Tena123, kako si ti fina i pristojna!
Ja bi digla takvu frku da bi policiju zvali da dođe po mene! Ne bi si taj krelac ništa obavio taj dan. Zvalo bi se šefa, a još dok bi doznala ime i prezime od te glupače, slala bi mail rukovoditeljima.
((uf, Klokanca mora uvesti onaj smajlić s rogovima - vražićak))
Sveky, isto tako: sebi više ne možeš pomoći, ali možda možeš drugima. Nabaviš mail, opišeš kaj ti se dogodilo i našpotaš ih ko vragove da zašto nema u toj-i-toj poslovnici bar dva stolca za trudnice/tlakaše. Možda samo dobiješ neki generički odgovor, ali možda kaj i promijenišpa oni stave stolac/dva.
Imamo mi doma rođaka koji stalno piše prigovore na nešto, ali fin je i pristojan (nije ko ja!). Prvo smo ga zekali i gnjavili zbog toga, ali da znaš da je na više mjesta polučio uspjeh i promijenili su neke glupe stvari koje su se tak događale po dućanima i sl. I on veli, da kad već sebi nije mogel olakšati, možda je nekome drugome u istoj situaciji.
he he dada dobro si to rekla, a baš sam nakon toga razmišljala da pošaljem mail ili pismo (šta god) i fino objasnim sitvaciju i najvjerojatnije cu to napravit prvi puta kad budem išla do grada.. dobro kaže tvoj rođak možda nekom drugom pomogne..
Dada valjalo bi imat džepnu verziju tebe i vodit te posvuda sa sobom hahaha
ooo da :) ili dadin broj mobitela pa kad nam zatreba zvrcnemo ju i na speaker :)
moram se negdje ispucat.... mene je sad moja mama tako naživcirala da bi pukla... od kad je saznala da sam trudna tupi kako će beba moći nositi moju robicu (benkice i slično) šta ona čuva eto nekih 27 godina... i ok.. i neki dan kad smo saznali da je cura ja ju lijepo pitam da idemo to lagano naći, izvaditi, da odnesem doma i tako... naravno da tupi da je rano... i o..pomirim se sa sudbinom... a rekla je da ima puno benkica i bodića i tako toga i da je većinom bijelo..i kak ja nisam neki ljubitelj bijelog nađem danas na internetu fora ideje za ukrašavanje te bijele robice... da bi se maloprije čule i ja joj rekla kako bi to sredila da nije čisto bijelo na što ona veli da ne da je to bijelo i da ak dobijem bijelo da vratim bijelo - mislim kome da vratim... moju robicu mojoj mami...druga stvar da je nečije pa ok, ne bi dirala i vratila bi kak sam dobila a ovo fakat ne kužim...tolko me naživcirala da sam joj rekla da ak ću morat pazit na to da mi ni ne treba i da ću radije sve kupiti na što je ona lijepo iskomentirala (polu sarkastično) da ako imaš love na trošenje kupi... ja pukla,.. mislim fakat ju ne kužim... kom sad ona to dalje planira čuvati i šta ako i nešto nacrtam na neku benkicu (nisam ih ni mislila sve ukrasit)... tak mi je digla tlak... neopisivo
Cloudy moram priznati da me prilično zbunila tvoja mama... pogotovo ako si jedinica..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Hahaha,joj tebe naživciralo a mene nasmijalo sorry... mozda mama zeli čuvati kad unučica dobije kćer
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji