ni nemoj draga, opusti se i uzivaj u trudnoci, sve ono sto te uznemirava udalji od sebe..
Bebolina - Eto, to su moji komentari na njihov komentar. Mislim svašta.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Bjap
drago mi je što se snalaziš, ma svima je malo teško u početku, pa to je normalno, super što je tako uhvatio ritam što papa i spava!! Bit će malo vremena i za mamu!!
bjap, drago mi je da je krenulo sve kako treba. Samo tako nastavite, nisam ni sumnjala u tebe.
A na te ljude sa tako pametnim izjavama curica-dečko uopće nemam komentara. Toliko primitivno i zaostalo...Hajde, još nekako shvatim kad izjave stariji ljudi, ali kad čujem od mlađih, ne znam što bih rekla... Ja sam neki dan čula od jedne starije gospođe "pametan" savjet da uopće ne idem kod ginekologinje. Nije ni ona išla do 8.mjeseca trudnoće, Ni tad ne bi išla da ju nisu natjerali. Ja joj pokušam objasniti da to očito nije valjalo tako prije, da se ipak treba kontrolirati, preventirati i sve ostalo. Naravno da su moje riječi bile uzalud. Eto, to me naživciralo. Ne moram spominjati da je zadnji put rodila prije 38 godina. Ali je pametnija. Jer je rodila, a ja nisam. Ja sam balava. Uf, ali srećom, brzo me obišlo...
Krešimir 19.08.2014. <3
cure moram ovo podijeliti s vama... jako sam tužna jučer bila i plakala sam. naime, prijateljica mi je slala poruke i doslovce me napala da zašto mirovanje(doktor predložio, ne strogo ali mirovanje) ako je beba ok, zašto ne idem na ispite na faksu, zašto ne radim ( nisam bila zaposlena prije trudnoće) i onda je krenula na kolica. zašto ja hoću kupiti skupa kolica a nemamo velika primanja( za hrvatski pojam imamo više od prosjeka) na što sam joj ja rekla da da nemam za ta kolica ne bi ih ni gledala, da mi ona ne bi ništa rekla da si ja kupim robu ZA SEBE. da misli da pretjerujem u svemu tako i sad u trudnoći. da mi je samo to sad prioritet. da je njoj žalosno da mi je TO samo u prvom planu. da se ja nepotrebno živciram i brinem. pa ja nema čistu trudnoću da sve ide školski. imam problema sa štitnjačom imam taj strah od svih priča sa strane... oprostite mi na dugom postu cure ali trebala sam izbaciti to iz sebe
ma daj ninika... ne daj joj da te rastuži... fakat nije lijepo od nje... što ju briga da kupiš i najskuplja kolica... kupiješ ih za svog bebača/bebačicu :) ... takvi ljudi su ogorčeni zbog nečeg u životu i moje mišljenje je da nam takvi ne trebaju... ja sam već sama sebi rekla..tko bude previše serinjao kad se sazna da sam trudna taj će ili dobit jezikovu juhu ako budem u elementu ili dobiva ograničenje druženja/komuniciranja... po meni da ti je to prava frendica ne bi tako nešto ni mislila, a ako već misli ne bi sigurno ti to rekla ... ne daj da te takvi naživciraju
ma znam, trebala sam to i očekivati...ali iskreno nisam od nje. baš sam se razočarala. koliko ta ljubomora može biti jaka i koliko se ona ne može veseliti radi mene. zna koliko sam se trgala da nađem posao, faks mi se oduljio radi dodatnih ispita.. znala je koliko želimo bebu. ne razumijem kako neki ljudi nemaju srama i zabadaju nos di im nije mjesto. em ne zna u kakvoj smo financijskoj situaciji (zna staru priču) em nema razumijevanja da postoji nešto meni važnije i bitnije u životu od faksa i posla. ja znam da ću taj faks završiti prije ili poslije i naći ću posao ako Bog da. al to je sve prolazno. ovi anđeli koje nosimo ostaju cijeli život i taj anđeo je moje najveće postignuće u životu. ne razmišljamo svi isto ali da netko je toliko zloban i ne znam kakav...
sad si bar saznala kakva je to osoba....istina, na gori način, ali eto... ja isto imam jednu takvu osobu za koju pretpostavljam da će imati neki sličan komentar, pošto ja praktički ne radim (radim, ali za minimalac kod sebe i masa ljudi to ne prihvaća kao pravi posao) ali ja bi volila da mi tako nešto iskomentira na dan kad sam u elementu pa da me čuje
Sortiraj odgovore
Najstariji