Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    14. Svibanj 2015. 20:54

Pa da meni se isto čini da to nije čudno ak si otvorena...da probaš pitati trudnije cure od nas? Ove koje broje sitno? Možda će ti one bolje reći što je normalno kad su već to sve prošle.

Buco tvoj
    14. Svibanj 2015. 21:03

A gle kaj mogu vise? 
    Ak dobim trudove ili ak mi pukne vodenjak pravac radaona. Sta drugo. A s druge strane takav iscjedak mi je curio 2 tjedna prije neg sam otisla na hitnu i saznala da sam se pocela otvarati u 27 tjednu.... 

renchiii
    14. Svibanj 2015. 21:08

Da, mi nikad zadovoljne i mirne, ja sam se smirila kad sam ušla u 35. tjedan, tj napunila 34. Ja ti imam taj sluzavi iscjedak vec sigurno 2 tjedna tak da ne brini... mozda se i otvaram, ali ništa čudno u ovim tjednima. Ti stvarno puno brineš!!!! Ja imam kontrakcije, otvorena, iscjedak, sluz i nedam da me misli odvedu da neš nije dobro... ak ne boli, dobro je

Ja evo ušla u kucu, išla do arene po poklon s muzem, bili na sladoledu, kod mamice na jagodicama, sad idem svekrvi neke zalbe pisati na račune i super mi je kad sam aktivna, najbolje se osjećam... a kad krene krene  al isto mislim da cu na kraju prenjeti!

Buco tvoj
    14. Svibanj 2015. 22:07

Mene danas mama i muz razljutili. Bas se tak nekak jadno osjecam....

Renchiii jel tebi to isto zelatinasto kao? 

Ma mene najvise strah kaj ak krene kaj s mojom glavom ce biti... To mi je najveca briga trenutno.

renchiii
    14. Svibanj 2015. 23:31

Da, onak svaki put kad se obrisem mi se razvuče po papiru...

Ma ko te smije ljutiti??? 

Buco tvoj
    14. Svibanj 2015. 23:48

E tak je i meni danas cijeli dan. Kolko dugo ti to imas?

Ma bezveze se dam iznervirati eto... 

Mary36
    15. Svibanj 2015. 11:24

Buco tvoj najbolje da se pokušaš što više smiriti...jučer si bila na pregledu i vjerojatno bi ti dr rekao da je porod tako blizu. Pokušaj se umiriti s time da ti je bebica dovoljno velika za porod i da će biti sve ok čak i ako sada rodiš. Čep ti može ispasti dosta prije poroda tako da to ništa ne mora značiti. Drži se i miruj pa bude sve ok! Ma ti hormoni nas potpuno izlude cure...ja sam svakih par dana uvjerena da rađam i sva se uspaničim.

renchiii
    15. Svibanj 2015. 12:07

2 tjedna cca...

Buco tvoj
    15. Svibanj 2015. 13:10

Ma jooooj.... Nadam se da bu iduca trudnoca laksa. Te me strahovog, te me strah onog, sad panika od poroda :-D. 

Jel koja od vas koristila canesten u trudnoci ali kremu samo izvana?

Mary36
    15. Svibanj 2015. 13:44

Ja jesam tu i tamo i to samoinicijativno jer tako uvijek radim čim mi se pojavi peckanje. Inače sam sklona gljivicama i tak se spasim jer se ne razbuktaju. Mislila sam si bolje i za dijete dva puta namazati iz vana nego da moram poslije vaginalete stavljati. I uvijek mi se smirilo i sve ok. Čini mi se da to ne može bit pre strašno posebno kad je riječ o višoj trudnoći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI