Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    18. Kolovoz 2014. 17:51

meni su se prištevi i crvenilo smirili tek krajem drugog tromjesečja...sad mi je ten ko i prije trudnoće

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 18:48

Moji su nokti u trudnoći idealni... Sjajni, čvrsti, ma za poželiti. Samo sto nisam fan dugih nokti tako da sad ne dolaze do izražaja...
    Ten mi je od puberteta, skroz je grozan, a u trudnoći se nekad malo smirio, ali sad pred kraj je ponovno katastrofa, po bradi, vratu. Ma grozno.

Krešimir 19.08.2014. <3

Masha2
    18. Kolovoz 2014. 21:21

Na početku trudnoće sam se baš osula po leđima, onda se to smirilo i sad se pojavilo tih par prištića po licu i baš me živciraju! I primijetila sam jednu kao maaaaalu mrljicu iznad gornje usne  nadam se da neću dobiti prave fleke do kraja trudnoće 

MalaMuca
    18. Kolovoz 2014. 22:21

Ja sam puna prištića po licu, a ten mi je uvijek bil super, ni u pubertetu nisam imala problema s njima. Još sam sad  i neki glupi osip dobila i sutra idem doktoru vidjet kaj je to.

cloudy
    18. Kolovoz 2014. 22:23

E baš ti za takve ovo vrijedi sa smokvom... propitaj se malo... mojima u sk čisto dobro napreduje već godinama i ove godine ih ima masa...  tako da :) a ta ih je žena imala masu, mazala par dana i one su samo otpale

pčelica9
    19. Kolovoz 2014. 08:09

Cure dajte mi molim vas preporučite neku dobru kremu za hemeroide koju mogu i trudnice koristiti da ne pohodim po ljekarnama jer mi ni te tete tamo nekad nisu jasne kad mi počnu sa rečenicama tipa nisam sigurna i ostalo odmah mi sve prisjedne. Ja do sada jedino koju sam koristila je Faktu, a na njoj piše da nije baš za trudnice pa se ne bih htijela zezati s tim. Hvala!

Boba10
    19. Kolovoz 2014. 08:39

Pčelice, kupi si Hemopropin-toplo preporučam i vlažne maramice za hemeroide-mene spasilo 

Boba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.