Ja sam dobila toliko u drugoj trudnoci 35 kg ali sam bila puna vode i nakon poroda za par mj sve skinula
Meni je prijateljica dobila u prvoj trudnoći 27 a u drugoj 23 kg. Nije jela baš nešto silno puno više. Jednostavno su joj geni takvi - odn. hormoni joj podivljaju pa je užasno puno vode nakupljala (baš se sva napuhnula). Njena sestra isto. A inače su "normalne", čak je njena seka dosta mršava inače. Mislim da ti je to stvar više nakupljanja vode, kak će ti hormoni odreagirati, kakve si inače konstitucije i tako. Naravno da neće pomoći ako netko pojede teglicu nutele i vrećetinu čipsa svaki dan, ali to su po meni ekstremi druge vrste.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
...zivcira me kad moram po ovoj kiši i grmljavini van sa psom..pokisnem odmah, a nisam jos ni izasla iz zgrade kak spada...
...cak me i ona onak cudnovato poledala da koji mi je klinac da sad idemo van po ovom (ne)vremenu...fala bogu, nije joj do snjofkanja pa smo bile doma brzo!
Zivcira i mene, ali zato kaj moram smisliti tisucu i jedan nacin kako zabaviti dijete u stanu i kako mu objasniti da se danas ne moze van :-/
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
jooj ja sam izgleda jedina kojoj bas pase kisa hehe, fino je osvjezenje a i puno mi je lakse mirovati doma kad znam da ionako vani nista ne propustam. grozna sam, znam
Lilica nisi uopce grozna...vjerujem da ti je ovako lakse al jos malo izdrzi pa gibas na more
Hehe, takodjer I ja mirujem i puno mi je lakše kroz prozor gledat kišu nego sunce!
Sortiraj odgovore
Najstariji