Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    23. Kolovoz 2014. 02:59

Mene ubija u pojam to kad dragom svi govore da se bude moral obrijati radi bebe. Fura bradu i dugu kosu i ja njegovu bradu obožavam jer je sva mucasta i pre zgodan mi je s bradom i ne kužim tu foru s bebom i bradom?! 
    I to je onda na sipku ovak - daj reci dragom da se obrije, pa nebu valjda imal bradu dok dođe beba? moraš mu reći da se sredi i nek se ošiša, pa sad bude tata... ja popizdim na to. Nemrem shvatiti to, ne kužim i bok.
    I još sam neki dan dobila komentar od jedne cure da bi bilo bolje da se ošišam jer dok rodim mi bude kosa počela otpadati i budem izgledala ofucano.

Tejuska♡
    23. Kolovoz 2014. 05:10

Hahah Malamuca jahoj svakakvih ljudi ima,moj se brije ali isto malo ceka da mu brada naraste,i da brije se najvisr zbog bebe jer dok ga ljubi ga stalno pika pa se mali rasplace heh pa se zato brije ima dosta ostru bradu hehe .. Ali mi je glupo da se ljudi petljaju u tako nesto i btw.nece ti kosa izgledat ofucano XD

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mmama2
    23. Kolovoz 2014. 08:34

MalaMuca ne daj mu da se brije, ako ti je frajer sexy takav neka takav ostane, vjerujem da bude bebi kada malo naraste baš fora jako tata i bude ga navlačio i čupkao i svašta nešto sa tom bradom, i da kosa ti ne bude ofucana,  i ne kužim logiku kaj ja sa kratkom kosom ne mogu izgledati ofucano, jer kosa pada od ramena nadolje a ne sa tjemena ili ????? onda bi trebale sve kaj smo rodile čelave biti.. kaj se tiče kandide meni nestala skroz (da pokucnem) nakon kaj sam tablete prestala piti yasmin da budem preciznija i čitala sam da ekipa misli kako zbog slatkog ona dođe ubiti radi se o tim tabletama kontracepciji... samo sam dobila savjet da med izbjegavam, tada je pomagalo... ma ko će ga znat

url=https://lilypie.com]

Gold👑
    23. Kolovoz 2014. 09:05

Malamuca i ja bi poludila da mi netko "savjetuje" nešto tako glupo,uostalom što se itko ima mješati u takve stvari? Ja baš mislim da će se bebi sviđati njegova brada,i da će ga nasmijavati igrati se s njom itd.  A što se tiče kose moja je skoro do guzice i ne pada mi napamet da se ošišam jer ću izgledati "ofucano" haha 

23. Kolovoz 2014. 09:13

Moj muz se brije svakih mjesec dana :-) tako je bilo i kad je malac bio beba i sad kad je malo veci. Nisam primjetila da to malcu smeta, a fakat inace ima osteljivu kozu, tak da doista ne kuzim smisao tog savijeta!

A kaj se tice tvoje kose, ona ce vjerojatno opadat poslije poroda, ali tko kaze da ce bit ofucana. I meni je opadala pa se nisam sisala. Gluposti totalne!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    23. Kolovoz 2014. 09:49

Malamuca...potpisujem sve šta su cure rekle....ti savjeti bi i mene naživcirali..nedaj dragom da se obrije jer to da će smetat bebi su gluposti...moj dragi se brije svaka 2-3 tjedna i mislim da se to neće mijenjati kad beba dođe...a ja se ziher neću šišati...a isto mislim da bi mogli dobit takav savjet nekad uskoro 

pčelica9
    23. Kolovoz 2014. 10:23

Meni su rekli da kaj se ne ošišam ne zbog ispadanja kose nego zato kaj bu mi dok bum u bolnici kosa išla na živce i kaj bum s njom tam. Moj odgovor je bio zavezala ju u rep i to je to, ne kužim zakaj se ljudi imaju potrebu miješati u takve stvari.

cloudy
    23. Kolovoz 2014. 11:06

Meni to isto nije jasno...ksd di trudna svi imaju potrebu biti super pametni...i davati savjete..bez obzira imali oni veze s mozgom ili ne

cloudy
    23. Kolovoz 2014. 11:40

Dada  imaš možda protuodgovor na ono..pa zašto se ne preselite u grad,imate gdje biti,a ne jedno dijete na selu odgajati...i ljudi koji to govore redovno imaju izraz lica ko da u kanalizaciji živim,a ne na selu....mislim,kažem ja njima da je na selu bolje/zdravije/ugodnije..al volila bi čuti tvoje odgovore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.