Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    29. Kolovoz 2014. 15:10

ma ona uvijek ima neke fiks ideje... nisam jedinica, imam mlađeg brata ali opet... pa ne planiram ih sve ukrasiti... ne znam ja za šta ona to čuva, ja znam da se čudim da moljci to nisu zadjnjih 27 godina pojeli  mogla je reći ok, i pripremit neke stvari koje mogu druge kojih joj je žao maknut i reći da to ne bi da farbam/crtam po tome...  sad me sve strah reći da bi prefarbali kindebet koji je također moje nasljeđe... jer već vidim reakciju

MalaMuca
    29. Kolovoz 2014. 19:46

cloudy ne znam opće kaj da ti velim za majku, osim da se ne sekiraš, makar znam da je teško.
    mene su jučer ubili u pojam njegovi. Počeli nas zajebavat za krštenje bebe, a dragi i ja ne mislimo krstiti našu curu. I onda pitanja, kaj bu selo reklo, ali to se mora. Pa kaj se ne budete ni oženili u crkvi, bla blabla

pčelica9
    29. Kolovoz 2014. 19:54

Dada, svaka čast....

vesna8788
    29. Kolovoz 2014. 20:11

Ja sam isla vadit krv,dodjem krcato ljudi,svi sjede eee!a ja trudnica stojim,niko da ni predlozi ni da pita hocete sjest! :/ a jednoj drzavnoj firmi mi je rekla ajde posto ste trudni necu vas setat da idete to fotokopirat,, :D super,al bome kad nisam trudna znaci da me je**te :D

cloudy
    29. Kolovoz 2014. 20:30

Mala muca...ma to za vjenčanje i krštenje smo i mi prošli...i sad ni sami ne znamo...možda to sve i odradimo nekad iduće ljeto (što dragi kaže više zbog poklona nego ičeg drugog) tak da te kužim...
    Vesna...pa to za sjedenje je opće poznato...zašto bi trudnica uopće igdje sjedila
    Dada...tebe treba imat fakat uz sebe 

Dada32
    29. Kolovoz 2014. 20:55

MalaMuca:
    2014: "Ne mogu loše mi je, trudna sam"
    2015: "Beba je boležljiva, čekamo da ojača"
    2016: "Teška nam je ova godina, vidite da je sve skupo, a vjenčanja pogotovo, čekamo da skupimo novce"
    2017: "Jooj, nisam sigurna da možemo izdržati takav stres, evo, planiramo slijedeću bebu..."

E, ako do 2018. svi ne zaborave - ja ti dam moj broj da im proslijediš pa ću im ja reći nek se hebu!

Vesna ('87.) - nitko se neće dići? .... *kuc-kuc* (laborantica otvara vrata) "Oprostite, molim vas da me uzmete prije; ja sam trudna, čekaona je puna, nitko mi se ne želi ustati, a meni je slabo i ne mogu stajati." (laborantica se vjerovatno ne može snaći u toj situaciji, uzma te prek reda, čekaona ŠIZI!) **EVO VAM NA!!!" 

renata6
    29. Kolovoz 2014. 21:07

Dada, luda si! Upiškit ću se od smjeha!!

Iskrica1347
    30. Kolovoz 2014. 11:26

Dada - ti si zakon.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.