Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 15:44

Pcelice hahah pazi ti nju nek vi svi dodete k njoj o pameti..a ovo za krstitke boze pa ko da je to bitno...uzas...maa te babe :P
    znam ja kako je vama pogotovo sa obicajima bla bla.. A i jos gore su te na selu kao sta je i moja to naprosto mora bot tako kak su si one zabrijale da slucajno selo ne prica onako kako obe ne zele..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

pčelica9
    01. Rujan 2014. 16:05

Joj pusti me, to mi nisu još ni dan danas oprostili, u biti ona je jer je pametna pa je shvatila neke stvari, ali svekru sam trn u oku. A još mu uzela sina jedinca 

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 16:44

Aaa jooj sin jedinac blahhh to jos dodatno pogorsava situaciju hehe ma neka si

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

pčelica9
    01. Rujan 2014. 19:21

A čuj, je sin jedinac, ali i ja računam da će mi to biti jedina svadba pa kaj ćeš onda....

Dada32
    01. Rujan 2014. 20:08

Cure,evo i mene:
    Čekam ja lijepo kod doktora da vidim što mi beba radi. Gužva, normalno, popularan mi je doktor. Ja se ne žalim, doma sam, nemam drugi posao nego jednom mjesečno sjesti i čekati. Još ja jedina trudnica - gdje ćeš bolje!

Ostale žene ko da su ih alieni obuzeli: sve dofurale svoje muževe sa sobom! A oni pušu, uzdišu, kukaju, pogledavaju na sat, dižu se i sjedaju, pa onda sve to ispočetka.... Ja popizdila!
    Ok, ajd, netko ne vozi, kod nas javnog prijevoza nema, ali Bože blagi pa znaš kud ideš! Reci mužu/dečku "Dragi, odi u kladionicu i birtiju, ja te nazovem za dva-tri sata"

I sad, sve lijepo ide po redu.Izađe sestra van i prozove mene...eee, mislim da me ovaj jedan skoro zadavio. A ona me je samo zvala da se popiškim, vaganje, mjerenje tlaka i ctg. Dok sam ja to obavila, sto žena već obavilo doktora, pa nisam nikome bubreg ukrala. 

I poslije priča sestra unutra u svojoj sobi kak se sad napati s ovim novim curicama. Veli, neće kontracepciju, vjera joj brani- evo je za dva mjeseca, trudna je, neće dijete (a to ti vjera ne brani, ha?). Onda druga cvili, nejde ona doktoru jer ga se boji, nek ide njezin dečko s njom. ((Halo?!)) I još kaže kak su sad i neke trudnice ljute ako druge trudnice idu prije njih (a ide se kak te naruči, odnosno po redu dolaska). 

pčelica9
    01. Rujan 2014. 20:33

To sam baš i ja danas komentirala u trudničkoj ambulanti, u čekaoni 30 trudnica, stolica ima jedno 20, a na njih 7 sjede muževi i dečki od gore spomenutih, a ove ostale jadne stoje okolo naslonile se na zid i umiru....ostala sam bez teksta a to se meni inače rijetko događa....

Jojo5
    05. Rujan 2014. 19:11

Primjetila sam da me nerviraju teme koje nalazim na internetu tipa: Ako ne jedete zdravo u prva tri mjeseca dokazano je da djete može biti manje inteligentno??, masnom hranom u trudnoći ugrožavate čak i unuke jer da čak i unuka vam može dobiti rak dojke ako vi u trudnoći jedete masno?! Ako radite to nije dobro za bebu jer ili previše sjedite ili previše stojite! i bla bla

Mislim stvarno koja su to istraživanja dokazala? Ali tih gluposti ima na svakom portalu za trudnice. Znači trebam se hermetički zatvoriti i instrukcije za zdrav život odmah i naravno ajmo keširati bar 10 000 za to.
    U gradu zdrav život košta, doktor mi je rekao da ne uzimam vitamine a drugi da moram obavezno, do sada sam na vitamine potrošila cca 600 kuna na "zdrave" namirnice dok nije došla sezona da mi moji pošalju sa sela i da uberem na viksi još toliko puta tri.
    Lobiji za preseravanje vidim imaju jake veze i po internetu i kod doktora i nije da se osjećam loše radi njihovih članaka nego sam raspižđena.
    Raspižđena sam time da ako nemaš novaca za ekstra vitamine, ekstra zdravu prehranu, ekstra kolica najnovija ,ekstra odjeću za bebu ili slično možda si znaš loša mama, loša si osoba i  ako pojedeš jebeni hamburger u trudnoći ili piješ kavu ili voliš kolaće više od zdravog međuobroka. 

Pa koje standarde to jadna žena danas mora zadovoljiti da "stručnjaci" budu zadovoljni?!

cloudy
    06. Rujan 2014. 11:41

Moj da se i ne digne sam,ja bi mu rekla,iako mislim da bi i sam skužio....mene ubiše u pojam priče o tome kako će dragom i meni prestat društveni život kad rodim...nećemo moći nikuda i tak...što sam neki dan iskomentirala ko da ću rodit slona,a ne bebu....i one priče kak neću moći ništa bar mj dana nakon poroda...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.