hahah ma nekak ću si probat mantrat da ne idem... imam i super kebap i još par super fast foodova tak da ... al u mc je nekak najlakše otić
Probajte sa kantarionovim uljem sa malo et.
ulja cajevca...meni je to uvijek pomoglo...mozete i cajevac sam, al on je dosta intenzivan i peci ce vas sluznica, pa bolje u kantarion onda..
:) hvala ti Darija... bila sam prošle godine koristila neke biljne vaginalete na bazi čajevca, kantariona i još nečega i one su mi pomogle... samo 3 su bile u pakovanju... rekla bi da su mi bolje od rojazola bile tak da ću probat i s uljem ;:D
Meni je isto obilan iscjedak,kako Dada kaže pobjegne sa strane nekad se zapitam zašto uopće stavljam dnevne kad ionako moram non stop mjenjat gaćice
I ja sam imala Vir80 ali ja sam na gace stavila na kraju nocni ulozak i na taj Vir80 bilo mi je bolje nego na jednokratne samo Vir ,, bas sam se preporodila kad mi je mm donio drugi dan gace i nocne uloske osjecala sam se ugodnije
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Joj cure mene živcira osim iscjedka da uopće više nemam gaća za obući! Sve sam ih prerasla! Danas sam ih jedva navukla! Sutra moram po paket gaća i to me živcira jer nisam o tome razmišljala uopće i onda te dočeka, iznenada da nemaš gaća za obući
Sortiraj odgovore
Najstariji