Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 12:08

Ja poznajem osobu koja ih je dobila u trudnoći, i nikad se nisu do kraja povukle. A to je bilo prije 15 godina. Nekad su manje, a nekad vise vidljive. Kao da se umusala kavom 

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilica
    18. Kolovoz 2014. 14:18

ajde kad vec pricate o trudnickim promjenama, jel neka ima promjene na noktima? moji su groozni, imaju crtice po sebi udubljene, napukle, ne znam kak da opisem al vidi se ful promjena jer inace imam odlicne nokte. a ne vjerujem da je zbog kalcija jer u zivotu nisam pojela i popila toliko mlijecnih proizvoda ko u trudnoci 

cloudy
    18. Kolovoz 2014. 14:20

Ne tolko s noktima nego sa zanokticama....na svim prstima i baš mi smetaju

piper
    18. Kolovoz 2014. 14:25

i moji nokti na rukama su koma...stalno pucaju i baš su nikakvi a oduvjek su bili super čvrsti...al zato na nogama rastu ko ludi i postali su dosta tvrđi pa mi treba malo više da ih odsječem

Masha2
    18. Kolovoz 2014. 14:38

Mene ne muče nokti ali mi se prije par dana (31tt) pogoršao ten... Ne strašno, ali dovoljno da se pitam je li zbog neke hrane ili jednostavno u trećem tromjesečju to tako bude? Kakav je vama ten?

cloudy
    18. Kolovoz 2014. 14:44

Meni su se prošli tjedan,danas sam 18+4 izbacili prištići...nekoliko njih u par dana razlike...a prije nisam baš imala problema s njima

DarijaZ
    18. Kolovoz 2014. 17:12

...nokti su mi katastrofa....ja sam se bila ponadala da cu sad napokon moci pustiti nokte u miru ( ne mogu inace zbog posla ) i da ce mi biti super cvrsti, a ono nista...pucaju, lomljivi su, slabi i nikakvi...

...ali zato mi je ten super....nisam nikad imala pristice i problema s time, fala Bogu, u trudnoi se nista nije promjenilo

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2014. 17:14

Meni su nokti bili perfektni ,, prije su bili uzasni zbog posla :( stalno su pucali a u trudnoci su mi biki super i sad su mi isto super  dok ne pocnem radit 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.