Bravo ninika11. Tako treba.
Mene u zadnje vrijeme više nego obično živciraju glupi ljudi. I to ne glupi koji zaista imaju problem niskog IQ-a mozga, nego glupi-pametni ljudi da se tak izrazim. Odn. ljudi koji se ne potrude ništa istražiti već bubnu i ostanu živi i drže se toga ko pijan plota koliko god podastrao argumentiranih dokaza u suprotno ili bar da nije baš sve tak kak si oni zamišljaju.
Mislim, i inače me to smeta, ali u zadnje vrijeme mi tolerancija pada na niske razine.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja sam se već navikla na ljubomorne ljude oko sebe koji su ljubomorni zbog nekih stvari koje mi se događaju/koje sam napravila u životu... i baš si razmišljam koliko će ih niknuti nakon što se sazna da sam trudna... ali ti idu na ignore... možeš ti meni reći svoje mišljenje, ali biti bezobrazan ili pokazivati ljubomoru, to ne prolazi kod mene... ninika... samo se nemoj živcirati zbog nje, kao što sam ti već rekla, pusti ju nek trabunja... a fax ćeš završiti i naći posao ... ali po meni, bar od kad sam trudna, bebica i ljubav s dragim je nekak važnija i od diplome i od posla...
mene ubijaju glupe izjave ... kako nitko osim dragog i dvije osobe ne znaju za trudnoću još nisam došla do te faze s idejama o trudnoći/ odgoju, ali već vidim da će ih biti ... i već me lagano iritiraju takvi komentari iako ih još nije ni bilo :)
meni je jedna rekla(isto je trudna) kad sam rekla da se veselim kupovini za bebicu i da se baš radujem, da će njezino dijete biti okruženo ljubavi a da ona ne planira ništa kupovati i da svatko tko kupuje skupe stvari i općenito kupuje novo da će ta djeca biti razmažena i imati manje ljubavi jer će se ljubav kupovati kroz stvari. ja sam se pukla smijati na to jer znam da je to mene išlo. ja nemam ljudi od kojih mogu posuditi neke stvari ili dobiti. mi sve moramo kupovati. al da će moje dijete biti manje voljeno i razmaženo to su po meni gluposti. nakon toga sam otpilila tu žensku i rekla joj neka ona vodi svoj život kako misli da je najbolje, ja ću svoj kako ja mislim da je najbolje. pametnica misli da je popila svu pamet svijeta. ona je prije ostala trudna pa je mene ispitivala a kaj vi čekate? nećeš moć kasnijne zatrudniti.. i slično.. fuj fuj
-diranje trbuha od strane ljudi s kojima nisam bliska
-dijeljenje savjeta mada ih nitko ne traži
-opća nekultura u javnom prijevozu/čekanje u redu
-buljenje u trbuh od prolaznika na cesti
-dva ekstrema: tretiranje trudnice kao invalida ili stav "ja sam trudna krumpir okopavala i u polju se porodila, nije ti ništa"
-za mene nepristojna pitanja (možda nekom drugom nisu), poput kilaže, jesu li mi potamnile bradavice...
-za kraj, najviše me u trudnoći živcira svekrva
hahah Masha... sve ovo gore čini mi se da će i mene nervirati... ali već sam si krenula slagati odgovore koje će dobivati ekipa koja krene s idejama/pametovanjima/diranjima ... a što se svekrve tiče, i mene moja počinje sve više i više živcirati... bilo je tako i prije trudnoće ponekad, ali sad iako na početku je još jače...kak će tek do kraja biti
ninika... takvih ljudi će uvijek biti .. meni samo nije jasno zašto će dijete biti razmaženo ako ima sve novo ... o moj bože... :/ mi ćemo kombinirati, novo i posuđeno (ako bude bilo za posuditi) ali razmaženo će biti samo ako ga takvim/takvom odgojiš
Sortiraj odgovore
Najstariji