Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    20. Svibanj 2015. 19:11

Renchiii super!!! Baš mi je drago da je sve dobro, ti za tjedan, dva lijepo ideš roditi...kontrakcije imaš što samo znači da će ti porod možda biti lakši! Joj nadam se da sam ja zatvorena, tako me nerviraju te kontrakcije da se ne mogu ni malo smiriti...danas sam bila cijeli dan kod muževih roditelja na selu i sad mi je malo lakše čim se maknem od doma i popričam malo s ljudima...bar stalno ne gledam u tvrdi trbuh...Buco tvoj ja isto imam takav bjelkasti dosta jak iscjedak i nije mi još počeo ispadati čep...tak da vjerojatno nisam još otvorena. Mogu ti reći da i mene lovi panika, nadam se da je to sve normalno...samo polako i sve bude dobro. Stvarno smo već daleko dogurale!

Buco tvoj
    20. Svibanj 2015. 19:34

Nemoj me plasiti, ja nemam kontrakcije, kaj oces rec da bu mi porod tezi .
    Ma joooj svaki dan strepim, oce nece... 
    Nezz jel se kaj dogada il me sve boli od lezanja. 
    Uzas jedan. Danas sam se prepala ko nikad, idem na wc i ono na papiru krv, i sva se sledila, vec uzimam mob i hocu zvat muza da dode doma da me vozi u bolnicu, i skuzim da mi je pukla medica, tj da na njoj imam neku ranicu. Premrla sam od straha. 

Jel se vama beba primirila i jel vas onak zna zaboljeti kad se okrece?
    I jos jedno pitanje ak je beba bila glavicom dole vec 10 tjedana jel postoji mogucnost da se ona okrene naopacke? Strah me toga...

Mary36
    20. Svibanj 2015. 19:45

Moja se nije baš nešto primirila...čim nešto pojedem počne se migoljiti. Zna me zaboliti kad se miče, posebno dolje oko cerviksa bude jako neugodno. 
    Mislim da se bebica može okrenuti, sve je moguće, al nemoj sad razmišljati o najgorem...stvarno su male šanse da se to dogodi.

Buco tvoj
    20. Svibanj 2015. 19:52

Trenutno me brine kaj me leda i kukovi rasturaju, a ona se primirila danas bas jako. Nezz jel zbog vremena ili se nekaj dogada, tj priprema ...
    Valjda nebumo jos 

Mary36
    20. Svibanj 2015. 19:57

Moja odmah reagira kad jedem nešto što joj se sviđa, a i ako je malo bocnem obično odgovori. Prije sam baš osjetila kako se vrti, a sad je to više protezanje...valjda nema baš više mjesta.

Buco tvoj
    20. Svibanj 2015. 20:18

Ma moja dosta reagira na moje raspolozenje, a kak sam ja danas bas koma moguce da je zato i ona takva. 
    Valjda sutra bude bolje, ak ne zavrsimo u radaoni 

renchiii
    21. Svibanj 2015. 13:38

Mary samo idi, ja sam super od kad sam među ljudima jer onda ne mislim o glupostima. Isto imam taj bjelkasti iscjedak, al kaže mi dr da je to normalno tak da ne brinite. Mene po noći isto uhvati panika, najviše hoće li s njom biti sve u redu, da ne bi te komorice opet narasle, toga me najviše strah, a ja ću preživjeti sve, za sebe se ne brinem toliko, samo da ona bude dobro...

Buco i meni ti je ta međica znala pucati, najčešće poslije seksa... tj ne da pukne nego ko neka ranica i rekla mi je ginicka da mi je to posljedica gljivica koje su me mučile i da mi je međica isušena... ja sam se jučer isto prepala tak, ali izgleda sam se s britvicom ozljedila negdje, nažalost ne vidim di 
    kupila sam si jučer ono ulje za međicu i nadam se da će mi pomoć jer ne želim da me režu, bar ne puno...
    Šta god Goluža rekao ti počni šetati i vjeruj mi da ćeš se bolje osjećati, ovak buš poludila... ja se bolje osjećam sad nego sa 6 mjeseci trudnoće, sve zbog ležanja... a vidiš da se ne otvaram jače čak ni uz kontrakcije... A tak me znaju boliti da mislim da su počeli pravi...

Moja je isto bila mirna jučer, ali javi se kad ju piknem malo, isto više protezanje nego udarci. Mary jel ona tebi zna kad je jako aktivna potaknuti kontrakcije? meni da... ako se baš počne vrtiti meni se stisne trbuh... i kad mi se počne piškiti isto...
    Mene leđa isto rasturaju, više gornji dio nego donji i prepone me znaju boliti i to tak da jedva hodam...

Mary36
    21. Svibanj 2015. 13:54

Da, sad mi već sve živo potakne kontrakcije...čim malo koristim mišiće da se ustanem, okrenem, kad se ona jako mrda i da, kad mi se piški isto. Ma trbuh mi je dosta nisko tak da kad sjedim moram biti nagnuta unatrag jer ni je inače u krilu . Danas mi je ipak malo bolje...čini mi se cure da mi je bolje kad je hladnije i kad pada kiša, toplo vrijeme mi nikako ne paše.
    Renchiii ti još par dana i u terminu si!

renchiii
    21. Svibanj 2015. 14:25

Kad napunim 37 jel? joj presretna sam kaj smo izdržale, samo još da mi ona bude dobro do kraja...
    I meni svako koristelnje misica u blizini trbuha potakne... a onda je to valjda ok... nismo sve iste. Jučer sam bila s jednom curkom u petrovoj kaj sama prolazi cijelu trudnocu s brojnim komplikacijama, ima i dosta godina i bebica je bila stala u razvoju i svasta nesto... tak da mi se mozemo pokriti po glavi kad cujes neke price. I te cure su tak pozitivne i jake da se začudim od kud im snage... prosli put je bila jedna nakon 2 pobačaja i 67 dijagnoza, sa šećerom i tlakom i svašta nešto... tako da samo se sjetim tih cura i zahvalim dragom Bogu što sam dobro i što smo dogurale i samo da mi nju čuva...

Buco tvoj
    21. Svibanj 2015. 14:32

Mene je jucer ukocilo u ledima, i boli i boli, i jutros uzasni bolovi. Velki muz da nisu trudovi, ja pipam trbuh mekan mekan,, ne boli, samo leda. Ali me izgleda mala po zivcu udarila. 

Ma joj Renchiii, ja sam misla da si ti rodila jucer kad si krenula u setnje  pa kak te nije bilo.

Ja u ponedjeljak kad idem k njemu bum bila 35+4 i nadam se da me zbog 3 sugava dana, nebude drzao u bolnici da dodem do punih 36. Jer tak i tak di god da jesam,, bila doma ili u bolnici il na marsu porod ak krene krene i tu vise nitko nista nemoze.

Ja i dalje nisam niti jednom osjetila da mi se trbuh stvrdnuo, osim kad sara guzu izboci ili petu u moja rebra onda je tu tvrd. 

Jucer mi je kuma rekla da je njoj sluzni cep bio ko ljigavac onaj s kojim se klinci igraju i zeleni, a ja sam imala to prije serklaze tocno takvo, tak da neznam jel ja uopce imam sad sluzni cep i dal se on obnavlja, i tak to.

Renchiii od mene nek rade kaj oce sam da mi nju izvade i da bude sve ok, a ja bum se vec nekak oporavila. 
    Sad me strah, ali mislim da kad krene da ce me previse adrenalin lupat u glavu pa taj strah nebu tolki.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI