i mene veseli kisa.... zapravo volim kad je vrijeme ovakvo, ako vec mora bit kisovito,onda neka bude takvo i neka pada cijeli dan i bok...a ne kad je kisovito i za 5 minuta sunce i opet kisa...to me ubija u pojam...
Laura 21.08.2014 :-*
ii meni je draže kad je ovako...kišno,oblačno...od kad sam trudna primjetih da mi one sparine nikako ne odgovaraju....prije samih i mogla podnjeti ali sad, nikako
I meni je kisa super kad znam da ne moram nikamo ici taj dan, i da mogu cijeli dan biti doma i izlezavati se...to je valjda jedino kad volim kisu....inace mi je draze sunce i toplo vrijeme...jer to znaci da mogu salabajzati po vani i ne moram biti zatvorena u stanu
Mene danas sve i svi zivciraju…trebala bi mi neka boksacka vreca da se ispucam…nzm dal se vama dogodi kad tako sta…xD
Da vas naprimjer zivciraju ljudi jer su prebrizni oko vas…ono tipa hoces ovo mila, hoces ono, pa de nemoj to radit, pa de ja cu ti, pa ajde ti samo lezi i odmaraj,i disali bi umjesto mene da mogu.. Mislim super je to kad ti netko hoce pomoci, ali joooj :/
Hahaha xD
Pa da, nekad imam osjecaj da ljudi ne znaju kako bi se ponasali u nasoj blizini, kak bi nas gledali uopce jer se suzdrzavaju da ne bulje u pupu xD
Mene su počeli živcirati komentari - veliki ti je trbuh. ZNAM da mi je veliki - imam ogledalo doma. Ne mora me baš svatko na to podsjećati. Mislim, trudim se ja to okrenuti na šalu ili samo kažem Znam, ali već me to zbilja iritira. Ja ne kužim kaj ljudi ne kuže da mi trudnice IMAMO kući ogledalo i znamo jako dobro kak izgledamo?!?!? I da nemremo sve biti manekenke? A da nemam trbuha (odn. da nisam "velika") onda bi svi govorili "Pa di ti je trbuh?" I to bi me isto živciralo. U svakom slučaju - manite se mog trbuha. Bio on veliki ili mali. Trudna sam. Sve me boli. Imam žgaravicu. Noge mi se grče. Ne morate me na to podsjećati - nisam kreten!!!
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
U potpunosti vas razumijem i meni je tako evo danas u skoli me pitaju oj ma sta nosis blizance kad ti je trbuh tako velik ili jedna baba u tgovini pa joj gospodo vama je trbuh pao pa vicete na cesti rodit ma mislim pustite me na miru.
eto, to su sve jedni od razloga zašto odgađamo reći okolini da sam trudna... ali i to ćemo kroz nekih 10.-ak dana ... pa me baš zanimaju reakcije okoline... mene je jučer svekrva pošteno naživcirala svojim komentarom oko svatova... uglavnom... imamo svatove, od dragog bliska rodbina uskoro a nama se sve nekako ne da ići... i mi to prokomentirali pred njom...kao ne da nam se i ne da nam se davat pare za poklon jer i sami nemamo previše (meni je u glavi bebica kojoj bi radije kupila nešto za tu lovu nego dala njima... znam, možda sam grozna, ali što ćeš) i veli dragi pa glupo nam je kad se tak i tak mi ne planiramo ženit odnosno ak i budemo nećemo imat toliku feštu da ih zovem (ako ćemo se i ženit bit će samo frendovi najbliži...tipa tulum nekakkav) i veli ona ... kak ne planirate... ako nećete mi ćemo tu u dvorištu napraviti onda feštu da pozovemo sve jer sam ja bila u puno svatova i moram tu lovu šta sam davala vrati !!! helou ženo, to su naši svatovi... ja sam samo dragom rekla da ako će i bit fešta ja ne planiram biti na njoj, odnosno ne planiram biti dugo na njoj ... mislim... joj ...tak mi je digla tlak za poludit (koristila bi drugu riječ na po ali bit ću fina) !
Sortiraj odgovore
Najstariji