Booble, još nisam čula da postoji toliko neoprezna i nebrižna trudnica. Baš je strašno to, pa MORA te zanimati... I mene bi na tvom mjestu iživcirala ta žena.
DarijaZ, da da - ljubomora je to. Ja sam mislila da si trudnice i žene općenito budu nekako podrška u trudnoći, a kad ono... Možeš na prste jedne ruke nabrojati koje se ok ponesu... Ja sam danas baš bila na ginekologiji, i imala sam lijep primjer. Kraj mene je sjela trudnica u 6 mjesecu pa se jadna zabrinula što ju sve čeka do kraja kad je vidjela mene... Ali je bila simpatična, nije me uopće smetala pitanjima i komentarima. Dok je preko puta nas sjedila diva koja je sve redom odmjeravala...
antonio, naravno da smo mala familija, pa to je tako od početka, i ničiji niti mali zlobni komentar neće to pokvariti... Ne znam na što točno misliš, ali pretpostavljam, pa zato - ne sekiraj se!
Krešimir 19.08.2014. <3
Antonio...i mene su naživcirale...tolko da sam morala zapalit :P
Darija...kao što vele cure to su ljubomorne babe...boli te briga šta te gledaju...ti nosi šta ti paše a zle babuskare na ignore
I ja sam pop... Sva sreca da sam dama prije svega, jer bih inace svasta rekla. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
antonio draga...pusti selo neka prica... vidim da si se bas uzrujala...
pusti ih i misli na princezicu jer ces mi se jos od muke porodit danas...
Laura 21.08.2014 :-*
Hahaha, ja sam isto bila luda na one komentare :D Baš sam neki dan razmišljala kak se na ovom forumu nikad ne raspravlja u nekom lošem tonu i još si mislim pa oko čega bi se hrpa trudnica mogle zakačiti, sve nas otprilike muče iste stvari. I onda evo ga na :D
DarijaZ, ja sam od početka trudnoće počela samo zamjećivati trudnice i mame, i sad se za svakom bebom u kolicima okrenem, ali ne zlobno nego kad čekam svoju štrucu. A za svaku trudnicu se pitam kaj nosii hoće li njezina štruca ići s mojom u školu
DarijaZ - i ja se priključujem drugim curkama... Čista ljubomora i ništa drugo.. I moram priznati da i sama znam biti "ljubomorna", ali ne tako ružno naravno. Jednostavno moji geni nisu takvi da bih bila mršavica. I što ćeš. Takva sam kakva sam. Ja inače škicam i klince i trudnice, ali zato što su meni trudnice lijepe a trenutno i zato što sa većinom suosjećam - u istoj smo "kaši" jel.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Pa dobro, i ja skicam druge trudnice i klince, kaj to nije normalno?
Ali bar mislim da nisam tak neugodna da radim neke face kad mislim da je neka ljepsa od mene ili sto vec...
Al dobro, da....ljubomora je gadna stvar! Necu vas vise zamarat time !
Nego, sad me zivcira ova kisa koja nikako da prestane i sunce koje nikako da se pojavi i ostane !
Ja sam danas nikakva i živčana na cijeli svijet od kad sam se probudila :(
nisam dobro spavala, tlak mi pada stalno, bezvoljna sam i jednostavno mi se neda.
Jučer sam se iživcirala na sve one glupe savijete, nemoj si kupiti to i to za bebu ne bude ti trebalo, kupi si to, ali nemoj to. Nemoj slušati druge kaj pričaju al slušaj mene. Daj pustite me na miru. To kaj vaše bebe nisu htjele bit u takvim i takvim kolicima ne znači da moja ne bude.
Preuređujemo kompletno prizemlje kuće di se dragi i ja selimo dok bude gotovo i sad uz sve te radove mene svi izlude sa tim savjetima.
Sortiraj odgovore
Najstariji