meni su se prištevi i crvenilo smirili tek krajem drugog tromjesečja...sad mi je ten ko i prije trudnoće
Moji su nokti u trudnoći idealni... Sjajni, čvrsti, ma za poželiti. Samo sto nisam fan dugih nokti tako da sad ne dolaze do izražaja...
Ten mi je od puberteta, skroz je grozan, a u trudnoći se nekad malo smirio, ali sad pred kraj je ponovno katastrofa, po bradi, vratu. Ma grozno.
Krešimir 19.08.2014. <3
Na početku trudnoće sam se baš osula po leđima, onda se to smirilo i sad se pojavilo tih par prištića po licu i baš me živciraju! I primijetila sam jednu kao maaaaalu mrljicu iznad gornje usne nadam se da neću dobiti prave fleke do kraja trudnoće
Ja sam puna prištića po licu, a ten mi je uvijek bil super, ni u pubertetu nisam imala problema s njima. Još sam sad i neki glupi osip dobila i sutra idem doktoru vidjet kaj je to.
E baš ti za takve ovo vrijedi sa smokvom... propitaj se malo... mojima u sk čisto dobro napreduje već godinama i ove godine ih ima masa... tako da :) a ta ih je žena imala masu, mazala par dana i one su samo otpale
Cure dajte mi molim vas preporučite neku dobru kremu za hemeroide koju mogu i trudnice koristiti da ne pohodim po ljekarnama jer mi ni te tete tamo nekad nisu jasne kad mi počnu sa rečenicama tipa nisam sigurna i ostalo odmah mi sve prisjedne. Ja do sada jedino koju sam koristila je Faktu, a na njoj piše da nije baš za trudnice pa se ne bih htijela zezati s tim. Hvala!
Cure dajte mi molim vas preporučite neku dobru kremu za hemeroide koju mogu i trudnice koristiti da ne pohodim po ljekarnama jer mi ni te tete tamo nekad nisu jasne kad mi počnu sa rečenicama tipa nisam sigurna i ostalo odmah mi sve prisjedne. Ja do sada jedino koju sam koristila je Faktu, a na njoj piše da nije baš za trudnice pa se ne bih htijela zezati s tim. Hvala!
Ja sam u prošloj trudnoći jako patila zbog hemeroida,svašta sam probala ali ništa nije pomoglo,kad sam rodila ništa me nije bolilo od poroda samo taj hemeroid
Tad sam probala stavit kantarionovo ulje i mogu ti reć da sam sretna već tri godine bez hemeroida
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Pčelice, kupi si Hemopropin-toplo preporučam i vlažne maramice za hemeroide-mene spasilo
Boba kupila kremu, maramica nije bilo u mojoj ljekarni to ću kupiti još do poroda. Samo sam ti htijela reći još jednom hvala, krema je super, počela djelovati skoro odmah.
Boba
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji