Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 12:29

Eeee da ili ovaj sta je meni rekao da samo ispod tog znaka vrjedi za trudnice i invalide

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

tena123
    28. Kolovoz 2014. 12:30

ja imam divno iskustvo iz zagrebačke banke, dolazim u banku da mami uplatim novce da mi kupi nešto. dva šaltera zauzeta duže vrijeme ali ja uzmem broj i slijedeća sam na redu. Nkon toga ulazi dečko oko 25 godina s curom uzimaju broj i čekaju, nakon toga ulazi mlada žena s kolicima i bebicom od možda mj dana. Ja čak ponudim ženi da ide preko reda ona se zahvali i odbije. Napokon zasvira moj broj ja se ustajem a dečko bez problema "uljeće" prije mene i sjeda na stolicu ispred šaltera,  pitat službenica vi ste zajedno, odgovoaram da nismo i pokuzujem broj. Ona meni onako zbunjeno samo malo pričekajte, brzo ćemo... namjerno ostajem stajat odmah iza njega i sad mi je tako žao što ni njemu ni službenici nisam rekla toliko o tome trudnice imaju prednost, on meni oduzme prednsot a uplaćivao je ratu kredita pa s jedne kartice stavljao novce na drugu i tako.. znači jos brže sam bila gotova nego on.. toliko o našoj kulturi..

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 12:34

A jooj tena bas koma koja gamad od ljudi kad bas tako moram reci!!

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 12:38

Ljudi jednostavno ne shvaćaju,teško nam je stajati,noge ti naotiču,kičma te boli,piša ti se...ja bih na tvom mjestu zvala voditelja poslovnice da opere tu na šalteru,kod mene su kad sam nešto plaćala,odmah uzeli mamu s kolicima preko reda.Ja sam prije uvijek puštala trudnice ili rekla,gospođ zašto vi ne idete preko reda,da vidiš kak su se svi micali,a bome sam se uvijek i dizala u tramvaju

tena123
    28. Kolovoz 2014. 12:44

pa to se valjda tako vraća.. i ja sam se uvijek micala pred trudnicama, invalidima pa i djedicama i bakicama kad ih vidim onako savijene do poda bude mi žao pa ih pustim ili pomognem. Čak ispred seba puštam ljude u trgovini kada imam natrpanu košaru a on samo jednu ili dvije stvari.. ajde nisam ništa rekla da je on prije bio na redu pa ono stvar osobe je hoće biti uljdan al da mi još uleti preko reda e to je stvarno jadno.. al dobro sada znam za drugi puta, i sigurno neću šutjet..

cloudy
    28. Kolovoz 2014. 12:53

Tea...potpisujem... ljudi su fakat ponekad gamad... mislim, kako tog lika jije bilo sram... kud si uletio tud si uletio trudnici... bezobraština... al ja ga ne bi pustila pa makar mi teta na šalteru rekla da će brzo s njim... mislim, helou imam broj ... brijem da se to meni desi na onaj dan kad me šibaju hormoni da bi netko šamarčinu pokupio... joj !!!

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 13:32

Hehehe cloudy potpisujem i ja tebe  ne guram se ako nema potrebe ali ovdje je bilo potrebe ,, ali neka tena ce iduci put sve redom isibat 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Gold👑
    28. Kolovoz 2014. 13:42

Mene su isto naživcirali ljudi u Vipu,bila je tolika gužva da više nitko nije mogao ući, a nigdje nema stolice,meni došlo slabo i ćućnem na pod i pušem jer da nisam ćućnula srušila bi se jer inače imam problema sa niskim tlakom i ne mogu stajati na nogama dugo,hodati mi nije problem ali stajati je katastrofa,i svi su se pravili ludi osim jedne žene IZA mene koja je naglas komentirala kako nitko ne pušta trudnicu preko reda, i još vide da mi je slabo ali svejedno su se pravili ludi... mislim,da mi je bilo dobro ne bi otišla preko reda ni da su se ponudili ali očigledno je bilo da mi je slabo ... i što me najviše živcira što su to većinom žene,njima kao da su rode donijele djecu pa ne znaju kako je biti trudan, a da to netko napravi njihovim kćerkama/unukama/sestrama sve bi se orilo kako su ljudi nepristojni jer ne daju trudnicama prednost 

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 14:05

E vidis kod mene u Vipu je bilp super usla sam unutra i kad je decko zavrsio sa strankom pozvao je mene preko reda ljudi su bili malo ljuti ali se nitko nije usudio komentirat

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

28. Kolovoz 2014. 14:13

Ja sam onda imala sreće do sad...u Zabi, u T-comu, u trgovini, svugdje su me gurali preko reda-ugodno iznenađenje.... OSIM U POLICIJI....e tamo sam poludila, mijenjala sam nedavno dokumente zbog promjene prezimena i kad sam došla preuzet nove (dobila sms da su gotovi) nije bilo nikog u redu, samo neka 2 čovjeka na šalteru koji su bili u obradi. I tako čekam ja da me konačno neko pita kaj trebam kad se iza mene stvorio red za poludit. Nakon pol sata čekanja pita jedna od službenica ove IZA mene kaj trebaju...ja sam valjda bila prozirna ili kaj!!!!! Pop...ila sam i pitala da kaj trebam vikati da sam tu da preuzmem dokumente koji su gotovi...ova je mrtva hladna uzvratila pa kaj ja sve mogu vidjeti. Došlo mi je da ju zadavim ali sam se zadovoljila prilično glasnim komentarom "glupača". UUUUHHHHHHHHHHH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.