glavi meni. 

Btw drzite mi fige od ponoci do sutra do ponoci da ono kad sanjas datum i na taj datum  rodis nije istina ...... 

Kak ste mi vi?

renchiii
    18. Svibanj 2015. 20:32

Hahaha... Ok drzim fige! 
    A kak smo, hm, pa ja ko da cu rodit danas...  Bole kriza, trbuh, ne mogu hodat, ne mogu sjediti... da nije mene bilo u tom tvom snu na danasnji dan??

Buco tvoj
    18. Svibanj 2015. 20:55

Hahahahahah.... A mene danas nista, osim kaj me probada dole u rodnici i kaj se bebolima sad zadnjih 3 sata umirila, inace sve ok. Ali sam na iglama, vjerojatno zbog gluposti, ali kaj ces.... 
    Renchiii vidis vidis mozda si to bila ti a ne ja :-)

renchiii
    18. Svibanj 2015. 21:11

Nije smješno, znaš da ja ne kukam ako nije frka!     Bus vidila kad vam dođe poruka da sam na putu!
    Ne joooooš sunce maminooooooo!!!

Mary36
    18. Svibanj 2015. 21:46

Danas je baš bio lijep dan, al ja sam isto ne baš najbolje. Cijeli dan mi je trbuh tvrd ko kamen, tu i tamo malo omekša dok ležim...a nemam pojma, već sam se na sve to navikla pa se ni ne nerviram previše.

Buco tvoj
    18. Svibanj 2015. 22:26

Renchiii, izdrzi jos bar tjedan da si punih 37. :-). 
    Mary moras vise lezat, uljeniti se ko ja :-D.
    E mene ce pisanje izluditi. Danas sam valjda 30 puta bila na wc. Uzas jedan. Jel vama bebe pritiscu tak mjehur ili to samo moja ljepotica voli moj mjehur? 

Reko mi je muz da mi nije slucajno palo na pamet da se nocas nekaj desi jer je njega jadnog alergija copila i sav je naotecen i smrkav. Kedva gleda. Vise nezz kaj bi mu dala za alergiju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI