Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    01. Rujan 2014. 12:34

Dada krizni manager

cloudy
    01. Rujan 2014. 12:42

dada... ja ću tebe zvati k sebi kad krenem iduće godine organizirat svatove... da malo smjestiš neke ljude na njihovo mjesto... jer sad već u razgovoru onako usputnom kužim da neće biti po njihovom i da će biti masa pametovanja... mislim krenulo je i sad... ali ne dam se... kao što sam rekla dragom ((a morat ću mu danas i ponovit) ako mi se bude nametalo nečije tuđe mišljenje ili ideje... od svatova neće biti ništa... jojjjj... mrzim kad mi dižu/diže tlak sa svojim... ali to ne može tako, ali mora biti onako kak sam ja zamislila... e pa ne mora... il će biti kak ja kažem il će biti nikako... sory cure, morah se ispucati pogodite s kim sam se družila

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 12:44

cloudy da nije mozda svekrva

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    01. Rujan 2014. 12:44

cloudy,ti buš dobila infarkt od tolike sekiracije :)))

cloudy
    01. Rujan 2014. 12:49

tea... kako si uspjela pogoditi... izludit će me ta žena... kolko god se pokušavala isključit ili klimat glavom ,ne ide to meni... sad smo nešto pričale i opet došle na temu svatova koji će biti kroz godinu dana ... (ako ja ne poludim do tad i ne kažem da ih neće ni biti) ... i baš joj velim kak smo dragi i ja rekli da nema okupljanja nego nas dvoje od nas doma idemo do crkve i onda u salu ...i veli ona a ne mora biti okupljanje kod nas i kako ti nećeš ić od svojih (kao prvo 5 godina više ne živim tamo tak da mi je to bedasto, a kao drugo mi od doma imamo 15 min do lokalne crkve a od naših staraca 40 minuta)  i velim ja pa neće biti.. e pa mora... onda sam joj namjerno napomenula da će glazba biti laptop s onim stvarima koje ja odabrerm (bez njenih ljubljenih narodnjaka i sličnog) da bi ona rekla da ih mora biti ... e pa ne mora... idući će put dobit odgovor ak hoće po svom nek se ponovo ženi i nek sama sebi sve svoje organizira, pa nek onda sere okola da sam bila bezobrazna... meni nije jasno da se ta žena u sve, ali baš u sve mora upetljat i onda pilit po mom mozgu koji je trenutno nabijen hormonima dok ja ne puknem... morat ću opet dragom reć da joj kaže da prestane pilit, kak je morao i kad su bili njeni planovi oko bebe, rođenja i svega što tu spada... od onda je s tom temom mir, sad je našla novu ...

cloudy
    01. Rujan 2014. 12:50

nalah...pusti to mene, ali opet... podsvjesno me ubija.. .sad sam se lijepo s kavicom i pol cigare smirila jer mislim da sam prestala skroz pušit da bi bilo mrtvih.... ona kao da ne kuži da me bezveze piljuga sad dok sam trudna...

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 13:09

Cloudy maa ko da je bilo tesko pogodit
    Eehh cuj stvarno nezz zasto se petlja di joj nije mjesto ma mislim ona bi kak ona oce da si svojim babama moze prepricavat i da je slucajno ne sramotis svojom muzikom haha a lude zene a i ti si blesava opce ne kuzim kak se das nervirat kad mene tak moja krene ja joj lijepo kazem da da sam si vi mislite da ce bit tako i nasmijem joj se u lice i denja nema tu rasprave..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    01. Rujan 2014. 13:17

ma probala sam i ja s tim da, da, a onda je najgore što ona mom dragom to sve ispriča pa onda on počne isto mislit da će to tak bit... ma ona ti ima u planu pozvat te svoje babe i ostatak ekipe... al taj film ne bu gledala....ak si hoće feštu po svom, nek si ju organizira, al da se zna, pokloni idu meni  uvijek me krene filat idejama onih dana kad me hormoni roštaju pa lako puknem, onih dana kad mi hormoni mirju i ona šuti ... ko da zna ... bude dragi saznao sad kad dođe s posla pa nek joj objasni da me ne pili više... baš me zanima što će joj biti iduće

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 13:20

hahaha skup baba mogu si mislit tu scenu XD
    ehh stara moja zivot je ponekad sranje :P
    sta dragi kaze na to sve? Ak joj je vec neke stvari govorio pa sta je ta zena onda stvarno nedokazana??

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

pčelica9
    01. Rujan 2014. 14:02

Moja svekrva je inače ok žena, ali isto je tak imala par ispada koji mi uopće nisu jasni. Mi smo iz Zagreba, a oni ne i kad je moj sin navršavao jednu godinu, ona je mene nazvala dva dana prije ročkasa i samo rekla kak je ona isplanirala ispeći tortu pa nek samo svi dođemo da tamo proslavimo. Haloooo pa kaj bum ja svima govorila da se sjedaju u aute i vozaju više od sat vremena tam do njih??? Isto tak je bilo i za krstitke, uvrijedili su se jer nisam htijela tamo kod njih krstiti maloga nego u Zg. A svadbu neću ni spominjati jer bi sve predugo trajalo, ali isto kak ti kažeš Cloudy ja se nisam dala, to je moja svadba i biti će onak kak ja kažem, a ne kak ti hoćeš ili kak je običaj na selu (tu sam ju najviše piklnula jer sam sve te njihove običaje preskočila...i kaj bu sad selo njoj reklo?????)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.