Što vas živcira u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    24. Lipanj 2014. 20:10

Ja sam dobila toliko u drugoj trudnoci 35 kg ali sam bila puna vode i nakon poroda za par mj sve skinula

Iskrica1347
    25. Lipanj 2014. 10:23

Meni je prijateljica dobila u prvoj trudnoći 27 a u drugoj 23 kg. Nije jela baš nešto silno puno više. Jednostavno su joj geni takvi - odn. hormoni joj podivljaju pa je užasno puno vode nakupljala (baš se sva napuhnula). Njena sestra isto. A inače su "normalne", čak je njena seka dosta mršava inače. Mislim da ti je to stvar više nakupljanja vode, kak će ti hormoni odreagirati, kakve si inače konstitucije i tako. Naravno da neće pomoći ako netko pojede teglicu nutele i vrećetinu čipsa svaki dan, ali to su po meni ekstremi druge vrste.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DarijaZ
    25. Lipanj 2014. 10:46

...zivcira me kad moram po ovoj kiši i grmljavini van sa psom..pokisnem odmah, a nisam jos ni izasla iz zgrade kak spada...
    ...cak me i ona onak cudnovato poledala da koji mi je klinac da sad idemo van po ovom (ne)vremenu...fala bogu, nije joj do snjofkanja pa smo bile doma brzo!

piper
    25. Lipanj 2014. 12:24

I mene danas zivcira ova kiša...bas sam sva nikakva od nje

25. Lipanj 2014. 13:06

Zivcira i mene, ali zato kaj moram smisliti tisucu i jedan nacin kako zabaviti dijete u stanu i kako mu objasniti da se danas ne moze van :-/

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lilica
    25. Lipanj 2014. 14:12

jooj ja sam izgleda jedina kojoj bas pase kisa hehe, fino je osvjezenje a i puno mi je lakse mirovati doma kad znam da ionako vani nista ne propustam. grozna sam, znam 

piper
    25. Lipanj 2014. 14:33

Lilica nisi uopce grozna...vjerujem da ti je ovako lakse al jos malo izdrzi pa gibas na more 

kimito
    25. Lipanj 2014. 14:35

Hehe, takodjer  I ja mirujem i puno mi je lakše kroz prozor gledat kišu nego sunce!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.