meni su se prištevi i crvenilo smirili tek krajem drugog tromjesečja...sad mi je ten ko i prije trudnoće
Moji su nokti u trudnoći idealni... Sjajni, čvrsti, ma za poželiti. Samo sto nisam fan dugih nokti tako da sad ne dolaze do izražaja...
Ten mi je od puberteta, skroz je grozan, a u trudnoći se nekad malo smirio, ali sad pred kraj je ponovno katastrofa, po bradi, vratu. Ma grozno.
Krešimir 19.08.2014. <3
Na početku trudnoće sam se baš osula po leđima, onda se to smirilo i sad se pojavilo tih par prištića po licu i baš me živciraju! I primijetila sam jednu kao maaaaalu mrljicu iznad gornje usne nadam se da neću dobiti prave fleke do kraja trudnoće
Ja sam puna prištića po licu, a ten mi je uvijek bil super, ni u pubertetu nisam imala problema s njima. Još sam sad i neki glupi osip dobila i sutra idem doktoru vidjet kaj je to.
E baš ti za takve ovo vrijedi sa smokvom... propitaj se malo... mojima u sk čisto dobro napreduje već godinama i ove godine ih ima masa... tako da :) a ta ih je žena imala masu, mazala par dana i one su samo otpale
Cure dajte mi molim vas preporučite neku dobru kremu za hemeroide koju mogu i trudnice koristiti da ne pohodim po ljekarnama jer mi ni te tete tamo nekad nisu jasne kad mi počnu sa rečenicama tipa nisam sigurna i ostalo odmah mi sve prisjedne. Ja do sada jedino koju sam koristila je Faktu, a na njoj piše da nije baš za trudnice pa se ne bih htijela zezati s tim. Hvala!
Pčelice, kupi si Hemopropin-toplo preporučam i vlažne maramice za hemeroide-mene spasilo
Boba
Sortiraj odgovore
Najstariji