Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    20. Kolovoz 2014. 22:09

Mene živcira što sam si svaki dan sve teža i sve veća i zovem samu sebe pingvin.
    A bebač se u zadnje vrijeme namjerio na desna rebra i zabija stalno neki dio tijela tamo. Pošto moram mirovati nešto mi je iskočilo u leđima na desnoj donjoj strani pa me boli. a kada idem šetati onda me opet boli i moram sjest svakih 15 min. Jedino mi je drago da bebač divlja zadnja dva dana, bar znam da je tu a možda je i on nervozan na vrijeme?
    eto da ste u toku 

pčelica9
    21. Kolovoz 2014. 08:51

Ja nosim dnevne uloške makar svi vele da to nije dobro, ali bez njih nema šanse da bi izdržala s obzirom da isto imam užasan iscjedak. Ne stavljam ih ponoći samo.

cloudy
    21. Kolovoz 2014. 09:15

i samoj mi je tako pčelice... mene je kandida opet spopala (nek ide u vražju mater više od mene) tolko mi je gadno da sam jutros zvala doktora/sestru da mi prebace kutiju rojazola koje sam koristila pred jedno 2 mjeseca da se zaliječim jer tek u srijedu idem na pregled a do tad ću poludit... ugl. dr. danas nema, trebam zvati sutra tako da se nadam da će mi ih prebacit jer ako ih dobijem sutra do srijede ću se zaliječit

pčelica9
    21. Kolovoz 2014. 09:35

Joj ja sa kandidon muku mučim od kad sam prvog rodila, a li evo sva sreća ovu trudnoću me ostavila na miru. Mogu si mislit kak ti je, znam da je katastrofa kad te nađe. Meni je sad iscjedak jer imam još malo do termina pa je normalno da se pojača ali ovo mi već ide na živce. Ali kao i sve ostalo izdržat ćemo i to. Meni je jedna prijateljica rekla da je ona sebi tu beštiju izlječila tako da si je na dnevne uloške mazala jogurt (onaj lgg ili neki probiotik) znam da grozno zvuči i ja nisam nikad probala ali njoj je pomoglo.

cloudy
    21. Kolovoz 2014. 09:38

za tako nešto bi morala biti svaki dan doma... ma ja ju imam od ranije... zaliječim, nema je neko vrijeme i onda se opet pojavi...i sve sam uvjerenija da mi se pojavi nakon što jedem u mcdonaldsu (ne znam zašto al kad je nema pojavi se nekih par dana nakon što se tamo nažderem) a prije sam čitala da bi trebalo češanj češnjaka zamotat u gazu i gurnut kao tampon (to sad kad sam trudna ne planiram izvodit, jer nisam ni ranije) isto je kao grozno ali se zaliječi....

pčelica9
    21. Kolovoz 2014. 09:41

Ma da ima svakakvih narodnih lijekova ali ja ih nikad nisam probala, uvijek otišla kod ginića dobila vaginalete i to je to. A kaj ćeš, ne daj Bože gorega.

cloudy
    21. Kolovoz 2014. 09:44

i ja kažem... istona, svrbi za poludit, al ak je to najgore šta me može sad u trudnoći spopat ne bunim se... bude rojazol to riješio a mcdonalds me neće neko vrijeme vidjeti... iako bi baš htjela istestirat svoju teoriju... ali s tim ću se igrat kad rodim i ne budem osuđena jedino na rojazole 

pčelica9
    21. Kolovoz 2014. 09:50

Osim ak ne buš mogla odoljeti pa ipak zaletiš koji put. Mene su antibiotici ubijali. Poslije njih uvijek...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.