Ja poznajem osobu koja ih je dobila u trudnoći, i nikad se nisu do kraja povukle. A to je bilo prije 15 godina. Nekad su manje, a nekad vise vidljive. Kao da se umusala kavom
Krešimir 19.08.2014. <3
ajde kad vec pricate o trudnickim promjenama, jel neka ima promjene na noktima? moji su groozni, imaju crtice po sebi udubljene, napukle, ne znam kak da opisem al vidi se ful promjena jer inace imam odlicne nokte. a ne vjerujem da je zbog kalcija jer u zivotu nisam pojela i popila toliko mlijecnih proizvoda ko u trudnoci
Ne tolko s noktima nego sa zanokticama....na svim prstima i baš mi smetaju
i moji nokti na rukama su koma...stalno pucaju i baš su nikakvi a oduvjek su bili super čvrsti...al zato na nogama rastu ko ludi i postali su dosta tvrđi pa mi treba malo više da ih odsječem
Mene ne muče nokti ali mi se prije par dana (31tt) pogoršao ten... Ne strašno, ali dovoljno da se pitam je li zbog neke hrane ili jednostavno u trećem tromjesečju to tako bude? Kakav je vama ten?
Meni su se prošli tjedan,danas sam 18+4 izbacili prištići...nekoliko njih u par dana razlike...a prije nisam baš imala problema s njima
...nokti su mi katastrofa....ja sam se bila ponadala da cu sad napokon moci pustiti nokte u miru ( ne mogu inace zbog posla ) i da ce mi biti super cvrsti, a ono nista...pucaju, lomljivi su, slabi i nikakvi...
...ali zato mi je ten super....nisam nikad imala pristice i problema s time, fala Bogu, u trudnoi se nista nije promjenilo
Meni su nokti bili perfektni ,, prije su bili uzasni zbog posla :( stalno su pucali a u trudnoci su mi biki super i sad su mi isto super dok ne pocnem radit
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji